Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    18. Siječanj 2018. 16:10

Kike meni ti je jedna legica jednom rekla da sam preoptimisticna! Za mene tak sta ne postoji! Haha!
    Ali isto tako smatram da se ne treba ni forsirat bit vazda happy! Ono..slusas sebe. Pa ako mi je danas dan za bit vise, uvjetno receno, jadna onda si dopustim i taj luksuz, ali nikad se prepustit onome 'zasto bas ja/mi?' Aaajde zivot je lijep ako ga hoces takvim vidjet!
    Ja sam prije bila pusac dok sam studirala i bila u domu, onda se to prorjedilo samo na kavama s legicama, a sad kud sam trudna tud sam se odselila van pa od toga nista, al tocno bi sad s tobom popila jednu kavu i zapalila koju! ☕ (slika cigarete - nema je u ponudi slicica) 😄
    Bravo za garnituru, ja obozavam uredjenje interijera! Sad smo si na balkon stavili umjetnu travu i napravili mali "vrt" 😊
    Za Rim bravo jos vise!!! 💗 Meni je vjera sastavni dio zivota!
    Ako zapne oko trakica ili uredjenja 😊 vici!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

18. Siječanj 2018. 16:50

baarbaraa29

Kike meni ti je jedna legica jednom rekla da sam preoptimisticna! Za mene tak sta ne postoji! Haha!
    Ali isto tako smatram da se ne treba ni forsirat bit vazda happy! Ono..slusas sebe. Pa ako mi je danas dan za bit vise, uvjetno receno, jadna onda si dopustim i taj luksuz, ali nikad se prepustit onome 'zasto bas ja/mi?' Aaajde zivot je lijep ako ga hoces takvim vidjet!
    Ja sam prije bila pusac dok sam studirala i bila u domu, onda se to prorjedilo samo na kavama s legicama, a sad kud sam trudna tud sam se odselila van pa od toga nista, al tocno bi sad s tobom popila jednu kavu i zapalila koju! ☕ (slika cigarete - nema je u ponudi slicica) 😄
    Bravo za garnituru, ja obozavam uredjenje interijera! Sad smo si na balkon stavili umjetnu travu i napravili mali "vrt" 😊
    Za Rim bravo jos vise!!! 💗 Meni je vjera sastavni dio zivota!
    Ako zapne oko trakica ili uredjenja 😊 vici!

Čestitam na trudnoći, to mi je promaknulo, nek je sa srećom 😇
    Da tako i ja, kad me sastavi teško šta da mi može pomoći, jednostavno treba proći, al ne dam dugo da me drži, nastojim se pripremiti da će vještica doć, da bude manje bolno.
    Ja isto nisam pušač veliki, jer mi ne paše toliko duvan osim sa prijateljima na kavi, i di god sa mužem na balkonu kad je lijepo vrijeme ...al isto dok sam student bila sam bome bila pravi pušač...
    Joj onda smo iste šta se interijera tiče, obožavam stvari za kuću 😍
    Bila sam u Lurdu u desetom mjesecu, e to je predivno iskustvo i doživljaj, ako budeš ikad imala prilike otiđi 😊
    Sutra ću počet sa trakicama, pošto je vještica otišla, ako bude zapelo pišem, i hvala na pomoći i pozitivi 😊

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

baarbaraa29
    18. Siječanj 2018. 16:59

Ej za Lurd sam rekla ljetos muzu da nam je to sljedeca destinacija, ali evo..beba na putu. Mozda na slhedece proljece/ljeto svi zajedno.
    I da, hvala!
    Ako nisi sigurna kad ti je otprilike O trebat ce ti dosta trakica. Ne znam gdje si ih nabavila, ali ja sam ih uvijek s ebaya narucivala. Najjeftinije.
    A za dekoriranjem sam luda. Stalno bi nesta mjenjala 😆
    Nema na cemu, tu smo jedni drugima za pomoc!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Grizli
    18. Siječanj 2018. 17:22

Ivanica cestitam i zelim ti sve super u trudnoci i zdravu bebicu!
    Bravo Barbara donjela si malo pozitive nam. I znas sto slazem se s tobom kad se opustis lijepe stvari prije dodju na red. 
    Tata me zove zlato i Blossom zao ni je sto je stigla, ali kako neko rekose slijedeci mjesec je sigurno dobitan. Ovo ko da lutriju igramo ovdje. Hahaha.

18. Siječanj 2018. 22:58

Oooo sigurno će ih trebati dosta, naručila sam ih i ja preko ebaya jer su u ljekarnama preskupe...
    Evo spremam se ja za sutra da piskim na trakice, pa ću pratiti dane, upravo sa mužem analiziramo trakice i čitam mu ja vaše savjete i upute za korištenje, pa me blido gleda nije mu jasno, al ni ne treba njemu bit 😂
    Čak je jednu trakicu uzeo i analizira je i odlipio sa nje šta se može odlipit pokušavajući shvatit kako ona "radi". Ah muško 😂😂😂

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

MaybeBaby 😘
    19. Siječanj 2018. 05:36

Evo moja prica za ovaj mjesec... zadnja menga 18.12., aktivno smo sve pokrili nisam niti gledala kalendar kada i sto nego se jednostavno opustili, bas smo rekli necemo o tome vise kad se desi-desi se, imala sam toliko jaku ovulaciju konacno nakon par mjeseci u desnom jajniku, a to sam znala jer me toliko jako probolo da mi se diga zeludac od muke koliko je jako udaralo da sam sa posla morala ici kuci taj dan jer je to bilo strasno, onda bacim oko na kalendar stvarno taj dan ovulacija, dane prije i dan nakon pokrili super. 

Ima par dana ja ne znam gdje sam, nemogu hodat koliko me ledja bole, grudi pucaju doslovno mi bradavice iz grudnjaka koji inace nosim skroz vire vanka, nemogu nosit usku majicu jer su one skroz ispale vanka, venice plave kao da sam strumf, bradavice smedje, ja racunam ma necu ni gledati ni nadati se ionako ce doci menga. Od prije dva dana a pogotovo Jucer sa kolegicom prije posla na kavu  i nemogu gledat u zenu, vidim je u tri primjerka, manta mi se, muka mi, i stalno govorim nije to nista bice od vremena ludog. Stalno sebi ponavljam ajde kreni menga da se rijesim i tebe vise. Jucer trebala dobiti i nista, cak i spremila tablete u torbu jer sam znala kad dodje da ce boliti uzasno a radila sam popodne. Na kraju posla sinoc kupim test, jer vidim da je nema niti malo, i racunam napraviti cu ga ujutro tako da vise menga krene u miru. I jutros napravim i naravno MINUS ko kuca. 

Eto stvarno vise ne znam koja je ovo fora da me ovako namjerno zajebaje i kasni dva-tri dana tocno odkad radimo na tome, a uvijek mi je u dan dolazila tocno u dan i u sat. A sigurna sam da simptome ne umisljam jer stvarno nisam takva a i stalno ponavljam ajde dodji menga da se rijesimo tebe i ovaj mjesec

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

blossom
    19. Siječanj 2018. 08:50

tata_me_zove_zlato pokusavamo oko godinu dana, a 9 mjeseci bas ciljano pokrivamo dane...
    na pretrage jos nismo krenuli, dok nam se neke druge stvari ne posloze, ali nekako vjerujem da cemo uspjeti i prije

IvanicaVelika cestitam i zelim ti urednu trudnocu!

Barbaraa hvala na pozitivi - a jesi me nasmijala sa  "nisam mislila na situaciju imanja decka UZ muza" 

Grizli - hahaha bas lutrija...

Kike - sretno - evo i mi cim ode M krecemo u akciju

MaybeBaby - drzim fige da ti je rano za test, ponovi ga svakako

mono1111
    19. Siječanj 2018. 09:54

Cure,
    Ti simptomi su jako varljivi.
    Ja niti u jednoj T nisam imala nikakve izrazene simptome, a pogotovo ne na pocetku samom...svatko je drukciji, ali simptomi inace dodju tek kasnije...
    Sretno svima !

MaybeBaby 😘
    19. Siječanj 2018. 10:24

Ja se i nisam bazirala da su to simptomi trudnoce vec da sam se osjecala drugacije i uzasno, ne da sam zato radila test, vec da ga napravim pa da smirim psihu i da u miru procurim. To sto kazes opet nije bas potpuno tocno, jer puno zena stvarno nikad nema nikakvih simptoma pa bas tako skuze da su trudne. Sve je od osobe do osobe, a isto tako i za istu osobu moze biti drugacije od trudnoce do trudnoce

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

Grizli
    19. Siječanj 2018. 11:07

Maybebaby vjerojatno si vec 100 put cula ponovi trst za koji dan ako ne dodje M. Nikad se ne zna. A da nasa psiha je zaje... to potvrdujem 100%. Dakle moje iskustvo sa simptomima je od kad radimo na bebi cikluse u kojima nisam ostala T tih 15 dana od ovulace do M sam imala dakle sve simptome koji su ikad zabiljezeni za trudnocu. Dok 3 put kad je test bio poslije pozitivan nisam imala niti jedan simptom, cak sam kod zadnjeg pozotvnog testa i M imala potpuno istu kao da nisam trudna. No mozda ja nisam za primjer bas jer ni jedna nije dobro zavrsila. Al samo zelim rec nisam ni ja osoba koja umislja simptome, al nasa psiha cini cuda. Maybebaby drzim palceve da ipak je + samo jos nije dosta visoka beta. 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani