barbara ma mucila sam se sa zeljezom bas, nisam mogla funkcionirat. i stvano mi se cini da je i to sad slucaj..
E to je bas i ona rekla! Nije mogla funkcionirati! Otici sama na wc, drzati dijete..popucali joj nutarnji savovi, nije zarastalo zbog manjka zeljeza.. Iskreno nisam znala da je ono tako bitno! Stvarno se nije za zezati! Znaci sad cekamo dan za tvoj pis stapic!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
barbara to je bas puno i jako mi je drago da si napokon ugledala svoj plus. zelim ti skolsku T i zelim ti jedno malo zdravo cudo sljedece ljeto
ja sam jucer bila kod svoje dokt. opce prakse jer mi je bris jezika i dalje pozitivan na candidu pa mi je htjela dati jednu kuru antimikotika i predlozila mi je da sacekamo sljedeci mj za bebu. odbila sam jer se nismo pazili od kad je zavrsila M i ne mogu bit 100 % sigurna da nam nije uspjelo iako mi nisu bili plodni dani.. ne zelim riskirat. rekla je da onda necemo nista nego cemo i dalje probati hranom to dovesti u red, a ako ne ostanem T ovaj mj da joj se javim pa cemo vidjeti sta dalje..
i usput sam je pitala za stitnjacu i dala mi je uputnicu za KKS, glukozu, stitnjacu i zeljezo. rekla je da ne vjeruje da je stitnjaca problem nego mi je vjerojatno nisko zeljezo jer smo se s tim vec borile dok sam dojila, ali bolje da sve provjerimo i jos se cudila kako mi to nije moj gin rekao da pregledam kad mi vec u bolnici nisu gledali..
Mah. A trebala ti je dat kuru antimikotila dok još nisi radila na bebi i bila bi na miru. Pa daj bar daktarin gel malo cuclaj … trebalo bi pomoć. Mislim da se jako malo sustavno apsorbira…
trebala je da, ali je rekla da necemo nista jer vjerojatno planiram T uskoro i ja sam potvrdila.. a tad mi je bila dala rojazol gel i sad mi je rekla da niti to ne koristim, samo sa kaduljom ispirat i regulirat prehranu..
gotovo sad, sta bude bit ce..
ikyri ti si na pola vec, vrijeme ful brzo prolazi
Ah da vec trbuščić i sve imam. Osjetim bebicu tu i tamo... ali ne često pa znam bit zabrinuta...
E to je bas i ona rekla! Nije mogla funkcionirati! Otici sama na wc, drzati dijete..popucali joj nutarnji savovi, nije zarastalo zbog manjka zeljeza.. Iskreno nisam znala da je ono tako bitno! Stvarno se nije za zezati! Znaci sad cekamo dan za tvoj pis stapic!
meni hvala bogu nisu savovi pukli, ali znam da mi je oporavak trajao jaaako dugo.. tek nakon 20 dana sam uspjela stat na noge sama, a na setnju nisam smjela pomislit jos mjesec dana.. a rodila u proljece, najbolje vrijeme za setnje
nadam se da cu vam se pridruzit uskoro na ljetnim bebama :)
a di nam je mina? nije se dugo javljala..
ikyri sad se brines kad se ne javi neko vrijeme, a za koji tjedan kad jos naraste pa kad svaki pokret zaboli molit ces boga da se smiri samo na minutu da udahnes
jedno vrijeme sam vas pratila na proljetnicama, ali jako brzo punite stranice pa ne stignem pohvatat i odustala sam. a vrijeme je bas brzo proslo, jos malo i drzat ces bebu u rukama
Ne brinem se ja ni za tebe da ces puno nakon mene.Ja sam isto sve nešto iz prve. Imala sam i kiretažu zbog posteljice i iscjedak neki i svašta i nisam se puno trudila. Samo naciljaj ovulaciju...
A znam za lupanje... posteljica mi je naprijed pa kako koji dan osjetim... Ja sam svoju curku mislila natic kad se rodi koliko me tukla...baš me mučila
Ne brinem se ja ni za tebe da ces puno nakon mene.Ja sam isto sve nešto iz prve. Imala sam i kiretažu zbog posteljice i iscjedak neki i svašta i nisam se puno trudila. Samo naciljaj ovulaciju…
A znam za lupanje… posteljica mi je naprijed pa kako koji dan osjetim… Ja sam svoju curku mislila natic kad se rodi koliko me tukla…baš me mučila
ovo kao da sam ja pisala hahaha
ma meni je samo da mi se nije nesto poremetilo nakon kiretaze pa da izostane O.. ali za sad nista ne pratim, jedino cu ciljat kad bude O, kad primjetim one bolove i iscjedak kao i inace kad imam O. to ce mi bit jedini ciljani odnos ovaj ciklus jer se ne zelim previse opterecivat, ako nam uspije super a ako ne idemo dalje..
ti ces u RI rodit?
Ne brinem se ja ni za tebe da ces puno nakon mene.Ja sam isto sve nešto iz prve. Imala sam i kiretažu zbog posteljice i iscjedak neki i svašta i nisam se puno trudila. Samo naciljaj ovulaciju…
A znam za lupanje… posteljica mi je naprijed pa kako koji dan osjetim… Ja sam svoju curku mislila natic kad se rodi koliko me tukla…baš me mučila
ma meni je samo da mi se nije nesto poremetilo nakon kiretaze pa da izostane O.. ali za sad nista ne pratim, jedino cu ciljat kad bude O, kad primjetim one bolove i iscjedak kao i inace kad imam O. to ce mi bit jedini ciljani odnos ovaj ciklus jer se ne zelim previse opterecivat, ako nam uspije super a ako ne idemo dalje..
ti ces u RI rodit?
Ah da ... nadam se da nece bit indukcija s ovom bebom. Frendica mi je s većom razlikom od moje rodila u 3 truda... tome se ja nadam. Samo kad mi kažu da sam otvorena 4cm cu ostat u bolnici a ne ic doma pa skoro rodit po putu.
meni hvala bogu nisu savovi pukli, ali znam da mi je oporavak trajao jaaako dugo.. tek nakon 20 dana sam uspjela stat na noge sama, a na setnju nisam smjela pomislit jos mjesec dana.. a rodila u proljece, najbolje vrijeme za setnje
nadam se da cu vam se pridruzit uskoro na ljetnim bebama :)
a di nam je mina?nije se dugo javljala..
Tu sam tu sam..pratim vas, samo nemam neke novosti. Pokrili smo sve do 18dc. Ne bas svaki dan al svaki drugi sigurno. Pratila sam trakicama al nisam uspjela uloviti O. Sad me brine jel uopce bila. Vidit cemo za 10-tak dana. Nekako i nisam vise optimisticna.
All of God’s grace in one tiny face 💟
ti ces u RI rodit?
Ah da … nadam se da nece bit indukcija s ovom bebom. Frendica mi je s većom razlikom od moje rodila u 3 truda… tome se ja nadam. Samo kad mi kažu da sam otvorena 4cm cu ostat u bolnici a ne ic doma pa skoro rodit po putu.
i ja sam rodila u RI, dosla otvorena 5 cm i poslali me u rađaonu. 2 i pol sata sam skakala po lopti i nisam se nista otvorila jer kad su mi rekli da idem u rađaonu od staha je sve stalo. i navecer pukao vodenjak, stavili me u box i dali mi drip. trazila sam i epi ali im je stekao onaj dozator ili sta je vec pa mi nije bas pomogla. i kad sam vikala da beba ide van nisu mi vjerovali jer se nisam do kraja otvorila, na kraju sam pukla unutra skroz i sivali su me sat vremena..
sve u svemu iskustvo za 10 hahah i opet cu tamo
Sortiraj odgovore
Najstariji