Potpisujem Ikyri, upravo tako !
Ako imas redovite cikluse, sigurno nemas polocisticne jajnike niti pcos...to su dva razlicita pojma !
Druga stvar je ta da se spolni hormoni rade iskljucivo na pocetku ciklusa 3 - 5 dc, znaci ako ti dodjes tek nakon zavrsetka M, moras cekati do iduceg ciklusa kako bi izvadila hormone...nije mi jasno zasto ti odmah nije dao uputnicu da to odmah rijesis ovaj ciklus.
Mgirl, takodjer potpisujem sve sto je rekla...nemojte da vas gin.zaje....❤❤❤
Mina,
E sad, sigurno je ugodnije privatno obaviti hsg, nego u bolnici..opcenito je pristup bolji, i sama znas...
DeeSb,
Mislim da ti je to ok, vecinom se streptokok ne lijeci, pogotovo ne u T. Mozda bi ipak preventivno trebala dobiti antib.i ti i muz....kako bi se mozda izlijecio...ali nije nista zabrinjavajuce.

mono1111 Hvala...sad mi je malo lakše ☺
Malo sam postala osjetljiva kad vidim tako neke nove rijeci na nalazima, a google ne smijem vise nista ni pitati...ne svidjaju mi se njegovi odgovori 😀😀

L 💛
Petak prosao, dosta nas je trebalo dobiti vjesticu, ja nisam, i sad se mislim 🤔
Naidje u stomaku kao bol pred menstr. Al prodje, kad god odem piskiti (a idem cesto) uvijek mislim evo sad ce, i nista haha. Samo neki iscjedak, pojma nemam. Stalno sam na wc, to me smara 😔😥
Mala zena, a da ti odes piskiti opet?
Taj Dr mi se cini malo nestabilan ko zna na sta ti je dao da piskis 🤣🤣
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Mala zena, a da ti odes piskiti opet?
Taj Dr mi se cini malo nestabilan ko zna na sta ti je dao da piskis 🤣🤣
Sacekacu jos, pa cu vidjeti. I meni je cudno, kod njega test negativan, kod mene mrljav nekakav haha.ovaj doktor je bas nestabilan, al kako nisam bila u mogućnosti da odem privatno, tako sam otisla njemu. Ne znam sta ce biti, sacekacu pa da vidim.
Ja za 9 dana ne cekam M,a danas me vec grudi pocele boleti,vec krenuo pms...

url=https://lilypie.com]
U mene grudi na dodir bolne, idem na wc stalno, naidje nekad slaba al totalno slaba bol u stomaku, od menstr. Ni traga, nadam se da nece ni doci, i da je onaj doktor samo pogrijesio 😀😁
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji