MybeBaby drzim fige za +
Mala_Žena bas mi je zao jako 🙁🙁 sad cim zavrsi sve pretrage obavi, trazi sama ako te doktor nece sam slati
Ja ih nisam dobila danas, malo me steze dole a inace kad trebam dobiti vec godinama me ukoci lijeva ili desna noga (ne pitajte koji je to simptom) 🤣 al evo danas me nikako nije to ukocilo, samo me od prisle nedjelje steze dolje... nisam jos uvijekoptimisticna, ne zelim si stvarati laznu nadu, ja mislim da ce stici da me ovo samo zajebaje
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Ja evo vec 3 tabletu pijem, koje ja bolove imam kad imam menstr. Sad popila i legla da djeluje. Cim prodje, odmah idem dalje, sad kontam dal da odem privatno, ili da nastavim sa ovim, sama ne znam, on me rekao uputiti za spolne hormone da vadim, pa me znam sama kome bi.
Ja ne cekam za 7 dana,a simptomi trenutno jedva prisutni,mnogo blaze nego inace....Ja,licno,sve kod privatnika radim,pouzdanije mi ,bolje objasnjeno,vise se posvete ...znam da kosta,ali sad mi je ovo najveca zelja,pa neka i kosta ...

url=https://lilypie.com]
Monooo,
Cure,
Ovo je nevjerovatno , pila sam oko 25 dana L Tirox-Natrium. I TSH sa 2.94 se popeo na 3.99.
Ne mogu da vjerujem uz th jos se povecalo, bas sam se razocarala. :(
Ja evo vec 3 tabletu pijem, koje ja bolove imam kad imam menstr. Sad popila i legla da djeluje. Cim prodje, odmah idem dalje, sad kontam dal da odem privatno, ili da nastavim sa ovim, sama ne znam, on me rekao uputiti za spolne hormone da vadim, pa me znam sama kome bi.
Ako te bude slao odi, pa ces vidit sta ce ti reci na nalaze. A mozes onda i privatniku s nalazima.

All of God’s grace in one tiny face 💟
Ako te bude slao odi, pa ces vidit sta ce ti reci na nalaze. A mozes onda i privatniku s nalazima.
Ovaj u bolnici mi je rekao, kad zavrsi menstr. Dodji obavicemo jos jedan pregled, i onda cu te uputiti u drugi grad da vadis spolne hormone, i onda cemo vidjeti sta cemo dalje. Pa vidjecemo
di ste cure? ima kod koga sta novo?
mina kakvo je stanje kod tebe?
Krajem tjedna ju ne ocekujem. Nekako sam napuhana, malo me pika u trbuhu. I da imam problema ici na wc, a boli me trbuh. Cudno, ne znam zasto. Budemo vidili..citala sam da u ranoj trudnoci imas zatvor, reko nema veze ako je to to trpit cu sve 😆

All of God’s grace in one tiny face 💟
di ste cure? ima kod koga sta novo?
mina kakvo je stanje kod tebe?
Krajem tjedna ju ne ocekujem. Nekako sam napuhana, malo me pika u trbuhu. I da imam problema ici na wc, a boli me trbuh. Cudno, ne znam zasto. Budemo vidili..citala sam da u ranoj trudnoci imas zatvor, reko nema veze ako je to to trpit cu sve 😆
hahahahah, joj drzim ti fige da napokon iskusis sve "cari" drugog stanja
ali ja sam odlucila da vise ne vjerujem ni jednom simptomu, sve sam ih imala i na kraju dobim M. dok me ne povuce za kosu i dok ne vikne mama, vise ni doktoru ne vjerujem

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji