Ja evo vec 3 tabletu pijem, koje ja bolove imam kad imam menstr. Sad popila i legla da djeluje. Cim prodje, odmah idem dalje, sad kontam dal da odem privatno, ili da nastavim sa ovim, sama ne znam, on me rekao uputiti za spolne hormone da vadim, pa me znam sama kome bi.
Ako te bude slao odi, pa ces vidit sta ce ti reci na nalaze. A mozes onda i privatniku s nalazima.
Ovaj u bolnici mi je rekao, kad zavrsi menstr. Dodji obavicemo jos jedan pregled, i onda cu te uputiti u drugi grad da vadis spolne hormone, i onda cemo vidjeti sta cemo dalje. Pa vidjecemo
di ste cure? ima kod koga sta novo?
mina kakvo je stanje kod tebe?
Krajem tjedna ju ne ocekujem. Nekako sam napuhana, malo me pika u trbuhu. I da imam problema ici na wc, a boli me trbuh. Cudno, ne znam zasto. Budemo vidili..citala sam da u ranoj trudnoci imas zatvor, reko nema veze ako je to to trpit cu sve 😆
All of God’s grace in one tiny face 💟
Krajem tjedna ju ne ocekujem. Nekako sam napuhana, malo me pika u trbuhu. I da imam problema ici na wc, a boli me trbuh. Cudno, ne znam zasto. Budemo vidili..citala sam da u ranoj trudnoci imas zatvor, reko nema veze ako je to to trpit cu sve 😆
hahahahah, joj drzim ti fige da napokon iskusis sve "cari" drugog stanja
ali ja sam odlucila da vise ne vjerujem ni jednom simptomu, sve sam ih imala i na kraju dobim M. dok me ne povuce za kosu i dok ne vikne mama, vise ni doktoru ne vjerujem
hahahahah, joj drzim ti fige da napokon iskusis sve "cari" drugog stanja
ali ja sam odlucila da vise ne vjerujem ni jednom simptomu, sve sam ih imala i na kraju dobim M. dok me ne povuce za kosu i dok ne vikne mama, vise ni doktoru ne vjerujem
😂😂😂😂 i ja sam rekla da odustajem, al stalno nesto guglam. Ne mogu si pomoci 😓
Drage djevojke, bila sam danas kod ginica da ponovim briseve (prosli je pokazao ureaplasmu) no međutim tijekom pregleda rekao mi je da imam upalu i odmah mi dao kremu dalacin... ima li koja iskustva? Inace ne ocekujem ju 24-25 iako se nekako ne nadam nicemu, iduci mj idem u petrovu vaditi hormone a, muz bi ovaj tj trebao napraviti spermiogram, vec je to mogao al prvo su rekli da ne nego da prvo rijesimo moju bakteriju pa da i on ode napraviti briseve i tek ond spermio a danas mi ovaj dr. kaze da nemam sto cekati (danas nije bio moj dr.) da spermio. nema veze s tim brisevima... luda sam vise od svega stalno netko nesto drugo prica... Danas me je cak i taj doktor pitao dali sam u procesu podpomognute oplodnje i samim time me jos vise zbedirao... zapravo sam postala svjesnija da izgleda kod nas nece ici tako lako 😓😓
Nela,
Bez terapije bi ti valjda jos i veci bio. To ti je premala doza, trebas minimalno uzimati 25 mg dnevno..i kroz cca par tjedana ponoviti nalaz.
Od 12.5 mg, to je stvarno nista..mislim da tako mala doza ni ne djeluje uopce
Nela,
Bez terapije bi ti valjda jos i veci bio. To ti je premala doza, trebas minimalno uzimati 25 mg dnevno..i kroz cca par tjedana ponoviti nalaz.
Razgovarala sam sa dr.
Kaze da uzimam 25mg. Pa za 2 sedmice opet kontrola.Ali i dalje je u normalnim granica.a
Ja bih najradje 50 mg uzimala. :)
Kako si ti monoo, kako napreduje tvoja trudnoca
Nela,
Razgovarala sam sa dr.
Kaze da uzimam 25mg. Pa za 2 sedmice opet kontrola.Ali i dalje je u normalnim granica.a
Ja bih najradje 50 mg uzimala. :)
Kako si ti monoo, kako napreduje tvoja trudnoca
Curke, ja budalica danas radila test. Imala sam doma i eto, ne da mi mira. Jako slabo se vidi druga crtica. Nadam se da ne umisljam. S obzirom da sam jako uranila moguce je. Krajem tjedna cu ponoviti test. Toliko sam nervozna ne mogu vam opisati.
Sortiraj odgovore
Najstariji