Evo da prijavim kao i svaki mjesec, namjerno kasni svaki mjesec 3- 4 dana i onda se pojavi uz uzasne bolove…. svaki mj namjerno zajebaje
Baš mi je žao draga, bit će +samo se opusti, nemoj se opterećivati.. A šta se tiče simptoma i ja samm mislila da ću dobit... Jet ih uopće nema osim grudi koje su malo nabrekle i po svemu bi rekla da ću dobiti kad ono trudna... Mislim da je prije svega bitno da se opustimo jer iako mi je uspilo relativno brzo nakon dva mjeseca mislim da je dobitno bilo šta se nisam baš puno i previše opterećivala s tim. Nakon šta sam prvi put se izludila s tim trakama i moramo moramo, sve sam bacila i lagano uživala sa svojim mužekom. Šta se simptoma tiče, onih koje sve tražimo čitala sam da se oni najčešće pojave tek oko 6 i 7 tjedna trudnoće. Ja sam kao po kalendaru 4+6 bez ikakvih simptoma i nadam se da će bit potvrđeno da je sve ok. Ugl malo sam de raspisala sl tila sam samo pomoć. Sretno cure. Nove dobrodošle, pozitivnim čestitam 💞💞😯😍
MaybeBaby potpuno saosecam sa tobom i razumem skroz...bice... sledeci mesec sigurno nekoj od nas plus,jedva cekam da se radujemo malo ,sad ce to...
url=https://lilypie.com]
MaybeBaby ne bi da tjesim ili uvjeravam u nesto al ja sam radila dva testa na dan ocekivane i dan nakon i sva tri su bili minus ko kuca. Imam ciklus svakih 28 do 30 dana od kad sam dobila i kad mi je kasnila 6 dana sam se jako zabrinula da nije kakav poremecaj hormona al sam se pomirila da ce doc. I eto sesti dan se narucila kod doktora da vidi sto je a to jutro napravila test i mala sjena. U soku sam bila mislila sam da sanjam. Znam da moze kasnit ovulacija al ja sam bila uvjerena da je bila odredeni dan jer su bili svi simptomi ali ocito nije ili mozda je duze trebalo da se ugnjezdi tko zna. Svega ima svakakvih prica a vidim da dosta cura radi i 5 dana prije ocekivane pa bude lijepi plus. Zato vjerojatno doktori kazu test nakon 7 dana kasnjenja jer tada bi vec trebalo nesto pokazati.
💙Bartol💙
MaybeBaby meni vjestica trebala doci juce ali evo jos je nema.. Ali necu da razmisljam o tom previse jer osjecam kao da cu dobiti svaki cas i mislim da ce i biti tako..Sutra ako ne bude nista uradicu test pa vam javim..Drzite se curee ❤❤❤
Da samo sto ke moja dosla uz nenormalne bolove i jako puno ugrusaka velikih, tako da nema nade nikakve. Jutros mm otrcao u ljekarnu ja plakala i naricala od bolova, strasno
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
pozdrav cure,nova sam ovdje😁 Ja i moj dragi nakon 8 god veze i evo 4mj braka odlucili smo da je vrijeme za bebicu☺ zadnja menstuacija mi je bila 4.01 zanima me kad bi bilo najbolje da napravim test? par dana poslje menge?
moj muz je prije skoro 2mj imao nesrecu na poslu masina mu ruku primila i ostao je bez dva prsta :( bila sam u stresu i ja i on....pa mi drzite figee u vezi trudnoce.. 💗
Inna dobrodosla prije svega. Zao mi je za muza sto je imao nesrecu i drzim fige da trudnoca uspije. Test nemoj raditi do dana ocekivane M, koju se nadam nece dobiti. Sad ti je jos svakako prerano. Ako ti je 4.1 bio prvi dan zadnje M, uz uredan ciklus ovulacija ti je trebala biti ovih dana. Tako da prije kraja mjeseca mislim da nema smisla ti raditi test. Osim ako nisi mislila na LH trakice za utvrdivanje O. Zelim ti da ti M ne stigne 😉
Dobra vecer, nova sam na forumu i odlucila sam vam se i javiti, a ne samo stalkat cijelo vrijeme. Prvo da vam cestitam na plusicima, a curama koje ih teh trebaju ugledati, da sto prije dodu. Mama sam jedne predivne 7 mjèsecne curice, a prije nje mi je jedna beba umrla 6 sati nakon poroda. Javila nam se velika zelja za jos jednom bebicom i pokusavamo sad vec 3. mjesec. Mislim da ce to biti malo teze jer su mi se ciklusi skratili na 22 dana, a koliko sam citala to nije dobro. Ugl. po kalendaru mi je sutra 22 dc, tako da cekamo jos uvijek. Ne znam dal smeta to sto dojim jos uvijek, a ne dolazi jos par mjeseci u obzir da prestanem.
"Kada ti potonu sve lađe, sjeti se da znas plivati."
Inna7 i Kokica7 dobro nam došle, i što prije ugledale svoje plusice 😊
Inna 7 mama moja je isto imala nesreću da je ostala bez dva prsta, tako da znam kroz koje bolove prolazi tvoj muž i ti kroz stres, žao mi je radi nesreće i brz oporavak mužu.
Moj savjet ti je isto da ne radiš ranije test jer može krivo pokazati, ako su ti ciklusi redoviti, onda dan-dva nakon kašnjenja.
Kokica7 jako mi je žao radi tvog gubitka, hvala Bogu pa ste dobili malu curicu, radost 💜
Nemoj se opet puno povoditi svime šta pročitaš, jer smo svi različiti, zato nemoj odmah misliti da će kod vas radi toga ići teže, možda je baš ovaj mjesec vaš :)
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Kokica dobrodosla i zelim ti sto prije +! Zao mi je zbog tvog iskustva, al cestitam na malenoj. Nemam iskustva sa pokusajem ostajanja trudna dok se doji, neki kazu da to moze utjecat na mogucnost zaceca, al nisam sigurna u tu info. Definitivno 22 dana je malo kratak ciklus.znam da se rodakinji skratio ciklus nakon trudnoce i da su joj rekli da se to zna dogoditi starijim curama od 35. Ne znam koliko imas godina, no njoj za drugu trudnocu su joj prvo dali terapiju hormonima da joj normaliziraju ciklus.doduse ona je imala ciklus kraci od 20 dana pa nije ni imala ovulacije. Zelim ti puno srece i nadam se da ipak ste ovaj mjesec uspjeli.
Sortiraj odgovore
Najstariji