Curke znam da vam je tesko, i samoj mi je bilo. Al eto nakon dvije godine dogodio se i nas ponovni plusic. Samo puno vjerujte i molite se i doci ce, vjerujte mi. U mojim ste molitvama svaki dan i nadam se da ce uskoro biti opet punoo plusica..
Jane_Doe mislis da nisi ljetna? Pa nismo ti i ja puno razlike ha?
Danas sam 5+0 i po ZM mi je 19.9. Termin, ljeto zavrsava 23.9. Ali nekako je meni to vec jesen 😂
Pa da, to je to. Ja sam 8tj danas 🤗
Jedva cekam uzv u cetvrtak iduci, jer prosli put je mojoj mrvici stalo srce u 8tj pa sam sad na iglama. Al vjerujem da je sve u redu, ne dam se.
Bit ce sve ok, misli pozitivno. Mogu mislit koliko te strah, ali usredotoci se na pozitivu ❤️❤️
25.1. Imas pregled? Ja sam isto tad narucena 😊
Da da..vidila sam da si i ti. Drzim nam fige, i jedva cekam da se cujemo s lijepim vijestima 💛

All of God’s grace in one tiny face 💟
Cure,
Sretnooo !
Ivcy, 
Tocno 83 dana, hahahahah ! Ok sam...odbrojavam. kupila sam gotovo sve stvari za bolnicu sto mi trebaju i te pocetne stvari za bebu...sad sam mirna bar s tim.
U petak imam uzv, ne mogu docekati...

Napravit cemo sve pretrage pa kako bude bit ce :) al utjesno je citat koliko vas je uspijelo nakon puno ulozenog truda i zivaca! Ja svaki put sama sebi velim da se necu toliko zivcirat na tude komentare, da necu vise plakat nakon sto vjestica stigne al jednostavno ne mogu, pretesko mi to pada :( al eto ne gubimo nadu i krecemo dalje iz dana u dan! Svima trudnicima zelim uspjesnu trudnocu! I hvala vam sta ste na ovom forumu podjelile svoja iskustva pa je nama lakse nosit se sa iscekivanjem da i mi dodemo do svog cilja! ♡♡♡
Drage mame, molim vas savjet i vasa iskustva: prvi porod/trudnoca sve super, druga trudnoca nazalost spontani u 10tjednu. Od tada vec 5-6 mjeseci pokusavamo ali nikako :( ovaj mjesec nisam dobila, vec se ponadala a ono negativan test. Bila kod ginekologa idem vadit hormone i ahm (plodnost). Do sad mi je menstruacija uvijek bila tocna, ciklus 27-28 dana...pijem duphaston moram onda cekat da dobijem pa opet kod ginek. Jel imao tko slicno iskustvo? Jel ste nakon toga ( izostanak menstr ) opet ostale trudne? Lp

Stretno trudnice, čestitam vam od 💜
Mi trudilice hrabro naprijed.
Ja sam živnila od sinoć, od kad sam ostavila ovdje prvu poruku i dobila vašu podršku i shvatila da nisam sama, jer sam se osjećala tako, pogotovo nakon zadnje menstruacije, muž bio na godišnjem 3 tjedna, bili na odmoru, idealno, bez stresa za pozitivan plusic, kad opet razočaranje.
Helena bit će sve u redu, i mi smo se bojali pretraga, muž spermiograma najviše, nije mogao spavat, baš mu je bilo stresno dočekat taj nalaz, na kraju sve u redu.
Zato samo hrabro, niste sami, i nismo same 💪
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Mina drzimo onda figice da sve bude super ovaj put. I tebi Jane isto. 
Kike dobro si rekla tesko je slusat sa strane komentare, al muz i ja smo razvili taktiku kad neko krene o tome mi promjenimo temu i pravimo se da nismo culi. Helena nazalost mozda cemo morat jos koji mjesec se razocarat kad dodje M, al lqkse je kad imas s kime podjeliti i kad te netko kuzi. 
Mono vidim ti vec spremna full. Jos malo. Kako je to slatko. 

Ana Donna voljela bi pomoći da mogu i znam, nadam se da ima među nama netko tko zna da ti može pomoći i dati savjet.
Moj muž je govorio tko god ga je pitao kad će beba rekao: "radimo na tome", dok svi oko nas o planiranju vlastite obitelji su mudro šutjeli, tako da sam ja odlučila o našem problemu šutjeti, a muž se ne opterećuje na te komentare kao ja i poruke od žena iz čista mira ima li šta nova, iako njegovi prijatelji znaju imat glupe ispade i komentare na koje bi on trebao reagirati i začepiti im usta.
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Moje razocarenje je stiglo nocas... 

url=https://lilypie.com]
I moje je stiglo jutros...ali idemo hrabro dalje, jer mozda je bas iduci ciklus dobitan! ❤️
Nove cure dobrodosle, sretno sa pretragama i da sto prije otisle sa ove teme 
Komentare kada cete, pa kak jos niste, sta cekate, vec ste u godinama...prije bi se uzasno uznemirila, a sada puknem neko nepovezano kontra pitanje
Shvatila sam da ljudi koji to pitaju uopce ne razmisljaju...recimo mi na kavi sa frendom (on je mladi od nas i ima dijete) 
i zna nas nekad pitati isto - ali mi to uvijek na neku zezanciju okrenemo
i ulazi jedan par i on - da kao oni su vec dugo skupa i nemaju djecu i bla, bla sta cekaju...(dokaz da su muski vece babe od nas )
Samo sam mu rekla da to sto je on iz prve ne znaci da svatko bude i sta on zna sa cime se oni bore - covjek se zamislio i bilo mu bas zao...vise ni nas ne ispituje 
Jednostavno postoje ljudi koji nisu u stanju neke situacije sagledati dalje od svoje točke
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji