Nove curke..prvo dobrodosle i jos brze se preselila na neku temu gdje iscekujemo!
Htjela sam vam reci ono sto sam vec pisala ovdje dok sam bila redovniji clan. Vjerojatno cete na prvu odmahnut rukom, ali da se. Probajte, ne nemisliti na trudnocu jer zna da se to ne moze, ali samo se sjetiti i posvjestiti svaki dan da postoji zivot mimo pravljenja beba. Nemojte zanemarit muza, decka, prijatelje, roditelje..i zbog njih svih i zbog vas. Uzivajte u snijegu, u proljecu usred ljeta, u kavi..a k vragu i cigari ako ste pusac
Ne pokusvam bit tu neki dezurni filozof, ali u dvogodisnjoj borbi i cekanju sam procitala u cula prica gdje se cure zaista okupiraju samo tom jednom stvari. Nemojte si otezavati i tako tesku situaciju.
Kao sto je mina rekla uz molitvu i strpljenje sve ce doci.
Bar danas za gotovo svaki moguci problem po pitanju teskoce zaceca postoji rjesenje! Evo mono vam je dokaz!
I nemojte si same davat dijagnoze.
Jednostavno dan po dan, korak po korak. Uz redovne pretrage tipa PAPE lagano krenuti na ispitivanje hormona, pracenje O, spermiogram, vitamini tu, caj tamo... propuhivanje jajovoda..
Sto se tice pitanja drugih! Ah Boze moj! Uvijek ce bit zabadala! Ovisi kakav je tko i kakav odnos ima s tim ko pita pa mu u skladu s tim ili pitajte "a koliko se vi cesto seksate?" (ravno intimnom pitanju o djeci) ili kao sto je vec netko napisao "otkud ti znas tko se s cim bori" Kakav god da je zamislit ce se. Nekad ljudi to pitaju automatski, nesjvesno.. Kao ono famozno Kako si a ni ne zanima ga odgovor!
IvanicaVelika cestitke
Cure koje su dobile M zao mi je! Bit ce.. to je samo jedna manje do plusa!
Kike ti si mislim pitala za trakice?
Ja sam ih po uputi gine radila od oko 10dc. 2 x dnevno u 9h i 18h. Naravno ne mora biti taj raspored, ovisi o tvom danu ali bitno da ovaj prvi test ne bude sa prvom jutarnjom mokracom.
Moj savjet ti je da si ih ljepis na papir sa naznakom koji ti je dan ciklusa i u koliko sati pa ces lakse pratit porast lh pika!
Necu vas vise gnjavit samo
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Pozdrav svima...
Nove djevojke dobrodošle i sto prije ugledale svoj plusic...
Barbara29 odlicno si to napisala...cesto se posvetimo samo tomu zanemarujuci sve oko nas..i tada jos vise patimo kad doše M...polazim prvo od sebe naravno...ali mislim da sam si zadnjih mjeseci dala oduska i puno se bolje osjecam..
Prije dva dana došla M, sto sam starija to je sve obilnija, samo se cudim koliko krvi izgubimo 🙈
Kike postavit cu ti ovdje sliku da vidis razliku između negativne i pozitivne lh trakice..ova predzadnja trakica je pozitivna i O nastupa u roku 24 sata.. Ja ih uvijek radim poslijepodne i samo jednom dnevno jer osjetim kad je O, samo potvrđujem s trakicama pa nemam potrebu raditi dva puta..sretno 🤗
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Vidi se da nisam u Prvom stanju citam sad svoj post!
Ovo o zanemarivanju decka i muza nisam mislila na situaciju imanja decka UZ muza! Nadam se da nema takvih komplikacija I mislila sam na to ludo vrijeme pa htjedoh napisati proljece usred zime! Dalje necu citati..ko zna sta sve jos ima!! Hahahha! U svakom slucaju budite sto pozitivnije mozete!
Darliv e kod tebe se to bas super vidi!! I ja sam ih lako raspoznavala, ali znas onu dva puta je dva puta! A i kupovala sam ih s ebaya pa sam ih imala ohoho!
Nadam se da ce i tvoja pozitivna lh uskoro uroditi onom drugom pozitivnom!!....
Hvala na dobrodošlici cure i savjetima o LH trakicama, jer meni su izgledale komplicirano 😂 i sad znam kako treba izgledati pozitivan testic, super 😊
Hahahahahahaha Barbara, ti si pozitiva, samo iz svog posta si prenijela pozitivu i na mene, a u pravu si, treba ić dan po dan i iz svakog dana izvući pozitivu, i zaokupirat se drugim stvarima koliko god možemo, i same sebe izvlačiti iz teške situacije i odvratiti od negativnih misli.
Ja sam pušač i bome uživam u cigareti, uživam u sunčanom danu, nekako sam si posložila pozitivne misli i želje u glavi pa mi je lakše, imam se čemu veseliti, putovanju u Rim, pa proljeću i novoj garnituri za balkon, pa dao Bog i poslu nekome uskoro, i tako dan po dan, lakše je :)
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Kike meni ti je jedna legica jednom rekla da sam preoptimisticna! Za mene tak sta ne postoji! Haha!
Ali isto tako smatram da se ne treba ni forsirat bit vazda happy! Ono..slusas sebe. Pa ako mi je danas dan za bit vise, uvjetno receno, jadna onda si dopustim i taj luksuz, ali nikad se prepustit onome 'zasto bas ja/mi?' Aaajde zivot je lijep ako ga hoces takvim vidjet!
Ja sam prije bila pusac dok sam studirala i bila u domu, onda se to prorjedilo samo na kavama s legicama, a sad kud sam trudna tud sam se odselila van pa od toga nista, al tocno bi sad s tobom popila jednu kavu i zapalila koju! ☕ (slika cigarete - nema je u ponudi slicica) 😄
Bravo za garnituru, ja obozavam uredjenje interijera! Sad smo si na balkon stavili umjetnu travu i napravili mali "vrt" 😊
Za Rim bravo jos vise!!! 💗 Meni je vjera sastavni dio zivota!
Ako zapne oko trakica ili uredjenja 😊 vici!
Kike meni ti je jedna legica jednom rekla da sam preoptimisticna! Za mene tak sta ne postoji! Haha!
Ali isto tako smatram da se ne treba ni forsirat bit vazda happy! Ono..slusas sebe. Pa ako mi je danas dan za bit vise, uvjetno receno, jadna onda si dopustim i taj luksuz, ali nikad se prepustit onome 'zasto bas ja/mi?' Aaajde zivot je lijep ako ga hoces takvim vidjet!
Ja sam prije bila pusac dok sam studirala i bila u domu, onda se to prorjedilo samo na kavama s legicama, a sad kud sam trudna tud sam se odselila van pa od toga nista, al tocno bi sad s tobom popila jednu kavu i zapalila koju! ☕ (slika cigarete - nema je u ponudi slicica) 😄
Bravo za garnituru, ja obozavam uredjenje interijera! Sad smo si na balkon stavili umjetnu travu i napravili mali "vrt" 😊
Za Rim bravo jos vise!!! 💗 Meni je vjera sastavni dio zivota!
Ako zapne oko trakica ili uredjenja 😊 vici!
Čestitam na trudnoći, to mi je promaknulo, nek je sa srećom 😇
Da tako i ja, kad me sastavi teško šta da mi može pomoći, jednostavno treba proći, al ne dam dugo da me drži, nastojim se pripremiti da će vještica doć, da bude manje bolno.
Ja isto nisam pušač veliki, jer mi ne paše toliko duvan osim sa prijateljima na kavi, i di god sa mužem na balkonu kad je lijepo vrijeme ...al isto dok sam student bila sam bome bila pravi pušač...
Joj onda smo iste šta se interijera tiče, obožavam stvari za kuću 😍
Bila sam u Lurdu u desetom mjesecu, e to je predivno iskustvo i doživljaj, ako budeš ikad imala prilike otiđi 😊
Sutra ću počet sa trakicama, pošto je vještica otišla, ako bude zapelo pišem, i hvala na pomoći i pozitivi 😊
Ej za Lurd sam rekla ljetos muzu da nam je to sljedeca destinacija, ali evo..beba na putu. Mozda na slhedece proljece/ljeto svi zajedno.
I da, hvala!
Ako nisi sigurna kad ti je otprilike O trebat ce ti dosta trakica. Ne znam gdje si ih nabavila, ali ja sam ih uvijek s ebaya narucivala. Najjeftinije.
A za dekoriranjem sam luda. Stalno bi nesta mjenjala 😆
Nema na cemu, tu smo jedni drugima za pomoc!
Ivanica cestitam i zelim ti sve super u trudnoci i zdravu bebicu!
Bravo Barbara donjela si malo pozitive nam. I znas sto slazem se s tobom kad se opustis lijepe stvari prije dodju na red.
Tata me zove zlato i Blossom zao ni je sto je stigla, ali kako neko rekose slijedeci mjesec je sigurno dobitan. Ovo ko da lutriju igramo ovdje. Hahaha.
Oooo sigurno će ih trebati dosta, naručila sam ih i ja preko ebaya jer su u ljekarnama preskupe...
Evo spremam se ja za sutra da piskim na trakice, pa ću pratiti dane, upravo sa mužem analiziramo trakice i čitam mu ja vaše savjete i upute za korištenje, pa me blido gleda nije mu jasno, al ni ne treba njemu bit 😂
Čak je jednu trakicu uzeo i analizira je i odlipio sa nje šta se može odlipit pokušavajući shvatit kako ona "radi". Ah muško 😂😂😂
Evo moja prica za ovaj mjesec... zadnja menga 18.12., aktivno smo sve pokrili nisam niti gledala kalendar kada i sto nego se jednostavno opustili, bas smo rekli necemo o tome vise kad se desi-desi se, imala sam toliko jaku ovulaciju konacno nakon par mjeseci u desnom jajniku, a to sam znala jer me toliko jako probolo da mi se diga zeludac od muke koliko je jako udaralo da sam sa posla morala ici kuci taj dan jer je to bilo strasno, onda bacim oko na kalendar stvarno taj dan ovulacija, dane prije i dan nakon pokrili super.
Ima par dana ja ne znam gdje sam, nemogu hodat koliko me ledja bole, grudi pucaju doslovno mi bradavice iz grudnjaka koji inace nosim skroz vire vanka, nemogu nosit usku majicu jer su one skroz ispale vanka, venice plave kao da sam strumf, bradavice smedje, ja racunam ma necu ni gledati ni nadati se ionako ce doci menga. Od prije dva dana a pogotovo Jucer sa kolegicom prije posla na kavu i nemogu gledat u zenu, vidim je u tri primjerka, manta mi se, muka mi, i stalno govorim nije to nista bice od vremena ludog. Stalno sebi ponavljam ajde kreni menga da se rijesim i tebe vise. Jucer trebala dobiti i nista, cak i spremila tablete u torbu jer sam znala kad dodje da ce boliti uzasno a radila sam popodne. Na kraju posla sinoc kupim test, jer vidim da je nema niti malo, i racunam napraviti cu ga ujutro tako da vise menga krene u miru. I jutros napravim i naravno MINUS ko kuca.
Eto stvarno vise ne znam koja je ovo fora da me ovako namjerno zajebaje i kasni dva-tri dana tocno odkad radimo na tome, a uvijek mi je u dan dolazila tocno u dan i u sat. A sigurna sam da simptome ne umisljam jer stvarno nisam takva a i stalno ponavljam ajde dodji menga da se rijesimo tebe i ovaj mjesec
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Sortiraj odgovore
Najstariji