Hvala ti draga od srca, ja sam stavila ulozak i samo je cekam iako zasad samo neki zuckasti iscjedak ide pa stalno mislim evo je krenila je.. a jos sam cila slinava i balava, i manta me gadno, tako da jos i kad ona krene pa pocme boliti to ce biti strava od bolova 😩
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
tata_me_zove_zlato pokusavamo oko godinu dana, a 9 mjeseci bas ciljano pokrivamo dane…
na pretrage jos nismo krenuli, dok nam se neke druge stvari ne posloze, ali nekako vjerujem da cemo uspjeti i prije
IvanicaVelika cestitam i zelim ti urednu trudnocu!
Barbaraa hvala na pozitivi - a jesi me nasmijala sa "nisam mislila na situaciju imanja decka UZ muza"Grizli - hahaha bas lutrija…
Kike - sretno - evo i mi cim ode M krecemo u akciju
MaybeBaby - drzim fige da ti je rano za test, ponovi ga svakako
Svaka cast na pozitivnosti,mi pokusavamo duplo krace,a ja svaki put sve teze podnosim neuspeh.Prosli mesec sam i bazalnu merila,i pratila plodne dane pazljivo,tempirala i eto nista.Sad sam resila batalim to sve.Pocela sam da ucim kineski online da mi skrene misli,da me okupira i da se opustim.Bice ove godine,osecam to,zato i ne planiram nikakve pretrage jos.Novo kolo,nova sreca,kad smo vec pomenuli lutriju

url=https://lilypie.com]
Hvala ti draga od srca, ja sam stavila ulozak i samo je cekam iako zasad samo neki zuckasti iscjedak ide pa stalno mislim evo je krenila je.. a jos sam cila slinava i balava, i manta me gadno, tako da jos i kad ona krene pa pocme boliti to ce biti strava od bolova 😩
Jako me podsecas na sebe kad sam ostala trudna 2015.Isto sam tako stavila ulozak i bila 100% ubedjena:evo sad ce,evo je ,ali nije dosla ... Razlika je sto ja tada nisam radila na bebi i nisam osluskivala svoje telo u nadi za simptomima,bilo je kao grom iz vedra neba.Sad kad zelim,nece da se desi.... A sve nesto mirisem da ces taj ulozak prazan baciti

MaybeBaby sretno ti i da ne dođe vještica 😇
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
MaybeBaby i ja sam prosli tjedan pola dana hodala s velikim uloskom jer sam morala nesto obavit pa kao ako krene da ne moram trcat doma..nista nije nemoguce 😘

Evo da prijavim kao i svaki mjesec, namjerno kasni svaki mjesec 3- 4 dana i onda se pojavi uz uzasne bolove.... svaki mj namjerno zajebaje
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Evo da prijavim kao i svaki mjesec, namjerno kasni svaki mjesec 3- 4 dana i onda se pojavi uz uzasne bolove…. svaki mj namjerno zajebaje
Baš mi je žao draga, bit će +samo se opusti, nemoj se opterećivati.. A šta se tiče simptoma i ja samm mislila da ću dobit... Jet ih uopće nema osim grudi koje su malo nabrekle i po svemu bi rekla da ću dobiti kad ono trudna... Mislim da je prije svega bitno da se opustimo jer iako mi je uspilo relativno brzo nakon dva mjeseca mislim da je dobitno bilo šta se nisam baš puno i previše opterećivala s tim. Nakon šta sam prvi put se izludila s tim trakama i moramo moramo, sve sam bacila i lagano uživala sa svojim mužekom. Šta se simptoma tiče, onih koje sve tražimo čitala sam da se oni najčešće pojave tek oko 6 i 7 tjedna trudnoće. Ja sam kao po kalendaru 4+6 bez ikakvih simptoma i nadam se da će bit potvrđeno da je sve ok. Ugl malo sam de raspisala sl tila sam samo pomoć. Sretno cure. Nove dobrodošle, pozitivnim čestitam 💞💞😯😍
MaybeBaby potpuno saosecam sa tobom i razumem skroz...bice... sledeci mesec sigurno nekoj od nas plus,jedva cekam da se radujemo malo ,sad ce to...

MaybeBaby ne bi da tjesim ili uvjeravam u nesto al ja sam radila dva testa na dan ocekivane i dan nakon i sva tri su bili minus ko kuca. Imam ciklus svakih 28 do 30 dana od kad sam dobila i kad mi je kasnila 6 dana sam se jako zabrinula da nije kakav poremecaj hormona al sam se pomirila da ce doc. I eto sesti dan se narucila kod doktora da vidi sto je a to jutro napravila test i mala sjena. U soku sam bila mislila sam da sanjam. Znam da moze kasnit ovulacija al ja sam bila uvjerena da je bila odredeni dan jer su bili svi simptomi ali ocito nije ili mozda je duze trebalo da se ugnjezdi tko zna. Svega ima svakakvih prica a vidim da dosta cura radi i 5 dana prije ocekivane pa bude lijepi plus. Zato vjerojatno doktori kazu test nakon 7 dana kasnjenja jer tada bi vec trebalo nesto pokazati.

💙Bartol💙
MaybeBaby meni vjestica trebala doci juce ali evo jos je nema.. Ali necu da razmisljam o tom previse jer osjecam kao da cu dobiti svaki cas i mislim da ce i biti tako..Sutra ako ne bude nista uradicu test pa vam javim..Drzite se curee ❤❤❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji