Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    19. Prosinac 2017. 14:30

baarbaraa29

mina04

Nikako nisam uspjela uloviti dobro pa ne znam hocete li viditi.

Ja isto vidim sjenu!! 😊 Koliko rano si ga pravila?

Jane_Doe

i ja vidim i jaaaaa
    kad ne trebas dobiti?

U petak!! 😆

All of God’s grace in one tiny face 💟

baarbaraa29
    19. Prosinac 2017. 14:40

Ni slaba crta nije bez jarca tu!  Ajde sad se strpi (nekako ) do petka i ujutro opet pis pis! Meni je na dan ocekivane bila vidljiva bez sumnje! Sreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetno!!!!!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mina04
    19. Prosinac 2017. 15:07

baarbaraa29

Ni slaba crta nije bez jarca tu!Ajde sad se strpi (nekako) do petka i ujutro opet pis pis! Meni je na dan ocekivane bila vidljiva bez sumnje! Sreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetno!!!!!

Hvala draga..joj ne mogu docekati. Jedva cekam 😍

All of God’s grace in one tiny face 💟

baarbaraa29
    19. Prosinac 2017. 15:43

mina04

baarbaraa29

Ni slaba crta nije bez jarca tu!Ajde sad se strpi (nekako) do petka i ujutro opet pis pis! Meni je na dan ocekivane bila vidljiva bez sumnje! Sreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetno!!!!!

Hvala draga..joj ne mogu docekati. Jedva cekam 😍

Vjerujem! JA sam vec pocela kontat ideje kako vijest upakirat u bozicni pokolon  a trebale bi tu, bar neke, biti hladne glave pa te ne napuckavat  previse! Evo ja vise necu! Znas i sama da ce biti kako biti mora, ali sve ti vibramo pa pravu pis pis crticu!!!!!!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

MaybeBaby 😘
    19. Prosinac 2017. 16:32

Ja sam svoju nakon dva dana dobila i to sa uzasnim bolovima... opet sam se isplakala i sad sluzbeno najavljujem da se odjavljujem jer me jako puno to sve opterecuje i vjerujem da tako necemo nikad uspjeti.... stalno citam i osluskujem simptome pa se zeznem svaki put. Svim curama puno srece citam vas i dalje 😘😘😘😘😘

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

19. Prosinac 2017. 16:41

Tea0801

nestrpljiva25

Hej curke.. Nisam nista pisala jer nemam sta za prijavit ali sam vas marljivo citala.
    Evo od zadnjeg puta nisam opce radila na bebi odnosno sad malo smo odustali zbog nekih drugih stvari. Ali ono sta sam odlučila je da nema vise trakica i ubijanja same sebe ovaj simptom onaj, ovo ono… Samo se izludim. Ne mogu rec da sam se ubila od probavanja, od kiretaze samo sam jedan misec radila na bebi. Odlučila sam bacit sve trake sve gluposti i lagano bez presinga uzivat u svom muzu i nasem ljubavnom životu, pa kad se dogodi. O virujem da će se tada najprije dogodit i iznenadit nas.
    Uh malo sam se raspisala al eto. Svima koje pokušavaju naravno želim božićno čudo koje će donit jedan plus. Sretno cure 😀❤️😘

Draga Nestrpljiva, ovo sta si napisala je ziva istina… Tek kad prestanes biti u stresu, grcu i slicno, tek onda se dogodi. Znam to iz iskustva. Nakon 2 i po godine se dogodilo kad san odlucila ne se pilat vise… tako da mislin da ti je to najbolja moguca odluka.. Zelim ti svu srecu, kao i ostalim curama, i da ugledate dugozeljene plusice sto prije! :-*

Zelim totalno bit opuštena i ne opterecivat se pa kakp Bog da.  Ovo  ubijanje samog sebe uzas zivi.. Ne moze se tako samo polako... 

Mala_Žena
    19. Prosinac 2017. 17:28

E zelim nam svima puno punoooo srece i strpljenja 😘🤗🤗

Mala_Žena
    19. Prosinac 2017. 18:05

MaybeBaby 😘

Ja sam svoju nakon dva dana dobila i to sa uzasnim bolovima… opet sam se isplakala i sad sluzbeno najavljujem da se odjavljujem jer me jako puno to sve opterecuje i vjerujem da tako necemo nikad uspjeti…. stalno citam i osluskujem simptome pa se zeznem svaki put. Svim curama puno srece citam vas i dalje 😘😘😘😘😘

Si dobila??? 

MaybeBaby 😘
    19. Prosinac 2017. 18:26

Dobila dobila i to uzasni bolovi tresla sam se tako jako mislila sam na hitnu ici samo se nagutala tableta ipak

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

Mala_Žena
    19. Prosinac 2017. 18:34

MaybeBaby 😘

Dobila dobila i to uzasni bolovi tresla sam se tako jako mislila sam na hitnu ici samo se nagutala tableta ipak

Bas mi je zao, eto nadale smo se obe.. I ja sam popila tableta, vise ne znam ni ja koliko, al evo treći dan, pa ne boli vise, i polako staje. Bice bolje.. Glavu gore. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.