Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    16. Studeni 2017. 14:17

Bejb, m.lady cestitke!! Napokon, ha? 
    Jane doe zao mi je al vidim da si brzo nadosla. Tako treba! Ako si nestrpljiva mozda da samo za ovaj ciklus narucis s njuskala, a ostale zalihe (daj Boze da ti i ne zatrebaju) sa ebaya jer je jeftinije. Mislim da s njuskala dodju brzo, ali ja sam sa e baya i koliko se sjecam nisam uopce dugo cekala. Mozda 10ak dana. Sve ovisi o prodavacu. I velika vecina stvari mi je dolazila i prije tog roka kojeg oni navedu!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Petraaa
    16. Studeni 2017. 14:46

Jane_doe bas mi je zao..ako nista drugo neka je M dosla ranije, kao sto kazes, brze cete se moci baciti ponovno u akciju 😉

MaybeBaby 😘
    16. Studeni 2017. 16:44

Evo cure i mene, moja stigla jutros i to jako jako bolna i obilna, bas dok sam na poslu bila, ukocilo me cijelu, vidjet nisam mogla prst pred ocima, komirana sam bila skroz., bas sam mislila da nece stici, jos odkad sam ono tjedan dana nakon O imala ona zatezanja dole bas sam mislila da se nesto smjestilo, bas su mi prejaki bili simptomi i bas sam danas nikakva cijela, i od bolova i od tuge, ali biti ce to bolje do navecer sam ja ko nova, i idemo dalje cim prodje vjesticurina 😈😈😈 mozda bebac bas ceka iduci mjesec da bude pokloncic za Bozic hehehe, moramo razmisljati pozitivno curke 😘

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

blossom
    16. Studeni 2017. 17:03

cestitam curama na plusicima :)

Jana_Doe i MaybeBaby zao mi je...kako Maybebaby kaze samo pozitivno...

od <3 zelim da najljepsu vijest podijelimo sa najmilijima vec za Bozic :)

Romana33
    16. Studeni 2017. 19:03

Pratim vas i cestitam na plusicima ... a ostalima kao i meni samoj , zelim iduci mj.plusic. ja mislila da je ovaj mj.dobitni ali nije. Vec par dana me boli ko pred mengu. I opet ugledala smedi isjedak i sad ocekujem mengu za 7-8 dana. Tako mi svaki mjesec. I prode vec 5 mj.pokusavanja.. bas sam jadna. A vec isplanirala kako cu ovu zimu biti doma s starijom djecom.  Inace sam zaposlena i non stop sam na poslu, a zivimo  zadnje vrijeme sami u svojoj kuci i preporodili smo se. Starija djeca od kad znaju za sebe, ja radim i nikad mama nije doma osim na godisnjem. I u ovoj trudnoci koju toliko zelim, bi se totalno prepustila sebi i djeci. A i suprugu naravno😆. Ali nejde😭 Sve dalje, sve manje imam  volju jer svaki mj.samo odbojavam. Pratim na kalendau koji mi dan ciklusa. Pa pratim jel bude iscjedak smedi ili ne. Pa jel imam kakav simptom. I tak svaki mj. Nebi htjela da mi  kcer prije u srednju slolu krene ,nek ja zatrudnim. A to ce brzo doci. Jer ima vec 12 god.  Ah... sta se moze. Tako je valjda volja Bozja. Malo sam se raspisala... sory😘

ikyri
    16. Studeni 2017. 21:31

Jane_Doe

ikyri

Jane_Doe

Jana

Jana_Doe žao mi je :( I ja bi radije naručila trakice preko njuškala, tko će čekati 15 dana da stignu s e-baya..
    Samo hrabro naprijed.. I kako si ti meni napisala-budi mirna i probaj se opustiti.. Držim ti palčeve.

Iii čestitam svima na +..

bila sam jucer ljuta, ali danas sam bas zen.. zapravo sam cijelo vrijeme znala da nam nije uspjelo jer nisam uopce skuzila O pa sam cijelo vrijeme mislila da nije bila i da me boli jer ce tek biti ali eto. sta je tu je.. veselim se cinjenici da je dosla ranije pa cemo prije moc opet u akciju
    a sta mislis za trakice preko njuskala, mozda te cure imaju zalihe pa nam mogu odmah poslati?jer ako one narucuju tek kad prime narudzbu od nas onda mi se ne isplati i mogu si sama narucit pa nek mi dodju za 2 tjedna

jooj, di ste cure koje koristite te trakice?? jel ih vi uzimate same ili preko nekoga?

https://m.ebay.com/itm/ONE-STEP-Ovulation-Pregnancy-Tests-Kits-Free-Fertility-Chart/140551414727?epid=1204535249&amp;hash=item20b98463c7:m:mHiLoU2UFdjJgP_RV9yTG-A

Imaš iz UK meni bi stigle kroz max 7 dana…

sad sam gledala i pise dostava izmedju 22. i 24.11., to mi je taman..
    koje si uzimala? 20,30 ili 40 mlU? i koliko mi je dosta za pocetak? mislila sam uzet 20 kom jer ionako mogu piskit samo jednom dnevno..

Neznam puno o trakicama za ovulaciju. Mislim da je bolje uzet ove od 30. Ja sam jednom uzela slučajno ove od 20 pa su mi cijeli mjesec bili pozitivni...pa je teško uhvatit pik. Ja sam kupovala testove zbog dojenja i kašnjenja M. 

• baby123
    17. Studeni 2017. 11:50

juhu cure moje!!!!!!!!!jooooj otkad se nisam javila.vidim da vas ima puuuno novih ali i novih plusića.MONO napokon si trudna!!!!!!!!čestitam ti od srca!!!!!!!!evo da znate vi nove....ja sam 6 mjeseci pokušavala ali bezuspješno.zatim smo u 5.mj.stali i otišla sam radit.sada sam dobila ugovor na neodređeno i napokon smo se bacili ponovno na posao.evo ovako mjesečnica mi nebi trebala doći u po.ili uto.sada sam ponovno s vama i navijam skupa s vama!!!!!!!!BEJB23 o pa čestitam ti....želim vam svima urednu i školsku trudnoću a vi ostale trudilice da uskoro i vi ugledate svoj +++++++

• M.lady
    17. Studeni 2017. 11:54

baby123

juhu cure moje!!!!!!!!!jooooj otkad se nisam javila.vidim da vas ima puuuno novih ali i novih plusića.MONO napokon si trudna!!!!!!!!čestitam ti od srca!!!!!!!!evo da znate vi nove….ja sam 6 mjeseci pokušavala ali bezuspješno.zatim smo u 5.mj.stali i otišla sam radit.sada sam dobila ugovor na neodređeno i napokon smo se bacili ponovno na posao.evo ovako mjesečnica mi nebi trebala doći u po.ili uto.sada sam ponovno s vama i navijam skupa s vama!!!!!!!!BEJB23 o pa čestitam ti….želim vam svima urednu i školsku trudnoću a vi ostale trudilice da uskoro i vi ugledate svoj +++++++

Heeej zeno dosla si 😀😀 ajde zelim svu srecu i da nam se pridruzis brzo na ljetnim bebama 😗😗

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

darliv
    17. Studeni 2017. 13:12

Uf ja sam danas dobila nalaz briseva, izolirana mi je ureaplazma, i dobila dvije kutije Azimeda, a MM jednu kutiju...receno mi je da se suzdrzimo od odnosa, to znaci dok traje terapija ili jos neko vrijeme nakon toga, ima li tko iskustva? Uvijek sam zbrkana pa zaboravim pola stvari pitati..
    Baby123 nadam se da se neces dugo zadrzavati 😉

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

wannababysomuch
    17. Studeni 2017. 13:20

Baby123 ovaj put na najjace rad na bebacu.. pa nek je sretno.. darliv bar malo odmorite. Pa kad se sve to izljeci odmorni mozete dalje 😉

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.