MaybeBaby sta se kod tebe desava?
Kod mene je situacija da sutra trebam dobiti i osjecam od ima tjedan dana dole bolove, grudi uzasne i iscjedak zuckasti… vidjeti cemo sutra, iako nisam optimisticna imam osjecaj da nam nece ici bas tako lako, ne znam zasto
Pa nikad se ne zna, u mene menstr tacna u dan, i evo kasni mi jedan dan, i to bas hej da se poklopi sa onin sto mi je dr konj rekao, da mi sad izostaje ciklus, a prosli put tacno ko i uvijek, i evo sad nista. Probada tu i tamo, zaboli, osjetim na gacicama nesto, rekoh evo je, odem u wc nista nema.
Cure svima koje ste u iscekivanju zelim plusic cim prije. Nemoguce da niti jedan plusic ovaj ciklus od toliko pokusaja;)
💙Bartol💙
Cure svima koje ste u iscekivanju zelim plusic cim prije. Nemoguce da niti jedan plusic ovaj ciklus od toliko pokusaja;)
Ma bice valjda barem jedan plus haha, nadati se. Sta ima ktb draga?
cekam i cekam neki plusic kad vec ja ovaj mjesec ne mogu na to racunati da bar se radujemo zbog jedne od nas.
Mala zena bas mi zao sto kod tebe nije bio plus iako je sve izgledalo kao da je, ali imaju curke pravo probaj ti opet za svaki slucaj.
meni nalazi dosli uredni - stitnjaca, krv, urin, brisevi. ostaje jos humana konzilijarni pregled, ne ocekujem nista od tog posjeta dr., a mozda budem srece pa mi da da idemo na kariogram. ako ne da uputnicu idemo privatno. pa molim preporuku bilo gdje u RH?
za one cure koje su kao ja ''sretnice'' pa im ginic smatra da spolne hormone nema smisla vaditi. bila i kod privatnog super uljudan i sve, al i on smatra da nisu problem hormoni, ali nema veze ja mazga idem i to napraviti. pa eto za one kojima mozda treba ima sad dobra akcija doduse u Zg na crnom jajetu mislim da je cijena vrlo prihvatljiva. meni ne odgovaram zbog udaljenosti, ali mozda koju zanima..
cekam i cekam neki plusic kad vec ja ovaj mjesec ne mogu na to racunati da bar se radujemo zbog jedne od nas.
Mala zenabas mi zao sto kod tebe nije bio plus iako je sve izgledalo kao da je, ali imaju curke pravo probaj ti opet za svaki slucaj.
meni nalazi dosli uredni - stitnjaca, krv, urin, brisevi. ostaje jos humana konzilijarni pregled, ne ocekujem nista od tog posjeta dr., a mozda budem srece pa mi da da idemo na kariogram. ako ne da uputnicu idemo privatno. pa molim preporuku bilo gdje u RH?
za one cure koje su kao ja ''sretnice'' pa im ginic smatra da spolne hormone nema smisla vaditi. bila i kod privatnog super uljudan i sve, al i on smatra da nisu problem hormoni, ali nema veze ja mazga idem i to napraviti. pa eto za one kojima mozda treba ima sad dobra akcija doduse u Zg na crnom jajetu mislim da je cijena vrlo prihvatljiva. meni ne odgovaram zbog udaljenosti, ali mozda koju zanima..
Sacekacu opet, evo juce i danas nista od vjestice, pa sacekacu jos koji dan da vidim. Ubi ovo cekanje al sta bi tako mora.
I mene cekanje ubija,osam dana kao vecnost izgledaju,a i znam da uzalud cekam...Ovo mi mnogo pomaze,kad eto vidim da nisam jedina i da vam se mogu obratiti,vec mi je glupo svaki mesec muzu pricati o simptomima koje imam ,a nista ne bude od njih na kraju....
url=https://lilypie.com]
Meni jutros procurilo smedje nesto, braon.. Inace bude krv crvena, cim dobijem. Joj Boze, ma kontam dobila sam i haj, bice bolje dr. Put haha.
Sve su ovih dana cekale plusice gdje ste cureeee
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Sve su ovih dana cekale plusice gdje ste cureeee
Meni eto ide nesto braon, i to nema puno. Sta je, i kako ce biti ne znam.
Sortiraj odgovore
Najstariji