Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    17. Siječanj 2018. 19:49

Jane_Doe

mina04

Jane_Doe

mina04

Curke znam da vam je tesko, i samoj mi je bilo. Al eto nakon dvije godine dogodio se i nas ponovni plusic. Samo puno vjerujte i molite se i doci ce, vjerujte mi. U mojim ste molitvama svaki dan i nadam se da ce uskoro biti opet punoo plusica..
    Jane_Doe mislis da nisi ljetna? Pa nismo ti i ja puno razlike ha?

Danas sam 5+0 i po ZM mi je 19.9. Termin, ljeto zavrsava 23.9. Ali nekako je meni to vec jesen 😂

Pa da, to je to. Ja sam 8tj danas 🤗
    Jedva cekam uzv u cetvrtak iduci, jer prosli put je mojoj mrvici stalo srce u 8tj pa sam sad na iglama. Al vjerujem da je sve u redu, ne dam se.

Bit ce sve ok, misli pozitivno. Mogu mislit koliko te strah, ali usredotoci se na pozitivu ❤️❤️
    25.1. Imas pregled? Ja sam isto tad narucena 😊

Da da..vidila sam da si i ti. Drzim nam fige, i jedva cekam da se cujemo s lijepim vijestima 💛

All of God’s grace in one tiny face 💟

Jane_Doe
    17. Siječanj 2018. 20:51

I ja jedva cekam ❤️

mono1111
    17. Siječanj 2018. 21:11

Cure,
    Sretnooo !
    Ivcy, 
    Tocno 83 dana, hahahahah ! Ok sam...odbrojavam. kupila sam gotovo sve stvari za bolnicu sto mi trebaju i te pocetne stvari za bebu...sad sam mirna bar s tim.
    U petak imam uzv, ne mogu docekati...

Ena1989
    17. Siječanj 2018. 21:44

Napravit cemo sve pretrage pa kako bude bit ce :) al utjesno je citat koliko vas je uspijelo nakon puno ulozenog truda i zivaca!  Ja svaki put sama sebi velim da se necu toliko zivcirat na tude komentare, da necu vise plakat nakon sto vjestica stigne al jednostavno ne mogu, pretesko mi to pada :( al eto ne gubimo nadu i krecemo dalje iz dana u dan!  Svima trudnicima zelim uspjesnu trudnocu! I hvala vam sta ste na ovom forumu podjelile svoja iskustva pa je nama lakse nosit se sa iscekivanjem da i mi dodemo do svog cilja! ♡♡♡

Ana Donna
    17. Siječanj 2018. 22:39

Drage mame, molim vas savjet i vasa iskustva: prvi porod/trudnoca sve super, druga trudnoca nazalost spontani u 10tjednu. Od tada vec 5-6 mjeseci pokusavamo ali nikako :( ovaj mjesec nisam dobila, vec se ponadala a ono negativan test. Bila kod ginekologa idem vadit hormone i ahm (plodnost). Do sad mi je menstruacija uvijek bila tocna, ciklus 27-28 dana...pijem duphaston moram onda cekat da dobijem pa opet kod ginek. Jel imao tko slicno iskustvo? Jel ste nakon toga ( izostanak menstr ) opet ostale trudne? Lp

17. Siječanj 2018. 22:47

Stretno trudnice, čestitam vam od 💜
    Mi trudilice hrabro naprijed.

Ja sam živnila od sinoć, od kad sam ostavila ovdje prvu poruku i dobila vašu podršku i shvatila da nisam sama, jer sam se osjećala tako, pogotovo nakon zadnje menstruacije, muž bio na godišnjem 3 tjedna, bili na odmoru, idealno, bez stresa za pozitivan plusic, kad opet razočaranje.

Helena bit će sve u redu, i mi smo se bojali pretraga, muž spermiograma najviše, nije mogao spavat, baš mu je bilo stresno dočekat taj nalaz, na kraju sve u redu.
    Zato samo hrabro, niste sami, i nismo same 💪

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

Grizli
    17. Siječanj 2018. 23:29

Mina drzimo onda figice da sve bude super ovaj put. I tebi Jane isto. 
    Kike dobro si rekla tesko je slusat sa strane komentare, al muz i ja smo razvili taktiku kad neko krene o tome mi promjenimo temu i pravimo se da nismo culi. Helena nazalost mozda cemo morat jos koji mjesec se razocarat kad dodje M, al lqkse je kad imas s kime podjeliti i kad te netko kuzi. 
    Mono vidim ti vec spremna full. Jos malo. Kako je to slatko. 

18. Siječanj 2018. 00:16

Ana Donna voljela bi pomoći da mogu i znam, nadam se da ima među nama netko tko zna da ti može pomoći i dati savjet.

Moj muž je govorio tko god ga je pitao kad će beba rekao: "radimo na tome", dok svi oko nas o planiranju vlastite obitelji su mudro šutjeli, tako da sam ja odlučila o našem problemu šutjeti, a muž se ne opterećuje na te komentare kao ja i poruke od žena iz čista mira ima li šta nova, iako njegovi prijatelji znaju imat glupe ispade i komentare na koje bi on trebao reagirati i začepiti im usta.

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

tata_me_zove_zlato
    18. Siječanj 2018. 08:12

Moje razocarenje je stiglo nocas... 

url=https://lilypie.com]

blossom
    18. Siječanj 2018. 09:11

I moje je stiglo jutros...ali idemo hrabro dalje, jer mozda je bas iduci ciklus dobitan! ❤️

Nove cure dobrodosle, sretno sa pretragama i da sto prije otisle sa ove teme 

Komentare kada cete, pa kak jos niste, sta cekate, vec ste u godinama...prije bi se uzasno uznemirila, a sada puknem neko nepovezano kontra pitanje
    Shvatila sam da ljudi koji to pitaju uopce ne razmisljaju...recimo mi na kavi sa frendom (on je mladi od nas i ima dijete) 
    i zna nas nekad pitati isto - ali mi to uvijek na neku zezanciju okrenemo
    i ulazi jedan par i on - da kao oni su vec dugo skupa i nemaju djecu i bla, bla sta cekaju...(dokaz da su muski vece babe od nas )
    Samo sam mu rekla da to sto je on iz prve ne znaci da svatko bude i sta on zna sa cime se oni bore - covjek se zamislio i bilo mu bas zao...vise ni nas ne ispituje 
    Jednostavno postoje ljudi koji nisu u stanju neke situacije sagledati dalje od svoje točke

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani