Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arria
    27. Prosinac 2014. 19:01

Bebinjo u 6. tjednu.

mitakc02
    27. Prosinac 2014. 21:56

evo da javim svoj rezultat testa.. poprilično smo zbunjeni dragi i ja... jer se vidi jaaaaako slaba druga crta..al opet vidi se, pa po tome šta piše u testu, što god da se vidi - trudnoća!! :D :D i tako, sad čekam ponedjeljak da kupim drugi test i napravim pa da se i uvijerimo... :D :D

LuKi5
    28. Prosinac 2014. 07:59

mitakc02

evo da javim svoj rezultat testa.. poprilično smo zbunjeni dragi i ja… jer se vidi jaaaaako slaba druga crta..al opet vidi se, pa po tome šta piše u testu, što god da se vidi - trudnoća!! :D :D i tako, sad čekam ponedjeljak da kupim drugi test i napravim pa da se i uvijerimo… :D :D

Ohooo....cestitaaam :)))) ♥ 

14.06.2014. L ♥

StellaMaris
    28. Prosinac 2014. 10:45

mitakc02

evo da javim svoj rezultat testa.. poprilično smo zbunjeni dragi i ja… jer se vidi jaaaaako slaba druga crta..al opet vidi se, pa po tome šta piše u testu, što god da se vidi - trudnoća!! :D :D i tako, sad čekam ponedjeljak da kupim drugi test i napravim pa da se i uvijerimo… :D :D

Draga, tako je...i slaba crtica je crtica. Čestitam vam od srca 
    Ima li još novih božićnih plusića?

Lela sretno, nadam se da se primilo
    Stvarno je idealno vrijeme za grijanje tijelo uz tijelo pa cure navalite na svoje partnere 

Meni ne treba doći na NG, grudi me baš rasturaju, nisu ovako od prije prve trudnoće...a raspoloženje mi je takvo da je MM rekao da se 100% primilo (svašta bi nešto a ni sama neznam što bi točno) i temperatura mi je oko 37,2. Pa ćemo vidjeti...ne želim se previše nadati da se ne razočaram na kraju, al što je tu je...

Šaljem puse svim trudilicama i friškim trudnicama 

<3 2/2013 <3

Melly29
    28. Prosinac 2014. 11:57

mitakc02

Cestitaaaaam 

Pepita2109
    28. Prosinac 2014. 13:14

mitakc02

Čestitaaaaam 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

mare27
    28. Prosinac 2014. 13:59

mitakc02

čestitam !!!!!!!!

mitakc02

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI