Drage moje dame, sa zakasnjenjem ali od srca sve najbolje povodom Bozica vama i vasim porodicama, da mi uvijek budete sretne, nasmijane i zdrave!
Mitkac02, cekamo plus i drzim fige!
ljubac svima
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Trudilice moje, nisam vam se dugo javila ali vas pratim redovito, vidim da ima dosta novih .... svima vam želim sretan Božić i da u novu godinu uđete sretno sa velikim +,!!! mi smo u 13 tj. i sve je super samo moram strogo mirovati!!
Curke moje u pon zovem ginekologa, i napokon vidjeti da li je sve u redu s ginekološke strane.. ako ne dalje na pretrage, nisam još dobila danas je 57dc, imam temp 37,2 čitav dan, sinoć me probudila jakaaaa mučnina,ali nisam povraćala,a ujutro me trbuh bolio više ni ne znam kako bih opisala tu bol.. ali eto tokom dana to ne utječe na mene toliko ni ne boli me uopće samo sam napuhnuta, makar manje moram priznati otkad ne pijem mlijeko a teško mi se suzdžati da ga ne pijem, ne znam kad sam zadnji put imala stolicu (znam za prošli petak), samo me vjetrovi idu... danas mi je jedini obrok bio ručak i eto sad ću večerati napokon me glad neka uhvatila.. ojjj što ne volim doktore to je straaaašno sve bih napravila samo da ih izbjegnem :(
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Da se nadovežem jučer navečer su me počele boljeti grudi i nastavilo se danas takooo da će M napokon stići uskoro
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ja sam sada došla od doktora i nije još 100% siguran ali čini mu se da je vidio malog pišonju. Kako se kaže neka je živo i zdravo ali ja sam se nadala maloj curki. Poslala sam serum za Tripl test za Downow sindrom, moram čekati 20 dana pa sad Bože pomozi! Pusa.
Pozdrav svima! :)
Prije svega sve najbolje povodom blagdana. :)
Nova sam ovdje iako vas već neko vrijeme čitam... Nekako mi se čini najprikladnije da moj prvi post bude ovdje. Naime, muž i ja smo počeli raditi na bebi ovaj mjesec i nadamo se da nam sljedeća mjesečnica neće doći 7.1.2015.
Sortiraj odgovore
Najstariji