Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaybeBaby 😘
    17. Prosinac 2017. 12:17

Ja ti kazem odi ti piskiti 😍

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

Mala_Žena
    17. Prosinac 2017. 12:22

Ne znam draga, nebi bas rekla sad je krenula krv 😫

MaybeBaby 😘
    17. Prosinac 2017. 13:06

A jooooj, jbmu, bas sam mislila da je to to

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

Mala_Žena
    17. Prosinac 2017. 13:33

I ja sam, al eto, ja tebi zelim da ugledas plusic ovaj put, javi mi sta bude kod tebe draga. A ja cu cekati da vjestica zavrsi,pa pravac privatniku i popricati opet sve Jovo na novo, i da vidimo u cemu je problem. 

• Babylove
    17. Prosinac 2017. 19:12

MybeBaby drzim fige za +
    Mala_Žena bas mi je zao jako 🙁🙁 sad cim zavrsi sve pretrage obavi, trazi sama  ako te doktor nece sam slati 

MaybeBaby 😘
    17. Prosinac 2017. 19:40

Ja ih nisam dobila danas, malo me steze dole a inace kad trebam dobiti vec godinama me ukoci lijeva ili desna noga (ne pitajte koji je to simptom) 🤣 al evo danas me nikako nije to ukocilo, samo me od prisle nedjelje steze dolje... nisam jos uvijekoptimisticna, ne zelim si stvarati laznu nadu, ja mislim da ce stici da me ovo samo zajebaje 

Mala_Žena
    17. Prosinac 2017. 21:19

Ja evo vec 3 tabletu pijem, koje ja bolove imam kad imam menstr. Sad popila i legla da djeluje. Cim prodje, odmah idem dalje, sad kontam dal da odem privatno, ili da nastavim sa ovim, sama ne znam, on me rekao uputiti za spolne hormone da vadim, pa me znam sama kome bi. 

tata_me_zove_zlato
    18. Prosinac 2017. 10:14

Ja ne cekam za 7 dana,a simptomi trenutno jedva prisutni,mnogo blaze nego inace....Ja,licno,sve kod privatnika radim,pouzdanije mi ,bolje objasnjeno,vise se posvete ...znam da kosta,ali sad mi je ovo najveca zelja,pa neka i kosta ...

url=https://lilypie.com]

Nela1802
    18. Prosinac 2017. 10:58

Monooo,
    Cure,
    Ovo je nevjerovatno , pila sam oko 25 dana L Tirox-Natrium. I TSH sa 2.94 se popeo na 3.99.
    Ne mogu da vjerujem uz th jos se povecalo, bas sam se razocarala. :(

mina04
    18. Prosinac 2017. 12:04

Mala_Žena

Ja evo vec 3 tabletu pijem, koje ja bolove imam kad imam menstr. Sad popila i legla da djeluje. Cim prodje, odmah idem dalje, sad kontam dal da odem privatno, ili da nastavim sa ovim, sama ne znam, on me rekao uputiti za spolne hormone da vadim, pa me znam sama kome bi.

Ako te bude slao odi, pa ces vidit sta ce ti reci na nalaze. A mozes onda i privatniku s nalazima.

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.