Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Studeni 2017. 21:28

M.lady

Curke moje drage, ako me se jos sjecate 😀 samo da javim dns je bio pregled, srce kuca, bebica bi trebala doci 28.6. A vama svima dtzim.fige i zeliim puno puno srece da i vi ubrzo vidite sto i ja danas. Samo hrabro i naprijed 😗😗😗

Čestitam!! Svu sricu svita i da sve bude u najboljem redu. Uzivaj u mrvi maloj 😘

15. Studeni 2017. 21:33

Cestitammmmmm :)

15. Studeni 2017. 22:13

Sta se desava sa bazalnom temp.nakon ovulacije, ako dodje do zaceca ne opada, ili padne pa se digbe kroz izvjesno vrijeme ? Sta trebam ocekivati ? Cula sam u vrijeme kad se treba menstruacija dobiti, temp. Je povisena ? 

mono1111
    15. Studeni 2017. 22:27

Mlady,
    Bravooo ! Cestitkeeeeee

Mala_mu
    15. Studeni 2017. 22:47

M.Lady čestitam! 😀😀

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

bejb23
    15. Studeni 2017. 23:12

Cure, redovno vas citam ali nisam imala nikakvih novosti za prijaviti tako da nisam tipkala. 
    M.lady cestiiitam ti na dugo ocekivanom plusu!!! Zelim ti urednu i skolsku trudnocu :* 
    Cestitam i novim curama na njihovim plusicima, a trudilicama zelim da sto prije ugledaju svoje :) 
    Mono, izuzetno mi je drago da je kod tebe sve ok i da si vec do polovice dogurala. Jos malo i klupko srece u rukama  :)
    I evo secer na kraju, nakon skoro godinu dana truda jutros sam ugledala svoj plusic 😍 🤗  Bio je to jedan od onih trenutaka kad sam se pitala jel me ovo oci varaju 😂

💗Baby E💗

mono1111
    15. Studeni 2017. 23:36

bejb23

Cure, redovno vas citam ali nisam imala nikakvih novosti za prijaviti tako da nisam tipkala.
    M.lady cestiiitam ti na dugo ocekivanom plusu!!! Zelim ti urednu i skolsku trudnocu :*
    Cestitam i novim curama na njihovim plusicima, a trudilicama zelim da sto prije ugledaju svoje :)
    Mono, izuzetno mi je drago da je kod tebe sve ok i da si vec do polovice dogurala. Jos malo i klupko srece u rukama :)
    I evo secer na kraju, nakon skoro godinu dana truda jutros sam ugledala svoj plusic 😍 🤗 Bio je to jedan od onih trenutaka kad sam se pitala jel me ovo oci varaju 😂

Wauuuuuu, pa cestitam !!!!!!!!!!!!🤗🤗🤗🤗🤗🤗

darliv
    16. Studeni 2017. 06:38

Bejb23  čestitam!!!! 🎉❤️

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• M.lady
    16. Studeni 2017. 08:28

bejb23

Mono, izuzetno mi je drago da je kod tebe sve ok i da si vec do polovice dogurala. Jos malo i klupko srece u rukama :)
    I evo secer na kraju, nakon skoro godinu dana truda jutros sam ugledala svoj plusic 😍 🤗 Bio je to jedan od onih trenutaka kad sam se pitala jel me ovo oci varaju 😂

Hvala ti. I cestitaaam i ja tebi i pridruzi nam se na ljetnim bebama 😗😗😗

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

Jane_Doe
    16. Studeni 2017. 08:33

cure, ja sam jucer dobila.. 27. dc, a prosli mjesec sam dobila 38. dc.
    jel to znaci da ovaj ciklus vjerojatno nije ni doslo do O, jer moram priznat da me bas iznenadila tako rano..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani