Mina drzimo onda figice da sve bude super ovaj put. I tebi Jane isto.
Kike dobro si rekla tesko je slusat sa strane komentare, al muz i ja smo razvili taktiku kad neko krene o tome mi promjenimo temu i pravimo se da nismo culi. Helena nazalost mozda cemo morat jos koji mjesec se razocarat kad dodje M, al lqkse je kad imas s kime podjeliti i kad te netko kuzi.
Mono vidim ti vec spremna full. Jos malo. Kako je to slatko.
Ana Donna voljela bi pomoći da mogu i znam, nadam se da ima među nama netko tko zna da ti može pomoći i dati savjet.
Moj muž je govorio tko god ga je pitao kad će beba rekao: "radimo na tome", dok svi oko nas o planiranju vlastite obitelji su mudro šutjeli, tako da sam ja odlučila o našem problemu šutjeti, a muž se ne opterećuje na te komentare kao ja i poruke od žena iz čista mira ima li šta nova, iako njegovi prijatelji znaju imat glupe ispade i komentare na koje bi on trebao reagirati i začepiti im usta.
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Moje razocarenje je stiglo nocas...
url=https://lilypie.com]
I moje je stiglo jutros...ali idemo hrabro dalje, jer mozda je bas iduci ciklus dobitan! ❤️
Nove cure dobrodosle, sretno sa pretragama i da sto prije otisle sa ove teme
Komentare kada cete, pa kak jos niste, sta cekate, vec ste u godinama...prije bi se uzasno uznemirila, a sada puknem neko nepovezano kontra pitanje
Shvatila sam da ljudi koji to pitaju uopce ne razmisljaju...recimo mi na kavi sa frendom (on je mladi od nas i ima dijete)
i zna nas nekad pitati isto - ali mi to uvijek na neku zezanciju okrenemo
i ulazi jedan par i on - da kao oni su vec dugo skupa i nemaju djecu i bla, bla sta cekaju...(dokaz da su muski vece babe od nas )
Samo sam mu rekla da to sto je on iz prve ne znaci da svatko bude i sta on zna sa cime se oni bore - covjek se zamislio i bilo mu bas zao...vise ni nas ne ispituje
Jednostavno postoje ljudi koji nisu u stanju neke situacije sagledati dalje od svoje točke
Pozdrav, čitam vas još od ljeta, ali do sada nisam imala ništa pametno za napisati... Došla sam podijeliti s vama svoju sreću i poslati svima pozitivnu energiju
Jučer sam ugledala taj dugoočekivani plusić, nakon 7 mjeseci pokušavanja, povremenog očajavanja i ne znam koliko popišanih LH trakica... Odlučila sam da ću test napraviti tek kad mi M jedan dan zakasni, ali večer prije nisam imala mira i pišnula sam LH trakicu koja je bila pozitivna! Jedva sam dočekala jutro da napravim test! Presretna sam
I moje je stiglo jutros…ali idemo hrabro dalje, jer mozda je bas iduci ciklus dobitan!❤️
Nove cure dobrodosle, sretno sa pretragama i da sto prije otisle sa ove teme
Komentare kada cete, pa kak jos niste, sta cekate, vec ste u godinama…prije bi se uzasno uznemirila, a sada puknem neko nepovezano kontra pitanje
Shvatila sam da ljudi koji to pitaju uopce ne razmisljaju…recimo mi na kavi sa frendom (on je mladi od nas i ima dijete)
i zna nas nekad pitati isto - ali mi to uvijek na neku zezanciju okrenemo
i ulazi jedan par i on - da kao oni su vec dugo skupa i nemaju djecu i bla, bla sta cekaju…(dokaz da su muski vece babe od nas)
Samo sam mu rekla da to sto je on iz prve ne znaci da svatko bude i sta on zna sa cime se oni bore - covjek se zamislio i bilo mu bas zao…vise ni nas ne ispituje
Jednostavno postoje ljudi koji nisu u stanju neke situacije sagledati dalje od svoje točke
Bice dobitan sigurno!Nisam zapamtila ili nisam videla koliko nedobitnih imas iza sebe,koliko pokusavate?
Sto se tice komentara-ja otvoreno,najotvorenije pitam odakle im prava da pitaju nesto toliko privatno i mozda jako bolno?Neka se ljute ako hoce,pravi prijatelji to pitali ne bi!
Pozdrav, čitam vas još od ljeta, ali do sada nisam imala ništa pametno za napisati… Došla sam podijeliti s vama svoju sreću i poslati svima pozitivnu energiju
Jučer sam ugledala taj dugoočekivani plusić, nakon 7 mjeseci pokušavanja, povremenog očajavanja i ne znam koliko popišanih LH trakica… Odlučila sam da ću test napraviti tek kad mi M jedan dan zakasni, ali večer prije nisam imala mira i pišnula sam LH trakicu koja je bila pozitivna! Jedva sam dočekala jutro da napravim test! Presretna sam
Jako mi je drago kad procitam ovako nesto i zaista jeste pozitivno za nas ostale :-D Sve najlepse i najbolje ti zelim
Ana Donna voljela bi pomoći da mogu i znam, nadam se da ima među nama netko tko zna da ti može pomoći i dati savjet.
Moj muž je govorio tko god ga je pitao kad će beba rekao: "radimo na tome", dok svi oko nas o planiranju vlastite obitelji su mudro šutjeli, tako da sam ja odlučila o našem problemu šutjeti, a muž se ne opterećuje na te komentare kao ja i poruke od žena iz čista mira ima li šta nova, iako njegovi prijatelji znaju imat glupe ispade i komentare na koje bi on trebao reagirati i začepiti im usta.
Hvala na odgovoru, sretno Kike i samo hrabro naprijed :)
Tata_me_zove_zlato i blossom, žao mi je šta je vještica došla, i znam kako se osjećate, al zato smo tu da jedna drugoj olakšamo koliko možemo ove bolne dane, zato pišite ako vam je nešto ma duši.
Šta se komentara tiče vjerujem da ljudi ne razmišljaju kad pitaju, al ne znam opet kako im padne na pamet zadirati u tuđu privatnost. Vjerujem da je i zato kao šta si napisala ne gledaju dalje od svoje točke.
I ja se držim toga da pravi prijatelj to ne bi pitao.
Ivanica Velika iskrene čestitke od srca ti želim i sretno 💜
Hvala na odgovoru, sretno Kike i samo hrabro naprijed :)
Hvala draga, također i tebi sretno 💜
Pokušaj i na drugoj temi pitat možda netko može pomoći.
Sortiraj odgovore
Najstariji