Pratim vas i cestitam na plusicima ... a ostalima kao i meni samoj , zelim iduci mj.plusic. ja mislila da je ovaj mj.dobitni ali nije. Vec par dana me boli ko pred mengu. I opet ugledala smedi isjedak i sad ocekujem mengu za 7-8 dana. Tako mi svaki mjesec. I prode vec 5 mj.pokusavanja.. bas sam jadna. A vec isplanirala kako cu ovu zimu biti doma s starijom djecom. Inace sam zaposlena i non stop sam na poslu, a zivimo zadnje vrijeme sami u svojoj kuci i preporodili smo se. Starija djeca od kad znaju za sebe, ja radim i nikad mama nije doma osim na godisnjem. I u ovoj trudnoci koju toliko zelim, bi se totalno prepustila sebi i djeci. A i suprugu naravno😆. Ali nejde😭 Sve dalje, sve manje imam volju jer svaki mj.samo odbojavam. Pratim na kalendau koji mi dan ciklusa. Pa pratim jel bude iscjedak smedi ili ne. Pa jel imam kakav simptom. I tak svaki mj. Nebi htjela da mi kcer prije u srednju slolu krene ,nek ja zatrudnim. A to ce brzo doci. Jer ima vec 12 god. Ah... sta se moze. Tako je valjda volja Bozja. Malo sam se raspisala... sory😘

Jana_Doe žao mi je :( I ja bi radije naručila trakice preko njuškala, tko će čekati 15 dana da stignu s e-baya..
Samo hrabro naprijed.. I kako si ti meni napisala-budi mirna i probaj se opustiti.. Držim ti palčeve.
Iii čestitam svima na +..
bila sam jucer ljuta, ali danas sam bas zen.. zapravo sam cijelo vrijeme znala da nam nije uspjelo jer nisam uopce skuzila O pa sam cijelo vrijeme mislila da nije bila i da me boli jer ce tek biti ali eto. sta je tu je.. veselim se cinjenici da je dosla ranije pa cemo prije moc opet u akciju
a sta mislis za trakice preko njuskala, mozda te cure imaju zalihe pa nam mogu odmah poslati?jer ako one narucuju tek kad prime narudzbu od nas onda mi se ne isplati i mogu si sama narucit pa nek mi dodju za 2 tjedna
jooj, di ste cure koje koristite te trakice?? jel ih vi uzimate same ili preko nekoga?
https://m.ebay.com/itm/ONE-STEP-Ovulation-Pregnancy-Tests-Kits-Free-Fertility-Chart/140551414727?epid=1204535249&hash=item20b98463c7:m:mHiLoU2UFdjJgP_RV9yTG-A
Imaš iz UK meni bi stigle kroz max 7 dana…
sad sam gledala i pise dostava izmedju 22. i 24.11., to mi je taman..
koje si uzimala? 20,30 ili 40 mlU? i koliko mi je dosta za pocetak? mislila sam uzet 20 kom jer ionako mogu piskit samo jednom dnevno..
Neznam puno o trakicama za ovulaciju. Mislim da je bolje uzet ove od 30. Ja sam jednom uzela slučajno ove od 20 pa su mi cijeli mjesec bili pozitivni...pa je teško uhvatit pik. Ja sam kupovala testove zbog dojenja i kašnjenja M.
juhu cure moje!!!!!!!!!jooooj otkad se nisam javila.vidim da vas ima puuuno novih ali i novih plusića.MONO napokon si trudna!!!!!!!!čestitam ti od srca!!!!!!!!evo da znate vi nove....ja sam 6 mjeseci pokušavala ali bezuspješno.zatim smo u 5.mj.stali i otišla sam radit.sada sam dobila ugovor na neodređeno i napokon smo se bacili ponovno na posao.evo ovako mjesečnica mi nebi trebala doći u po.ili uto.sada sam ponovno s vama i navijam skupa s vama!!!!!!!!BEJB23 o pa čestitam ti....želim vam svima urednu i školsku trudnoću a vi ostale trudilice da uskoro i vi ugledate svoj +++++++
juhu cure moje!!!!!!!!!jooooj otkad se nisam javila.vidim da vas ima puuuno novih ali i novih plusića.MONO napokon si trudna!!!!!!!!čestitam ti od srca!!!!!!!!evo da znate vi nove….ja sam 6 mjeseci pokušavala ali bezuspješno.zatim smo u 5.mj.stali i otišla sam radit.sada sam dobila ugovor na neodređeno i napokon smo se bacili ponovno na posao.evo ovako mjesečnica mi nebi trebala doći u po.ili uto.sada sam ponovno s vama i navijam skupa s vama!!!!!!!!BEJB23 o pa čestitam ti….želim vam svima urednu i školsku trudnoću a vi ostale trudilice da uskoro i vi ugledate svoj +++++++
Heeej zeno dosla si 😀😀 ajde zelim svu srecu i da nam se pridruzis brzo na ljetnim bebama 😗😗

💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Uf ja sam danas dobila nalaz briseva, izolirana mi je ureaplazma, i dobila dvije kutije Azimeda, a MM jednu kutiju...receno mi je da se suzdrzimo od odnosa, to znaci dok traje terapija ili jos neko vrijeme nakon toga, ima li tko iskustva? Uvijek sam zbrkana pa zaboravim pola stvari pitati..
Baby123 nadam se da se neces dugo zadrzavati 😉
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Baby123 ovaj put na najjace rad na bebacu.. pa nek je sretno.. darliv bar malo odmorite. Pa kad se sve to izljeci odmorni mozete dalje 😉
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Maybebaby i ostale curke koje nisu dobile plusic zelim da ga dobijete za Bozic pa ce biti jos ljepsi i ppsebniji, samo pozitivno nema straha. 😍
Curke koje su trudne cestitamm 😁😁. Ja sam se mozda nadala plusu ali me stomak tako jako boli i bas ono kao da cu prpcurit svaki cas pa sam stavila ulozak i samo cekam da dode..😥😥. Valjda nije jos moje vrijeme i idemo dalje u nove pobjede 🙆🙆🙈
Pozzz svima
Nisam dugo bila na forumu, moja zad menstruacija je bila 14.10 i bila sam kod doktora isla na razgovor da zelimo bebu, dr mi je tada rekla da mi krece ovulacija na lijevom jajniku,i tako se mi bacili na posao tih dana
Nakon nekih par dana jakoo probadanje u lijevom jajniku dok sam bila na poslu i 2-3 min me drzalo pa je pustila bol, i sljed dana bol kao kad trebam mengu dobiti što mi se nije desavalo tako rano, a bas dosta cura koje su ostale trudne imale su taj simptom
Umor me savladao znači umorna sam za poludit samo bi spavala ,cicke onako ništa posebno, i da neka napuhanost tih dana mi se javila
Evo sad mi kasni 6 dana po mojoj računici i nezz da li da idem danas po test ili u poned?
Maybebaby i ostale curke koje nisu dobile plusic zelim da ga dobijete za Bozic pa ce biti jos ljepsi i ppsebniji, samo pozitivno nema straha. 😍
Curke koje su trudne cestitamm 😁😁. Ja sam se mozda nadala plusu ali me stomak tako jako boli i bas ono kao da cu prpcurit svaki cas pa sam stavila ulozak i samo cekam da dode..😥😥. Valjda nije jos moje vrijeme i idemo dalje u nove pobjede 🙆🙆🙈
Pozzz
Nisam skuzila jesi dobila ili ne?
Tak je i meni ovih dana kak trebam stalo boli kao da cu dobiti pa onda stane pa opet tako, jednu vecer uvjerena da je krenulo ja na wc ništa
evo sad 6 dana kasni i stalno nosam isto uložak,jesi radila test?
Pozzz svima
Nisam dugo bila na forumu, moja zad menstruacija je bila 14.10 i bila sam kod doktora isla na razgovor da zelimo bebu, dr mi je tada rekla da mi krece ovulacija na lijevom jajniku,i tako se mi bacili na posao tih dana
Nakon nekih par dana jakoo probadanje u lijevom jajniku dok sam bila na poslu i 2-3 min me drzalo pa je pustila bol, i sljed dana bol kao kad trebam mengu dobiti što mi se nije desavalo tako rano, a bas dosta cura koje su ostale trudne imale su taj simptom
Umor me savladao znači umorna sam za poludit samo bi spavala ,cicke onako ništa posebno, i da neka napuhanost tih dana mi se javila
Evo sad mi kasni 6 dana po mojoj računicii nezz da li da idem danas po test ili u poned?
Pozdrav 😀 draga nasa trudilice ja ti se divim, 6 dana kasni i jos imas snage cekati da ga ne napravis danas???? 😋
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji