Drage žene...evo ja danas dobila nalaze brisa i napookon negativan na ureaplasmu, ali...sad mi piše da su mi našli neki beta-hemolitički streptokok grupe b. Odmah sam otišla u polikiniku jer sam se već naručila na HSG da mi ne bi propustila termin. Doktorica tamo kaže da je to u redu i da mogu na HSG ( u srijedu...uff...sad me tek malo strah 😯) zato što nema prisutnih leukocita.
Jel se neka od vas možda susrela s tim? Koliko citam, u trudnoci to može praviti problem...
Kad sam krenula a tim pregledima sve divno i krasno...i sad odjednom svaki put nesto novo...vec sam luda od svega! 😣😣
L 💛
Sad ne znam sama sta bi i kako, dal da nastavim ici kod ovoga ili da odem privatno, da vidim njegovo misljenje. Pita me onu noc imam li kakvih tegoba, cujj.. Nemam, nista me hvala Bogu ne muci, i, ne boli.. Al eto
Sad ne znam sama sta bi i kako, dal da nastavim ici kod ovoga ili da odem privatno, da vidim njegovo misljenje. Pita me onu noc imam li kakvih tegoba, cujj.. Nemam, nista me hvala Bogu ne muci, i, ne boli.. Al eto
Ja od kad sam isla prvi put kod ginekologa mi je rekao da imam policisticne jajnike pa sam prvi put ostala normalno trudna. E sad ne mora odmah znaci da vas to ometa. Puno zena danas ih ima pa normalno zatrudne. Budes vidila sad kad izvadis sve nalaze.
Blossom hvala mila i ja se nadam svim srcem, bit ce Bozja volja 😊
All of God’s grace in one tiny face 💟
Ja od kad sam isla prvi put kod ginekologa mi je rekao da imam policisticne jajnike pa sam prvi put ostala normalno trudna. E sad ne mora odmah znaci da vas to ometa. Puno zena danas ih ima pa normalno zatrudne. Budes vidila sad kad izvadis sve nalaze.
Blossom hvala mila i ja se nadam svim srcem, bit ce Bozja volja 😊
A ja od kad sam otisla prvi put gin. Sve je bilo uredu, do neku noc kad mi je tako rekao. Al hajd bice kako mora biti, sta mogu. Oticicu ja i privatno, ako ne bude ovo sto mi je onaj rekao, sve ce one papire da pojede, skupa sa uzv 😂😄😄
Potpisujem Ikyri, upravo tako !
Ako imas redovite cikluse, sigurno nemas polocisticne jajnike niti pcos...to su dva razlicita pojma !
Druga stvar je ta da se spolni hormoni rade iskljucivo na pocetku ciklusa 3 - 5 dc, znaci ako ti dodjes tek nakon zavrsetka M, moras cekati do iduceg ciklusa kako bi izvadila hormone...nije mi jasno zasto ti odmah nije dao uputnicu da to odmah rijesis ovaj ciklus.
Mgirl, takodjer potpisujem sve sto je rekla...nemojte da vas gin.zaje....❤❤❤
Mina,
E sad, sigurno je ugodnije privatno obaviti hsg, nego u bolnici..opcenito je pristup bolji, i sama znas...
DeeSb,
Mislim da ti je to ok, vecinom se streptokok ne lijeci, pogotovo ne u T. Mozda bi ipak preventivno trebala dobiti antib.i ti i muz....kako bi se mozda izlijecio...ali nije nista zabrinjavajuce.
mono1111 Hvala...sad mi je malo lakše ☺
Malo sam postala osjetljiva kad vidim tako neke nove rijeci na nalazima, a google ne smijem vise nista ni pitati...ne svidjaju mi se njegovi odgovori 😀😀
L 💛
Petak prosao, dosta nas je trebalo dobiti vjesticu, ja nisam, i sad se mislim 🤔
Naidje u stomaku kao bol pred menstr. Al prodje, kad god odem piskiti (a idem cesto) uvijek mislim evo sad ce, i nista haha. Samo neki iscjedak, pojma nemam. Stalno sam na wc, to me smara 😔😥
Mala zena, a da ti odes piskiti opet?
Taj Dr mi se cini malo nestabilan ko zna na sta ti je dao da piskis 🤣🤣
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Sortiraj odgovore
Najstariji