Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    04. Studeni 2017. 17:45

Meni je otkako sam ostala T testna crta na LH trakici duplo tamnija od kontrolne tako da i te trakice pokazuju...
    Cure koje (ne)ocekuju, sretno svima!!!!

Petraaa
    04. Studeni 2017. 19:41

SunnyS

Petraaa

SunnyS

Jessy2009

Da, pozitivne su u slucaju T, ali ovako rano je ipak pouzdanije napraviti pravi test na trudnocu.

Jessy, hvala na odgovoru.
    Ovo jos nije pozitivna LH trakica, trebala bi iz dana u dan biti sve tamnija testna linija ukoliko je stvarno T u pitanju? Mozda da pratim samo s LH trakicama dok ova testna ne bude slicne boje kao kontrolna pa da tek tada napravim beta test ili..?

Hej SunnyS..moja lh ti je prosli mjesec puno tamnija bila na 23dc( ciklusi su mi inace 26 dana), test negativan i za 3 dana dobila M..eto tako je bilo u mom slucaju tako da ja vise ne otkrivam lh trakicama trudnocu jer se samo nazivciram, barem ne prije izostanka M..i primjerila sam da mi nakon ovulacije pa do M lh trakice uvijek imaju tako svjetlu testnu crticu 🤔

Meni se u prošlim ciklusima uopće nije pokazala testna crtica na LH nakon što bi prošla ovulacija. Zato mi je ovo sad neobično. Prije dva dana je crtica bila puno tamnija. Od tada je svjetla, kao na slici. Sve mi se čini da će i meni M pokucati na vrata…

Sunnys onda mozda nesto i znaci!! Drzim fige da nam otvoris novu turu plusica!! 🤗🤗🤗🤗

mamica1985
    04. Studeni 2017. 20:26

Ja sam uzasno nestrpljiva i cudljiva - malo sam sva optimisticna da je to to ovaj mjesec, a malo si govorim da sam u pms-u i da M stize za koji dan.
    Ako mi koja zna odg - imam cikluse od 26 dana u prosjeku i ovulacija mi obicno bude 12.dan ciklusa. Ovaj mjesec mi je ovulacija bila 17.dan ciklusa. Znaci li to da mi se produzuje onda i ciklus ovaj mjesec ili ostaje ma 26 dana, samo s kasnijom ovulacijom? Pitam jel bi mi M trebala NE doci 8.11., a ne znam jel to znaci da bi ovaj mjesec kasnije trebala NEdoci?

Ana_Marija_2019
    04. Studeni 2017. 20:48

M ti treba doci 14 dana nakon ovulacije, dakle ako ti je ovaj mjesec O bila 17. dan, onda ti M treba doci 31. dan, a ne 26.

mono1111
    04. Studeni 2017. 21:48

mamica1985

Ja sam uzasno nestrpljiva i cudljiva - malo sam sva optimisticna da je to to ovaj mjesec, a malo si govorim da sam u pms-u i da M stize za koji dan.
    Ako mi koja zna odg - imam cikluse od 26 dana u prosjeku i ovulacija mi obicno bude 12.dan ciklusa. Ovaj mjesec mi je ovulacija bila 17.dan ciklusa. Znaci li to da mi se produzuje onda i ciklus ovaj mjesec ili ostaje ma 26 dana, samo s kasnijom ovulacijom? Pitam jel bi mi M trebala NE doci 8.11., a ne znam jel to znaci da bi ovaj mjesec kasnije trebala NEdoci?

Produzuje ti se, M bi trebala ( tj.ne trebala ) dobiti oko 31 dc.

SunnyS
    04. Studeni 2017. 21:54

Petraaa

SunnyS

Petraaa

SunnyS

Jessy2009

Da, pozitivne su u slucaju T, ali ovako rano je ipak pouzdanije napraviti pravi test na trudnocu.

Jessy, hvala na odgovoru.
    Ovo jos nije pozitivna LH trakica, trebala bi iz dana u dan biti sve tamnija testna linija ukoliko je stvarno T u pitanju? Mozda da pratim samo s LH trakicama dok ova testna ne bude slicne boje kao kontrolna pa da tek tada napravim beta test ili..?

