Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala_Žena
    19. Prosinac 2017. 10:58

mina04

Curke, ja budalica danas radila test. Imala sam doma i eto, ne da mi mira. Jako slabo se vidi druga crtica. Nadam se da ne umisljam. S obzirom da sam jako uranila moguce je. Krajem tjedna cu ponoviti test. Toliko sam nervozna ne mogu vam opisati.

Pa kakav je test, daj vidimo ako nije problem 😍😊😊🤗

Jane_Doe
    19. Prosinac 2017. 11:10

mina04

Curke, ja budalica danas radila test. Imala sam doma i eto, ne da mi mira. Jako slabo se vidi druga crtica. Nadam se da ne umisljam. S obzirom da sam jako uranila moguce je. Krajem tjedna cu ponoviti test. Toliko sam nervozna ne mogu vam opisati.

ja imam teoriju. ti sto posto podsvijesno znas da je uspjelo i zato sama sebi nisi dala mira i napravila si test..
    ajde bar neces morat razbijat glavu sta muzu kupit za bozic, imat ces najbolji moguci poklon za pod bor 
    i vjerujem da ne umisljas, od srca ti to zelim 

mina04
    19. Prosinac 2017. 11:39

Nikako nisam uspjela uloviti dobro pa ne znam hocete li viditi.

All of God’s grace in one tiny face 💟

19. Prosinac 2017. 12:04

Hej curke..  Nisam nista pisala jer nemam sta za prijavit ali sam vas marljivo citala. 
     Evo od zadnjeg puta nisam opce radila na bebi odnosno sad malo smo  odustali zbog nekih drugih stvari.  Ali ono sta sam odlučila  je da nema vise trakica i ubijanja same sebe ovaj simptom onaj,  ovo ono... Samo se izludim.  Ne mogu rec  da sam se ubila od probavanja,  od kiretaze samo sam jedan  misec radila na bebi.  Odlučila  sam bacit sve trake sve gluposti  i lagano  bez presinga uzivat u svom muzu i nasem ljubavnom životu,  pa kad se dogodi.  O virujem da će se tada najprije  dogodit i iznenadit nas. 
    Uh malo sam se raspisala al eto.  Svima koje pokušavaju  naravno  želim božićno čudo  koje će donit jedan  plus.  Sretno  cure 😀❤️😘

-Tea-
    19. Prosinac 2017. 12:17

nestrpljiva25

Hej curke.. Nisam nista pisala jer nemam sta za prijavit ali sam vas marljivo citala.
    Evo od zadnjeg puta nisam opce radila na bebi odnosno sad malo smo odustali zbog nekih drugih stvari. Ali ono sta sam odlučila je da nema vise trakica i ubijanja same sebe ovaj simptom onaj, ovo ono… Samo se izludim. Ne mogu rec da sam se ubila od probavanja, od kiretaze samo sam jedan misec radila na bebi. Odlučila sam bacit sve trake sve gluposti i lagano bez presinga uzivat u svom muzu i nasem ljubavnom životu, pa kad se dogodi. O virujem da će se tada najprije dogodit i iznenadit nas.
    Uh malo sam se raspisala al eto. Svima koje pokušavaju naravno želim božićno čudo koje će donit jedan plus. Sretno cure 😀❤️😘

Draga Nestrpljiva, ovo sta si napisala je ziva istina… Tek kad prestanes biti u stresu, grcu i slicno, tek onda se dogodi. Znam to iz iskustva.  Nakon 2 i po godine se dogodilo kad san odlucila ne se pilat vise... tako da mislin da ti je to najbolja moguca odluka.. Zelim ti svu srecu, kao i ostalim curama, i da ugledate dugozeljene  plusice sto prije! :-*

url=https://lilypie.com]

Mala_Žena
    19. Prosinac 2017. 12:25

mina04

Pa jedva da se nesto vidi, al ti draga opet za par dana ponovi test. Puno srece zelim, i da bude to to 😍😍

darliv
    19. Prosinac 2017. 12:45

mina04

Ja vidim slabu crticu, a s obzirom da si ga tako rano napravila vjerujem da ce za tjedan dana biti puno tamnija 😍

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

baarbaraa29
    19. Prosinac 2017. 13:58

mina04

Ja isto vidim sjenu!! 😊 Koliko rano si ga pravila?

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Jane_Doe
    19. Prosinac 2017. 14:11

i ja vidim i jaaaaa 
    kad ne trebas dobiti?

mina04
    19. Prosinac 2017. 14:29

darliv

mina04

Ja vidim slabu crticu, a s obzirom da si ga tako rano napravila vjerujem da ce za tjedan dana biti puno tamnija 😍

Hvala ti draga. Je, bas je slaba al je tu. Vidit cemo za koji dan 😊🤗😥

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.