Da samo sto ke moja dosla uz nenormalne bolove i jako puno ugrusaka velikih, tako da nema nade nikakve. Jutros mm otrcao u ljekarnu ja plakala i naricala od bolova, strasno
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
pozdrav cure,nova sam ovdje😁 Ja i moj dragi nakon 8 god veze i evo 4mj braka odlucili smo da je vrijeme za bebicu☺ zadnja menstuacija mi je bila 4.01 zanima me kad bi bilo najbolje da napravim test? par dana poslje menge?
moj muz je prije skoro 2mj imao nesrecu na poslu masina mu ruku primila i ostao je bez dva prsta :( bila sam u stresu i ja i on....pa mi drzite figee u vezi trudnoce.. 💗
Inna dobrodosla prije svega. Zao mi je za muza sto je imao nesrecu i drzim fige da trudnoca uspije. Test nemoj raditi do dana ocekivane M, koju se nadam nece dobiti. Sad ti je jos svakako prerano. Ako ti je 4.1 bio prvi dan zadnje M, uz uredan ciklus ovulacija ti je trebala biti ovih dana. Tako da prije kraja mjeseca mislim da nema smisla ti raditi test. Osim ako nisi mislila na LH trakice za utvrdivanje O. Zelim ti da ti M ne stigne 😉

Dobra vecer, nova sam na forumu i odlucila sam vam se i javiti, a ne samo stalkat cijelo vrijeme. Prvo da vam cestitam na plusicima, a curama koje ih teh trebaju ugledati, da sto prije dodu. Mama sam jedne predivne 7 mjèsecne curice, a prije nje mi je jedna beba umrla 6 sati nakon poroda. Javila nam se velika zelja za jos jednom bebicom i pokusavamo sad vec 3. mjesec. Mislim da ce to biti malo teze jer su mi se ciklusi skratili na 22 dana, a koliko sam citala to nije dobro. Ugl. po kalendaru mi je sutra 22 dc, tako da cekamo jos uvijek. Ne znam dal smeta to sto dojim jos uvijek, a ne dolazi jos par mjeseci u obzir da prestanem.
"Kada ti potonu sve lađe, sjeti se da znas plivati."
Inna7 i Kokica7 dobro nam došle, i što prije ugledale svoje plusice 😊
Inna 7 mama moja je isto imala nesreću da je ostala bez dva prsta, tako da znam kroz koje bolove prolazi tvoj muž i ti kroz stres, žao mi je radi nesreće i brz oporavak mužu.
Moj savjet ti je isto da ne radiš ranije test jer može krivo pokazati, ako su ti ciklusi redoviti, onda dan-dva nakon kašnjenja.
Kokica7 jako mi je žao radi tvog gubitka, hvala Bogu pa ste dobili malu curicu, radost 💜
Nemoj se opet puno povoditi svime šta pročitaš, jer smo svi različiti, zato nemoj odmah misliti da će kod vas radi toga ići teže, možda je baš ovaj mjesec vaš :)
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Kokica dobrodosla i zelim ti sto prije +! Zao mi je zbog tvog iskustva, al cestitam na malenoj. Nemam iskustva sa pokusajem ostajanja trudna dok se doji, neki kazu da to moze utjecat na mogucnost zaceca, al nisam sigurna u tu info. Definitivno 22 dana je malo kratak ciklus.znam da se rodakinji skratio ciklus nakon trudnoce i da su joj rekli da se to zna dogoditi starijim curama od 35. Ne znam koliko imas godina, no njoj za drugu trudnocu su joj prvo dali terapiju hormonima da joj normaliziraju ciklus.doduse ona je imala ciklus kraci od 20 dana pa nije ni imala ovulacije. Zelim ti puno srece i nadam se da ipak ste ovaj mjesec uspjeli.

Dobro dosle sve nove cure! Zelim svima sto prije plusic..Ja jutros uradila test negativan.. Malo poslije toga dodje M ,jako bolna pritom.. Tako da cijeli dan samo lezim i lezim..
Nadam se da ce iduci mjesec biti nas,nema odustajanja 😄😄.. Saljem vam svima puno pozitivne energija 😘😘😘
Cure evo pisem u ovu uru jer nemogu spavati. Od jucer odkad sam dobila imam strasne bolove, te nenormalnu bol u donjem dijelu ledja. Nikad me to nije bolio za vrijeme menge, sta god popijem nista mi ne pomaze a pila sam brufen od 600 jucer i danas pokusala sa tabletama bas bas jakima, za bolove u ledjima koje inace sve umrtve totalno ali meni nista. Popila je prije spavanja i evo probudi me u 2 sata od uzasnih bolova, stvarno nemogu opisati kako uzasna bol, bas donji dio ledja, stvarno nepodnosljivo, ne znam sta da radim vise
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Cure evo pisem u ovu uru jer nemogu spavati. Od jucer odkad sam dobila imam strasne bolove, te nenormalnu bol u donjem dijelu ledja. Nikad me to nije bolio za vrijeme menge, sta god popijem nista mi ne pomaze a pila sam brufen od 600 jucer i danas pokusala sa tabletama bas bas jakima, za bolove u ledjima koje inace sve umrtve totalno ali meni nista. Popila je prije spavanja i evo probudi me u 2 sata od uzasnih bolova, stvarno nemogu opisati kako uzasna bol, bas donji dio ledja, stvarno nepodnosljivo, ne znam sta da radim vise
Bol koju opisujes ja sam dozivela za vreme porodjaja,a mislim da nikako nije normalno osecati je jednom mesecno kako ti osecas.Menstruacija kao sama moze biti bolna,bolna je i meni ,ali ne do ove mere koju sad citam u tvom postu,a i proslog meseca sam mislim procitala kod tebe.Molim te idi kod lekara,objasni kakve nesnosne bolove imas,nema sanse da je to normalno

url=https://lilypie.com]
tata_me_zove_zlato pokusavamo oko godinu dana, a 9 mjeseci bas ciljano pokrivamo dane…
na pretrage jos nismo krenuli, dok nam se neke druge stvari ne posloze, ali nekako vjerujem da cemo uspjeti i prije
Svaka cast na pozitivnosti,mi pokusavamo duplo krace,a ja svaki put sve teze podnosim neuspeh.Prosli mesec sam i bazalnu merila,i pratila plodne dane pazljivo,tempirala i eto nista.Sad sam resila batalim to sve.Pocela sam da ucim kineski online da mi skrene misli,da me okupira i da se opustim.Bice ove godine,osecam to,zato i ne planiram nikakve pretrage jos.Novo kolo,nova sreca,kad smo vec pomenuli lutriju
tata_me_zove_zlato treba samo misliti pozitivno - i ja sam se opterecivala i mjerila i dosla do trenutka kad sam "pukla" - cjelodnevno plakanje i tisucu pitanja...
vjerojatno se to trebalo desit da si sredim misli...sada je lakse,
i lakse je kada vidis pluseve od cura koje puno duze pokusavaju - samo je potrebno neko vrijeme, pa cak i ako nesto nije ok - hvala bogu danas za sve postoji rijesenje
treba ici korak po korak i ne gubiti nadu – netko je dobro rekao – to je samo jos jedan minus manje
nove cure dobrodosle i zelim vam svu srecu!
bebac i maybebaby zao mi zbog m...
meni kad m dode nema pravila, nekad mi je samo 1 dan bolan i obailan..i to odmah popijem tabletu pa ni ne osjetim...a nekad nista samo prode...
samo jednom u zivotu mi bila tako bolna kao i tebi, ali onda nisam prestajala krvarit (doslovno 1 ulozak u sat vremena pun), otisla doktoru i dobila neke tablete za zaustavljanje...
nadam se da ti je bol sad vec popustila, ali ako ti ne prestaje odi doktoru ili ga nazovi i pitaj...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji