Dobro dosle sve nove cure! Zelim svima sto prije plusic..Ja jutros uradila test negativan.. Malo poslije toga dodje M ,jako bolna pritom.. Tako da cijeli dan samo lezim i lezim..
Nadam se da ce iduci mjesec biti nas,nema odustajanja 😄😄.. Saljem vam svima puno pozitivne energija 😘😘😘
Cure evo pisem u ovu uru jer nemogu spavati. Od jucer odkad sam dobila imam strasne bolove, te nenormalnu bol u donjem dijelu ledja. Nikad me to nije bolio za vrijeme menge, sta god popijem nista mi ne pomaze a pila sam brufen od 600 jucer i danas pokusala sa tabletama bas bas jakima, za bolove u ledjima koje inace sve umrtve totalno ali meni nista. Popila je prije spavanja i evo probudi me u 2 sata od uzasnih bolova, stvarno nemogu opisati kako uzasna bol, bas donji dio ledja, stvarno nepodnosljivo, ne znam sta da radim vise
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Cure evo pisem u ovu uru jer nemogu spavati. Od jucer odkad sam dobila imam strasne bolove, te nenormalnu bol u donjem dijelu ledja. Nikad me to nije bolio za vrijeme menge, sta god popijem nista mi ne pomaze a pila sam brufen od 600 jucer i danas pokusala sa tabletama bas bas jakima, za bolove u ledjima koje inace sve umrtve totalno ali meni nista. Popila je prije spavanja i evo probudi me u 2 sata od uzasnih bolova, stvarno nemogu opisati kako uzasna bol, bas donji dio ledja, stvarno nepodnosljivo, ne znam sta da radim vise
Bol koju opisujes ja sam dozivela za vreme porodjaja,a mislim da nikako nije normalno osecati je jednom mesecno kako ti osecas.Menstruacija kao sama moze biti bolna,bolna je i meni ,ali ne do ove mere koju sad citam u tvom postu,a i proslog meseca sam mislim procitala kod tebe.Molim te idi kod lekara,objasni kakve nesnosne bolove imas,nema sanse da je to normalno
url=https://lilypie.com]
tata_me_zove_zlato pokusavamo oko godinu dana, a 9 mjeseci bas ciljano pokrivamo dane…
na pretrage jos nismo krenuli, dok nam se neke druge stvari ne posloze, ali nekako vjerujem da cemo uspjeti i prije
Svaka cast na pozitivnosti,mi pokusavamo duplo krace,a ja svaki put sve teze podnosim neuspeh.Prosli mesec sam i bazalnu merila,i pratila plodne dane pazljivo,tempirala i eto nista.Sad sam resila batalim to sve.Pocela sam da ucim kineski online da mi skrene misli,da me okupira i da se opustim.Bice ove godine,osecam to,zato i ne planiram nikakve pretrage jos.Novo kolo,nova sreca,kad smo vec pomenuli lutriju
tata_me_zove_zlato treba samo misliti pozitivno - i ja sam se opterecivala i mjerila i dosla do trenutka kad sam "pukla" - cjelodnevno plakanje i tisucu pitanja...
vjerojatno se to trebalo desit da si sredim misli...sada je lakse,
i lakse je kada vidis pluseve od cura koje puno duze pokusavaju - samo je potrebno neko vrijeme, pa cak i ako nesto nije ok - hvala bogu danas za sve postoji rijesenje
treba ici korak po korak i ne gubiti nadu – netko je dobro rekao – to je samo jos jedan minus manje
nove cure dobrodosle i zelim vam svu srecu!
bebac i maybebaby zao mi zbog m...
meni kad m dode nema pravila, nekad mi je samo 1 dan bolan i obailan..i to odmah popijem tabletu pa ni ne osjetim...a nekad nista samo prode...
samo jednom u zivotu mi bila tako bolna kao i tebi, ali onda nisam prestajala krvarit (doslovno 1 ulozak u sat vremena pun), otisla doktoru i dobila neke tablete za zaustavljanje...
nadam se da ti je bol sad vec popustila, ali ako ti ne prestaje odi doktoru ili ga nazovi i pitaj...
Maybebaby kako ti je danas? Nadam se da si malo bolje. Jesi isla kod doktora mozda? Misljm da to svakako nije bas normalno. Ja znam da sam imala uzasno jake bolove koje s nikakvim tabletama nisu prestajali kad sam imala prvu M iza spontanog, pa su mj na hitnoj dali neku injekciju. Pa ako imas jos jake bolove odi na hitnu ili kod dzurnog lijecnika i dat ce ti nesto protiv bolova. A ne bi bilo lose da se javis i gin za svaki slucaj da nije kakva upala ili tako nrsto. Bas š nadam da si bolje.
Drage žene 😊 nisam pisala neko vrijeme, ali nisam imala sto ni za prijaviti... prije svega curama sa ++ cestitam i zelim da sve prođe u najboljem redu... isto tako vidim da ima i novih trudilica kojima zelim svu srecu i strpljenje svijeta da sto prije ugledaju svoj +.... Ja evo trebam dobiti 25. Te se ne nadam nicemu jer simptome imam sve kao i obicno pred m.. a i muz je radio spermio i pise pokretljivost 5% iako neznam sto to tocno znaci jer jos nalaz nisam odnjela dok.... a i 26.(2. Dan cikluca)Trebam ici vaditi hormone u petrovu.... pa sa svim tim nalazima od sebe i dragog idem ginicu pa cemo vidjet sto dalje... nekako se nadam samo da su spori da ce samo trebat piti vitamine, ali vidjet cemo kako bude..
Hvala vam, evo danas 24 dc i vjestice jos nema. Nadam se da ni nece doci.
"Kada ti potonu sve lađe, sjeti se da znas plivati."
Hvala vam, evo danas 24 dc i vjestice jos nema. Nadam se da ni nece doci.
Zao mi je zbog prijasnjeg iskustva ali sreca vam se ipak nasmjesila pa vam cestitam na curici... 😊😊 sto se tice zaceca dok se doji ne mora biti problem, znam nekolicinu zena koje su bile uvjerene da dok doje ne mogu ostato trudne, kad ono iznenađenje... tsko da glavu gore i samo hrabro i strpljivo... mozda je ovo vas mjesec ☺
Cure u mene danas sve isto, popila tabletu i apsolutno nista ne pomaze, ne mogu ni sjediti ni lezati na ledjima samo na stomaku.. bude li me veceras bolilo idem na hitnu. Nisam sinoc htjela ic muz radio ujutro bilo mi ga zao buditi jer i njega boli a ja sam nova u ovom gradu, ali veceras idem bude li ovako. Stomak od menge me bolio samo u subotu kad sam dobila i malo me zaboli samo, ali ledja rasturaju da je to strasno
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
maybebaby meni se ne cini normalno da ne mozes sjediti ni lezat na ledima...
nemoj cekat da te pocne bolit
odi doktoru da ti barem krv i mokracu izvade...ne mora biti nista, a moze biti i upala bubrega (to dosta zna bolit i u ledima)
ili nazovi hitnu i pitaj sta da radis...opisi im kako ti je pa te mozda pozovu samo na injekciju protiv bolova
Sortiraj odgovore
Najstariji