Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jane_Doe
    04. Studeni 2017. 10:36

SunnyS

SunnyS

mono1111

SunnyS

Jane_Doe

SunnyS

Prijavljujem neki osjecaj pritiska i zarenja u maternici. Ostalo je sve manje-vise isto osim mrvicu vecih sisa i nadutosti. Zadnja dva simptoma su cesta, ali ono zarenje prvi put osjetim. Je li kome poznato?

kako mislis zarenje? ja sam u obje T imala pritisak i bila sam napuhana ali i inace sam pred M tako, a za zarenje ne znam.
    kada neocekujes?

Neocekujem 9.11.
    Bilo je neko stipanje, pritisak, trljanje.. Ukratko, kao da je netko s vrucim stapicem isao po maternici. Bilo je jos kratko tijekom noci kad sam bila u nekom polubocnom polozaju.
    Jesi li ti obavila svoju domacu zadacu? :)

Pa ja nisam isla za tim…ali imala sam cijelo vrijeme pritisak u donjem dijelu trbuha….sad, mislim ds je i bilo zarenje neko, tj.osjecaj zarenja ali se ne sjecam sad tocno.
    Kada radis test??

Radit cu test 9.11. ako ne dodje M do tada. A mozda napravim i prije..

LH trakica od večeras.. 25 dc

ja nemam pojma o LH trakicama, ali znam da su cure pisale da bude pozitivna u slucaju T..
    sigurno ce se javit netko ko ce znati..
    sretno

Ana_Marija_2019
    04. Studeni 2017. 11:23

Da, pozitivne su u slucaju T, ali ovako rano je ipak pouzdanije napraviti pravi test na trudnocu.

SunnyS
    04. Studeni 2017. 12:41

Jessy2009

Da, pozitivne su u slucaju T, ali ovako rano je ipak pouzdanije napraviti pravi test na trudnocu.

Jessy, hvala na odgovoru.
    Ovo jos nije pozitivna LH trakica, trebala bi iz dana u dan biti sve tamnija testna linija ukoliko je stvarno T u pitanju? Mozda da pratim samo s LH trakicama dok ova testna ne bude slicne boje kao kontrolna pa da tek tada napravim beta test ili..?

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Petraaa
    04. Studeni 2017. 13:03

SunnyS

Jessy2009

Ovo jos nije pozitivna LH trakica, trebala bi iz dana u dan biti sve tamnija testna linija ukoliko je stvarno T u pitanju? Mozda da pratim samo s LH trakicama dok ova testna ne bude slicne boje kao kontrolna pa da tek tada napravim beta test ili..?

Hej SunnyS..moja lh ti je prosli mjesec puno tamnija bila na 23dc( ciklusi su mi inace 26 dana), test negativan i za 3 dana dobila M..eto tako je bilo u mom slucaju tako da ja vise ne otkrivam lh trakicama trudnocu jer se samo nazivciram, barem ne prije izostanka M..i primjerila sam da mi nakon ovulacije pa do M lh trakice uvijek imaju tako svjetlu testnu crticu 🤔

SunnyS
    04. Studeni 2017. 14:41

Petraaa

SunnyS

Jessy2009

Hej SunnyS..moja lh ti je prosli mjesec puno tamnija bila na 23dc( ciklusi su mi inace 26 dana), test negativan i za 3 dana dobila M..eto tako je bilo u mom slucaju tako da ja vise ne otkrivam lh trakicama trudnocu jer se samo nazivciram, barem ne prije izostanka M..i primjerila sam da mi nakon ovulacije pa do M lh trakice uvijek imaju tako svjetlu testnu crticu 🤔

Meni se u prošlim ciklusima uopće nije pokazala testna crtica na LH nakon što bi prošla ovulacija. Zato mi je ovo sad neobično. Prije dva dana je crtica bila puno tamnija. Od tada je svjetla, kao na slici. Sve mi se čini da će i meni M pokucati na vrata...

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

mateya1993
    04. Studeni 2017. 14:50

Bok cure, evo i mi smo počeli raditi na bebici 

💖 Nikol -12.08.2018💖

SunnyS
    04. Studeni 2017. 15:12

Ostale cure koje ne očekujete M sljedećih dana, kako se vi osjećate?
    Dobrodošla mateya, sretno! Kad ti ne očekuješ M?

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

mateya1993
    04. Studeni 2017. 15:32

Hvala :) meni je tek završila i tek smo krenuli. Ne očekujem je 26.11. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

04. Studeni 2017. 16:18

mateya1993

Hvala :) meni je tek završila i tek smo krenuli. Ne očekujem je 26.11.

Hehe i ja svoju valjda ne ocekujem 26.11  hehehe :)

mina04
    04. Studeni 2017. 16:53

SunnyS

Ostale cure koje ne očekujete M sljedećih dana, kako se vi osjećate?
    Dobrodošla mateya, sretno! Kad ti ne očekuješ M?

Nestrpljivo 😅
    Ja imam ko neki iscjedak prozirni, i sad se ne mogu sjetiti jel tako i inace pred M imam ili ne. Ostalih simptoma nemam..

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.