Pozdrav, čitam vas još od ljeta, ali do sada nisam imala ništa pametno za napisati... Došla sam podijeliti s vama svoju sreću i poslati svima pozitivnu energiju
Jučer sam ugledala taj dugoočekivani plusić, nakon 7 mjeseci pokušavanja, povremenog očajavanja i ne znam koliko popišanih LH trakica... Odlučila sam da ću test napraviti tek kad mi M jedan dan zakasni, ali večer prije nisam imala mira i pišnula sam LH trakicu koja je bila pozitivna! Jedva sam dočekala jutro da napravim test! Presretna sam

I moje je stiglo jutros…ali idemo hrabro dalje, jer mozda je bas iduci ciklus dobitan!❤️
Nove cure dobrodosle, sretno sa pretragama i da sto prije otisle sa ove teme
Komentare kada cete, pa kak jos niste, sta cekate, vec ste u godinama…prije bi se uzasno uznemirila, a sada puknem neko nepovezano kontra pitanje
Shvatila sam da ljudi koji to pitaju uopce ne razmisljaju…recimo mi na kavi sa frendom (on je mladi od nas i ima dijete)
i zna nas nekad pitati isto - ali mi to uvijek na neku zezanciju okrenemo
i ulazi jedan par i on - da kao oni su vec dugo skupa i nemaju djecu i bla, bla sta cekaju…(dokaz da su muski vece babe od nas)
Samo sam mu rekla da to sto je on iz prve ne znaci da svatko bude i sta on zna sa cime se oni bore - covjek se zamislio i bilo mu bas zao…vise ni nas ne ispituje
Jednostavno postoje ljudi koji nisu u stanju neke situacije sagledati dalje od svoje točke
Bice dobitan sigurno!Nisam zapamtila ili nisam videla koliko nedobitnih imas iza sebe,koliko pokusavate?
Sto se tice komentara-ja otvoreno,najotvorenije pitam odakle im prava da pitaju nesto toliko privatno i mozda jako bolno?Neka se ljute ako hoce,pravi prijatelji to pitali ne bi!

url=https://lilypie.com]
Pozdrav, čitam vas još od ljeta, ali do sada nisam imala ništa pametno za napisati… Došla sam podijeliti s vama svoju sreću i poslati svima pozitivnu energiju
Jučer sam ugledala taj dugoočekivani plusić, nakon 7 mjeseci pokušavanja, povremenog očajavanja i ne znam koliko popišanih LH trakica… Odlučila sam da ću test napraviti tek kad mi M jedan dan zakasni, ali večer prije nisam imala mira i pišnula sam LH trakicu koja je bila pozitivna! Jedva sam dočekala jutro da napravim test! Presretna sam
Jako mi je drago kad procitam ovako nesto i zaista jeste pozitivno za nas ostale :-D Sve najlepse i najbolje ti zelim

url=https://lilypie.com]
Ana Donna voljela bi pomoći da mogu i znam, nadam se da ima među nama netko tko zna da ti može pomoći i dati savjet.
Moj muž je govorio tko god ga je pitao kad će beba rekao: "radimo na tome", dok svi oko nas o planiranju vlastite obitelji su mudro šutjeli, tako da sam ja odlučila o našem problemu šutjeti, a muž se ne opterećuje na te komentare kao ja i poruke od žena iz čista mira ima li šta nova, iako njegovi prijatelji znaju imat glupe ispade i komentare na koje bi on trebao reagirati i začepiti im usta.
Hvala na odgovoru, sretno Kike i samo hrabro naprijed :)

Tata_me_zove_zlato i blossom, žao mi je šta je vještica došla, i znam kako se osjećate, al zato smo tu da jedna drugoj olakšamo koliko možemo ove bolne dane, zato pišite ako vam je nešto ma duši.
Šta se komentara tiče vjerujem da ljudi ne razmišljaju kad pitaju, al ne znam opet kako im padne na pamet zadirati u tuđu privatnost. Vjerujem da je i zato kao šta si napisala ne gledaju dalje od svoje točke.
I ja se držim toga da pravi prijatelj to ne bi pitao.
Ivanica Velika iskrene čestitke od srca ti želim i sretno 💜
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Hvala na odgovoru, sretno Kike i samo hrabro naprijed :)
Hvala draga, također i tebi sretno 💜
Pokušaj i na drugoj temi pitat možda netko može pomoći.
Nove curke..prvo dobrodosle i jos brze se preselila na neku temu gdje iscekujemo!
Htjela sam vam reci ono sto sam vec pisala ovdje dok sam bila redovniji clan. Vjerojatno cete na prvu odmahnut rukom, ali da se. Probajte, ne nemisliti na trudnocu jer zna da se to ne moze, ali samo se sjetiti i posvjestiti svaki dan da postoji zivot mimo pravljenja beba. Nemojte zanemarit muza, decka, prijatelje, roditelje..i zbog njih svih i zbog vas. Uzivajte u snijegu, u proljecu usred ljeta, u kavi..a k vragu i cigari ako ste pusac
Ne pokusvam bit tu neki dezurni filozof, ali u dvogodisnjoj borbi i cekanju sam procitala u cula prica gdje se cure zaista okupiraju samo tom jednom stvari. Nemojte si otezavati i tako tesku situaciju.
Kao sto je mina rekla uz molitvu i strpljenje sve ce doci.
Bar danas za gotovo svaki moguci problem po pitanju teskoce zaceca postoji rjesenje! Evo mono vam je dokaz!
I nemojte si same davat dijagnoze.
Jednostavno dan po dan, korak po korak. Uz redovne pretrage tipa PAPE lagano krenuti na ispitivanje hormona, pracenje O, spermiogram, vitamini tu, caj tamo... propuhivanje jajovoda..
Sto se tice pitanja drugih! Ah Boze moj! Uvijek ce bit zabadala! Ovisi kakav je tko i kakav odnos ima s tim ko pita pa mu u skladu s tim ili pitajte "a koliko se vi cesto seksate?" (ravno intimnom pitanju o djeci) ili kao sto je vec netko napisao "otkud ti znas tko se s cim bori" Kakav god da je zamislit ce se. Nekad ljudi to pitaju automatski, nesjvesno.. Kao ono famozno Kako si a ni ne zanima ga odgovor!
IvanicaVelika cestitke
Cure koje su dobile M zao mi je! Bit ce.. to je samo jedna manje do plusa!
Kike ti si mislim pitala za trakice?
Ja sam ih po uputi gine radila od oko 10dc. 2 x dnevno u 9h i 18h. Naravno ne mora biti taj raspored, ovisi o tvom danu ali bitno da ovaj prvi test ne bude sa prvom jutarnjom mokracom.
Moj savjet ti je da si ih ljepis na papir sa naznakom koji ti je dan ciklusa i u koliko sati pa ces lakse pratit porast lh pika!
Necu vas vise gnjavit samo

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Pozdrav svima...
Nove djevojke dobrodošle i sto prije ugledale svoj plusic...
Barbara29 odlicno si to napisala...cesto se posvetimo samo tomu zanemarujuci sve oko nas..i tada jos vise patimo kad doše M...polazim prvo od sebe naravno...ali mislim da sam si zadnjih mjeseci dala oduska i puno se bolje osjecam..
Prije dva dana došla M, sto sam starija to je sve obilnija, samo se cudim koliko krvi izgubimo 🙈
Kike postavit cu ti ovdje sliku da vidis razliku između negativne i pozitivne lh trakice..ova predzadnja trakica je pozitivna i O nastupa u roku 24 sata.. Ja ih uvijek radim poslijepodne i samo jednom dnevno jer osjetim kad je O, samo potvrđujem s trakicama pa nemam potrebu raditi dva puta..sretno 🤗

Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Vidi se da nisam u Prvom stanju citam sad svoj post!
Ovo o zanemarivanju decka i muza nisam mislila na situaciju imanja decka UZ muza! Nadam se da nema takvih komplikacija I mislila sam na to ludo vrijeme pa htjedoh napisati proljece usred zime! Dalje necu citati..ko zna sta sve jos ima!! Hahahha! U svakom slucaju budite sto pozitivnije mozete!
Darliv e kod tebe se to bas super vidi!! I ja sam ih lako raspoznavala, ali znas onu dva puta je dva puta! A i kupovala sam ih s ebaya pa sam ih imala ohoho!
Nadam se da ce i tvoja pozitivna lh uskoro uroditi onom drugom pozitivnom!!....

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Hvala na dobrodošlici cure i savjetima o LH trakicama, jer meni su izgledale komplicirano 😂 i sad znam kako treba izgledati pozitivan testic, super 😊
Hahahahahahaha Barbara, ti si pozitiva, samo iz svog posta si prenijela pozitivu i na mene, a u pravu si, treba ić dan po dan i iz svakog dana izvući pozitivu, i zaokupirat se drugim stvarima koliko god možemo, i same sebe izvlačiti iz teške situacije i odvratiti od negativnih misli.
Ja sam pušač i bome uživam u cigareti, uživam u sunčanom danu, nekako sam si posložila pozitivne misli i želje u glavi pa mi je lakše, imam se čemu veseliti, putovanju u Rim, pa proljeću i novoj garnituri za balkon, pa dao Bog i poslu nekome uskoro, i tako dan po dan, lakše je :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji