Curke moje drage, ako me se jos sjecate 😀 samo da javim dns je bio pregled, srce kuca, bebica bi trebala doci 28.6. A vama svima dtzim.fige i zeliim puno puno srece da i vi ubrzo vidite sto i ja danas. Samo hrabro i naprijed 😗😗😗
Čestitam!! Svu sricu svita i da sve bude u najboljem redu. Uzivaj u mrvi maloj 😘
Sta se desava sa bazalnom temp.nakon ovulacije, ako dodje do zaceca ne opada, ili padne pa se digbe kroz izvjesno vrijeme ? Sta trebam ocekivati ? Cula sam u vrijeme kad se treba menstruacija dobiti, temp. Je povisena ?
Cure, redovno vas citam ali nisam imala nikakvih novosti za prijaviti tako da nisam tipkala.
M.lady cestiiitam ti na dugo ocekivanom plusu!!! Zelim ti urednu i skolsku trudnocu :*
Cestitam i novim curama na njihovim plusicima, a trudilicama zelim da sto prije ugledaju svoje :)
Mono, izuzetno mi je drago da je kod tebe sve ok i da si vec do polovice dogurala. Jos malo i klupko srece u rukama :)
I evo secer na kraju, nakon skoro godinu dana truda jutros sam ugledala svoj plusic 😍 🤗 Bio je to jedan od onih trenutaka kad sam se pitala jel me ovo oci varaju 😂

💗Baby E💗
Cure, redovno vas citam ali nisam imala nikakvih novosti za prijaviti tako da nisam tipkala.
M.lady cestiiitam ti na dugo ocekivanom plusu!!! Zelim ti urednu i skolsku trudnocu :*
Cestitam i novim curama na njihovim plusicima, a trudilicama zelim da sto prije ugledaju svoje :)
Mono, izuzetno mi je drago da je kod tebe sve ok i da si vec do polovice dogurala. Jos malo i klupko srece u rukama :)
I evo secer na kraju, nakon skoro godinu dana truda jutros sam ugledala svoj plusic 😍 🤗 Bio je to jedan od onih trenutaka kad sam se pitala jel me ovo oci varaju 😂
Wauuuuuu, pa cestitam !!!!!!!!!!!!🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Bejb23 čestitam!!!! 🎉❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Hvala ti. I cestitaaam i ja tebi i pridruzi nam se na ljetnim bebama 😗😗😗

💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
cure, ja sam jucer dobila.. 27. dc, a prosli mjesec sam dobila 38. dc.
jel to znaci da ovaj ciklus vjerojatno nije ni doslo do O, jer moram priznat da me bas iznenadila tako rano..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji