tata_me_zove_zlato pokusavamo oko godinu dana, a 9 mjeseci bas ciljano pokrivamo dane...
na pretrage jos nismo krenuli, dok nam se neke druge stvari ne posloze, ali nekako vjerujem da cemo uspjeti i prije
IvanicaVelika cestitam i zelim ti urednu trudnocu!
Barbaraa hvala na pozitivi - a jesi me nasmijala sa "nisam mislila na situaciju imanja decka UZ muza"
Grizli - hahaha bas lutrija...
Kike - sretno - evo i mi cim ode M krecemo u akciju
MaybeBaby - drzim fige da ti je rano za test, ponovi ga svakako
Cure,
Ti simptomi su jako varljivi.
Ja niti u jednoj T nisam imala nikakve izrazene simptome, a pogotovo ne na pocetku samom...svatko je drukciji, ali simptomi inace dodju tek kasnije...
Sretno svima !
Ja se i nisam bazirala da su to simptomi trudnoce vec da sam se osjecala drugacije i uzasno, ne da sam zato radila test, vec da ga napravim pa da smirim psihu i da u miru procurim. To sto kazes opet nije bas potpuno tocno, jer puno zena stvarno nikad nema nikakvih simptoma pa bas tako skuze da su trudne. Sve je od osobe do osobe, a isto tako i za istu osobu moze biti drugacije od trudnoce do trudnoce
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Maybebaby vjerojatno si vec 100 put cula ponovi trst za koji dan ako ne dodje M. Nikad se ne zna. A da nasa psiha je zaje... to potvrdujem 100%. Dakle moje iskustvo sa simptomima je od kad radimo na bebi cikluse u kojima nisam ostala T tih 15 dana od ovulace do M sam imala dakle sve simptome koji su ikad zabiljezeni za trudnocu. Dok 3 put kad je test bio poslije pozitivan nisam imala niti jedan simptom, cak sam kod zadnjeg pozotvnog testa i M imala potpuno istu kao da nisam trudna. No mozda ja nisam za primjer bas jer ni jedna nije dobro zavrsila. Al samo zelim rec nisam ni ja osoba koja umislja simptome, al nasa psiha cini cuda. Maybebaby drzim palceve da ipak je + samo jos nije dosta visoka beta. 🤞
Hvala ti draga od srca, ja sam stavila ulozak i samo je cekam iako zasad samo neki zuckasti iscjedak ide pa stalno mislim evo je krenila je.. a jos sam cila slinava i balava, i manta me gadno, tako da jos i kad ona krene pa pocme boliti to ce biti strava od bolova 😩
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
tata_me_zove_zlato pokusavamo oko godinu dana, a 9 mjeseci bas ciljano pokrivamo dane…
na pretrage jos nismo krenuli, dok nam se neke druge stvari ne posloze, ali nekako vjerujem da cemo uspjeti i prije
IvanicaVelika cestitam i zelim ti urednu trudnocu!
Barbaraa hvala na pozitivi - a jesi me nasmijala sa "nisam mislila na situaciju imanja decka UZ muza"Grizli - hahaha bas lutrija…
Kike - sretno - evo i mi cim ode M krecemo u akciju
MaybeBaby - drzim fige da ti je rano za test, ponovi ga svakako
Svaka cast na pozitivnosti,mi pokusavamo duplo krace,a ja svaki put sve teze podnosim neuspeh.Prosli mesec sam i bazalnu merila,i pratila plodne dane pazljivo,tempirala i eto nista.Sad sam resila batalim to sve.Pocela sam da ucim kineski online da mi skrene misli,da me okupira i da se opustim.Bice ove godine,osecam to,zato i ne planiram nikakve pretrage jos.Novo kolo,nova sreca,kad smo vec pomenuli lutriju
url=https://lilypie.com]
Hvala ti draga od srca, ja sam stavila ulozak i samo je cekam iako zasad samo neki zuckasti iscjedak ide pa stalno mislim evo je krenila je.. a jos sam cila slinava i balava, i manta me gadno, tako da jos i kad ona krene pa pocme boliti to ce biti strava od bolova 😩
Jako me podsecas na sebe kad sam ostala trudna 2015.Isto sam tako stavila ulozak i bila 100% ubedjena:evo sad ce,evo je ,ali nije dosla ... Razlika je sto ja tada nisam radila na bebi i nisam osluskivala svoje telo u nadi za simptomima,bilo je kao grom iz vedra neba.Sad kad zelim,nece da se desi.... A sve nesto mirisem da ces taj ulozak prazan baciti
url=https://lilypie.com]
MaybeBaby sretno ti i da ne dođe vještica 😇
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
MaybeBaby i ja sam prosli tjedan pola dana hodala s velikim uloskom jer sam morala nesto obavit pa kao ako krene da ne moram trcat doma..nista nije nemoguce 😘
Evo da prijavim kao i svaki mjesec, namjerno kasni svaki mjesec 3- 4 dana i onda se pojavi uz uzasne bolove.... svaki mj namjerno zajebaje
Sortiraj odgovore
Najstariji