Mala zena, a da ti odes piskiti opet?
Taj Dr mi se cini malo nestabilan ko zna na sta ti je dao da piskis 🤣🤣
Sacekacu jos, pa cu vidjeti. I meni je cudno, kod njega test negativan, kod mene mrljav nekakav haha.ovaj doktor je bas nestabilan, al kako nisam bila u mogućnosti da odem privatno, tako sam otisla njemu. Ne znam sta ce biti, sacekacu pa da vidim.
Ja za 9 dana ne cekam M,a danas me vec grudi pocele boleti,vec krenuo pms...
url=https://lilypie.com]
U mene grudi na dodir bolne, idem na wc stalno, naidje nekad slaba al totalno slaba bol u stomaku, od menstr. Ni traga, nadam se da nece ni doci, i da je onaj doktor samo pogrijesio 😀😁
Mala_Žena i ja se nadam da ce izostati kako tebi tako i svima u iscekivanju A ne bi bilo cudno da je pogresio-prerano je bilo ipak za bilo sta pozdano reci i tvrditi
url=https://lilypie.com]
Ne znam zasto te ovde netko proziva kao da ti sama izmisljas nesto, ja te totalno razumijem jer je moja bivsa ginekologica bila isto tako nestabilna, prije par godina imala sam povisenu stitnjacu i ona mi dala kontracepcijske tablete bas bas jake, tad sam imala 20 godina samo, kad mi je nakon godinu dana poremetilo cikluse (stim da su se svi cudili cemu tako jake tablete na tu dijagnozu na tako mladu cur), ja joj kazem da su mi se ciklusi poremetili a ona kaze: ili je kriva terapija pa ti ne odgovaraju ili su slabe, ajde propisat cu ti ja dvi tablete dnevno... ja ostala u soku totalnom, ja njoj kazem ok doktorice, uzmem tablete, bacim ih u smece i ispisem se od nje ( uz to zena nije bila za nikakvu komunikaciju kad god bi dosla bi izasla placuci iz ordinacije), zatim bacim tablete i od tada mi menstr dolazi u tocan dan i traje tocno 5 dana, nikad nikakvih tableta, stitnjaca i hormoni uredni skroz... tako da te totalno razumijem...
kada je bilo na tv-u da su cure u Francuskoj umrle neke od tih tableta, ja je pitam da sto je s tim da se malo bojim cijela prestrasena, a ona kaze: joj vas sta god bidite na tv- u vi povjerujete, bice niste pili ni Dukat mlijeko kad je bila ona afera... eto, sto reci... s tim da sam pila Diane 35, i nije mi dala da pravim pauzu niti nakon toliko vremena, iako i laik zna da treba raditi pauze...
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
MaybeBaby sta se kod tebe desava?
Kod mene je situacija da sutra trebam dobiti i osjecam od ima tjedan dana dole bolove, grudi uzasne i iscjedak zuckasti... vidjeti cemo sutra, iako nisam optimisticna imam osjecaj da nam nece ici bas tako lako, ne znam zasto
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Mene danas boli kao da sam dobila, grci me i bole me leđa. Nisam pametna..trebam dobit tek za tjedan dana. Svaki put kad idem na wc mislim da cu procurit. Po kalendaru M je sutra, al mi je O bila tjedan dana kasnije nego po rasporedu pa mi sad nije jasno 😥
All of God’s grace in one tiny face 💟
Nista cure moje, cekacemo i ja ev cekam haha. Probada sa sviju strana, al od menstr. Ni m haha.
Danas pisem muzu "ponesi mi test kad krenes sa posla, svrati do apoteke" i on napise ok, a ja opet rekoh nemoj, nemoj cekacu jos haha.
Sortiraj odgovore
Najstariji