Hej SunnyS..moja lh ti je prosli mjesec puno tamnija bila na 23dc( ciklusi su mi inace 26 dana), test negativan i za 3 dana dobila M..eto tako je bilo u mom slucaju tako da ja vise ne otkrivam lh trakicama trudnocu jer se samo nazivciram, barem ne prije izostanka M..i primjerila sam da mi nakon ovulacije pa do M lh trakice uvijek imaju tako svjetlu testnu crticu 🤔

Meni se u prošlim ciklusima uopće nije pokazala testna crtica na LH nakon što bi prošla ovulacija. Zato mi je ovo sad neobično. Prije dva dana je crtica bila puno tamnija. Od tada je svjetla, kao na slici. Sve mi se čini da će i meni M pokucati na vrata…

Sunnys onda mozda nesto i znaci!! Drzim fige da nam otvoris novu turu plusica!! 🤗🤗🤗🤗

Petra, hvala na potpori! Bas sam pocela razmisljati da mozda ipak nista ovaj put.. Samo ne zelim da M kasni, a test bude negativan. To mi je gore od ovog cekanja. A ne zelim prerano raditi testic...

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Petraaa
    04. Studeni 2017. 22:49

SunnyS kod mene opet kontra..znam da glupo zvuci ali ja bi htjela da mi barem jednom zakasni pa da se usudim pomislit da ima sanse za T...ali nece pa nece, tocna u sat svaki mjesec, neda mi ni da se posteno ponadam...a za test sam skontala da je bolje da ih nemam kod kuce jer nikad ne izdrzim pricekat do M da ga napravim a uvijek veliki, debeli - aaaaali snadem se ja pa piskim po lh trakicama i onda se samo zbunim😥 
    cak sam citala nesto da pasta za zube, obicna bijela ako se pomijesa s urinom poprimi neku boju i pokaze trudnocu🤔 to jos nisam probala ali nebi se cudila da mi padne na pamet kad dode do nestasice testova i lh hahhahaha..takvo sta samo zenski mozak moze 😂😂😂

mamica1985
    05. Studeni 2017. 08:10

Mono, Jessy - hvala vam na odgovorima, cekam onda 12.10.

SunnyS
    05. Studeni 2017. 09:39

Petraaa

SunnyS kod mene opet kontra..znam da glupo zvuci ali ja bi htjela da mi barem jednom zakasni pa da se usudim pomislit da ima sanse za T…ali nece pa nece, tocna u sat svaki mjesec, neda mi ni da se posteno ponadam…a za test sam skontala da je bolje da ih nemam kod kuce jer nikad ne izdrzim pricekat do M da ga napravim a uvijek veliki, debeli - aaaaali snadem se ja pa piskim po lh trakicama i onda se samo zbunim😥
    cak sam citala nesto da pasta za zube, obicna bijela ako se pomijesa s urinom poprimi neku boju i pokaze trudnocu🤔 to jos nisam probala ali nebi se cudila da mi padne na pamet kad dode do nestasice testova i lh hahhahaha..takvo sta samo zenski mozak moze 😂😂😂

Da, zenski mozak kao da je smrtno ugrozen ako ne sazna nesto bas tog trenutka.. :D
    Nego, jesi li ti pricala da imas super gin koja ti je rekla da je dobro da si dosla kod nje sada jer nema smisla cekati dugo ako trakice pokazuju ovulaciju, ciklusi uredni, itd. Je li to soc? Je li u Zg? Moj gin jako odugovlaci s ikakvim pretragama. Za povisene hormone stitnjace ne bih znala da samoinicijativno i na vlastiti trosak nisam isla raditi pretrage. On u svojoj glavi ima neku ideju i plan, a meni nikako da objasni zasto bas tako. Sav je nestrpljiv i sve je kao na traci. Znam da ima puno posla, ali imam i ja. Ipak, mislim da bi jasna komunikacija sve nedoumice rijesila odmah pa ne bi bilo potrebno ponavljati pitanja i zadrzavati se dulje u ordinaciji.. Cak razmisljam i privatno otici da me detaljno pregleda, odgovori na pitanja i da savjete sto da napravim. Ako privatna napise koje pretrage da trebam, bi li onda soc to dao ili kenja da ne treba i da cemo kasnije, bla bla? Kakva su iskustva?

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

wannababysomuch
    05. Studeni 2017. 10:37

Mateya dobro dosla i sto prije otisla na teme trudnica
    Da cujemo tvoju pricu.. tek ste se prestali pazit ili duze ne pazite.heh sve nas zanima 😋😋😉😉 

Mene juce probadalo ko da trebam dobit i cike me bole... a tek mi zavrsila.. za pmsa me nije tak bolilo a sad pocelo.. blesira  se moje tijelo malo 😂

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.