Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    blossom
    09. Prosinac 2017. 08:04

šaljem vam svima  

Elza
    09. Prosinac 2017. 08:51

darliv

Dobrodošle nove djevojke, a novim trudnicama ogromne čestitke!!!
    Azimed prosli mjesec nije unistio ureaplazmu, pa sam danas dobila doksiciklin..uzasno sam podnijela prvu turu antibiotika, a navodno je ovaj agresivniji i bas se bojim nuspojava 🙁
    Tako da cu ovaj mjesec provesti u liječenju i iza Nove godine ponavljati bris…sad sam jos vise ljuta na svog ginekologa koji je rekao da nema smisla ponavljati bris nakon ture antibiotika, a ustvari se pokazalo da je liječenje bilo neuspjesno..
    Okozeleno sjecam te se i ja, sretno i optimisticno, nemoj se toliko zivcirati, doci ce i nase vrijeme 🙂

Meni je moja gin rekla da ureaplasma nije toliko opasna jer da sve trudnice idu raditi bris prije trudnoće, da bi ih bar 30% bilo pozitivno na ureaplasmu i da unatoč tome trudnoća bude ok... Dečko i ja smo popili Summamed i Doksiciklin (isto po ljeti grrr) i dečku nije baš najbolje sjeo tako da smo odlučili da nećemo više ništa piti niti raditi briseve.
    Kupi si probiotik pa pij između svake tablete antibiotika, to dosta pomogne.

Petraaa
    09. Prosinac 2017. 09:42

Mala_Žena

ami25

Mala_Žena

ami25

Mala_Žena

ami25

Mala_Žena

I meni treba doci za 7 dana, pored svih simptoma danas radila test, naravno negativan. I to test koji kosta 2.70 kod nas u Bosni, e sad il sam ga prerano uradila il od trudnoce nema nista.

Mala i ja dns radila test vrag mi nije dao mira i ogroman minus :(znam da je lose al ja trebam u sri dobit tebi je ipak malo prerano. Ja jos gajim nadu da ima sanse jer pise da je 99%siguran na dan ocekivane ovo prije jaaako rijetko.

U mene je test bio ona trakica skroz mala, sad koliko je to tacno, a jeftino.. Ne znam. Ni meni djavo nije dao mira, i jedna crtica a drugoj ni traga.

Nadajmo se da ce kasnit. Nije to bas pouzdano ranije ni sa najosjetljivijim. Ja mislim da mi je O bila u srijedu tako da sam citala da 9 dana nakon je nekože pokazalo plus al eto meni nista. Cekaj ti petak pa pokusaj tada.

Pa nista mi drugo i ne preostaje nego da cekam, sta cu. Imas li ti kakve simptome? Puno srece i ja tebi zelim 🤗🤗

Osim iscjedka nikakve:(al to imam i pred mengu tako da ne znam vise sto mislit. Ne znam kako neko moze rec opusti se ne mislit o tome, kao npr moj dragi hahah al kako ja bi najradje da mogu. Jos sam zaposlena cijeli dan skoro al to mi je stalno u podsvjesti

Skroz te razumijem, i znam kako ti je. Ne mozemo da ne mislimo, to je to .. Nikako ne mozemo. Ali de, ne mozemo nista osim cekati.

curke ja više ne radim testove tako rano..evo stoji jedan kod kuće ali uopće me ne vuče da ga napravim, čekam petak ako koza ne urani kao prošli mjesec...kao što babylove kaže samo si time još više otežavamo...od simptoma imam jedino bolne i osjetljive grudi i to od same ovulacije, što mi je jedino čudno jer inače me ili ne bole uopće ili počnu malkice 2 dana prije menge, ostalo baš ništa a i te grudi pripisujem desnom jajniku koji mi je prvi put ovulirao nakon duuuuuuugo vremena pa reko možda je on pobrkao nešto, inače  mi lijevi uvijek ovulira..tako da moj testić će ovaj mjesec bit napravljen najranije u petak a možda i kasnije 

Petraaa
    09. Prosinac 2017. 09:43

blossom

šaljem vam svima

i mi tebi nazad 

Petraaa
    09. Prosinac 2017. 09:45

Kalanhoja

darliv

Dobrodošle nove djevojke, a novim trudnicama ogromne čestitke!!!
    Azimed prosli mjesec nije unistio ureaplazmu, pa sam danas dobila doksiciklin..uzasno sam podnijela prvu turu antibiotika, a navodno je ovaj agresivniji i bas se bojim nuspojava 🙁
    Tako da cu ovaj mjesec provesti u liječenju i iza Nove godine ponavljati bris…sad sam jos vise ljuta na svog ginekologa koji je rekao da nema smisla ponavljati bris nakon ture antibiotika, a ustvari se pokazalo da je liječenje bilo neuspjesno..
    Okozeleno sjecam te se i ja, sretno i optimisticno, nemoj se toliko zivcirati, doci ce i nase vrijeme 🙂

Meni je moja gin rekla da ureaplasma nije toliko opasna jer da sve trudnice idu raditi bris prije trudnoće, da bi ih bar 30% bilo pozitivno na ureaplasmu i da unatoč tome trudnoća bude ok… Dečko i ja smo popili Summamed i Doksiciklin (isto po ljeti grrr) i dečku nije baš najbolje sjeo tako da smo odlučili da nećemo više ništa piti niti raditi briseve.
    Kupi si probiotik pa pij između svake tablete antibiotika, to dosta pomogne.

isto je rekla i meni moja gin 

Mala_Žena
    09. Prosinac 2017. 11:22

U mene test juce negativan, grudi i dalje bolne, kao da su se uvecale ili mozda fantaziram, Bozeee... Vene su mi uocljivije, nego inace. Sinoc sam dusu svoju skoro povratila, haos. Ne znam sta je. Isla bih doktoru, a nekako me strah.. Sama ne znam. 😏😏😏😏

Rose1234
    09. Prosinac 2017. 12:54

Mala_Žena

U mene test juce negativan, grudi i dalje bolne, kao da su se uvecale ili mozda fantaziram, Bozeee… Vene su mi uocljivije, nego inace. Sinoc sam dusu svoju skoro povratila, haos. Ne znam sta je. Isla bih doktoru, a nekako me strah.. Sama ne znam. 😏😏😏😏

Kada ti (ne) treba doci M? Mozda da ponoviš test tada ili za par dana ako ti kasni...Znam po sebi...samo se razočaram ako ga prerano napravim 😔

Mala_Žena
    09. Prosinac 2017. 13:50

Rose1234

Mala_Žena

U mene test juce negativan, grudi i dalje bolne, kao da su se uvecale ili mozda fantaziram, Bozeee… Vene su mi uocljivije, nego inace. Sinoc sam dusu svoju skoro povratila, haos. Ne znam sta je. Isla bih doktoru, a nekako me strah.. Sama ne znam. 😏😏😏😏

Kada ti (ne) treba doci M? Mozda da ponoviš test tada ili za par dana ako ti kasni…Znam po sebi…samo se razočaram ako ga prerano napravim 😔

Za 6 dana treba. Inace mene grudi tj jedna dojka samo, boli 2-3 dana pred menstr sad me odavno bole. Ne znam. Moram cekati i to je to.a da se razocaras, tacno.. Svaki put. 

DeeSB
    09. Prosinac 2017. 17:37

Lijep pozdrav svima, citam vas vec neko vrijeme ali evo ovo je prvi put da pisem.
    Ukratko, muz i ja vec otprilike 3 godine radimo na bebi. Ljetos smo napokon krenuli sve ispocetka. Nalazi na pocetku vecinom uredni, tsh povisen ali s primjenom euthyroxa sada je 1,74; spermiogram, osim nepotpune likvefakcije (kako se to rjesava?), isto uredan, ali ureaplasma je tvrdoglava i nikako se ne da. Nakon terapije Azimedom nije prosla, pa sam dobila Doksiciklin i evo bas jucer isla raditi kontrolni bris i sad cekam petak da vidim jel to napookon rjeseno da mogu na provjeru prohodnosti jajovoda. Ako dodje opet pozitivan nalaz za ureaplasmu i sam doktor je rekao da ne zna sta cemo :/ 
    Eto toliko za pocetak : D
    ps. Cestitke trudnicama, a svima ostalim da sto prije ugledaju te + :D 

L 💛

Gricko3
    09. Prosinac 2017. 19:21

Kod mene naravno test negativan :/ al eto nadam se nekako da je rano napravljen. Ako ne dobijem do ponedjeljka opet pravim u utorak uuh. I mene cudi sta me grudi uzasno bole a inace me ili ne bole ilime skroz malo bole al dobro vjerojatno sam umislila 😂nekako se prije nadan M nego T :(

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.