Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena27
    31. Listopad 2017. 07:43

m.girl ja sam u fazi da mislim da ću sredinom 11. mj na inseminaciju napokon osim ako se ne desi čudo :)
    Barbara jučer sam baš tražila i čitala tvoje postove pa sam i ja skužila da si imala impla., kako da ti se javim mail,mobitel?

Jane_Doe
    31. Listopad 2017. 08:03

barbara to je bas puno i jako mi je drago da si napokon ugledala svoj plus. zelim ti skolsku T i zelim ti jedno malo zdravo cudo sljedece ljeto 
    ja sam jucer bila kod svoje dokt. opce prakse jer mi je bris jezika i dalje pozitivan na candidu pa mi je htjela dati jednu kuru antimikotika i predlozila mi je da sacekamo sljedeci mj za bebu. odbila sam jer se nismo pazili od kad je zavrsila M i ne mogu bit 100 % sigurna da nam nije uspjelo iako mi nisu bili plodni dani.. ne zelim riskirat. rekla je da onda necemo nista nego cemo i dalje probati hranom to dovesti u red, a ako ne ostanem T ovaj mj da joj se javim pa cemo vidjeti sta dalje..
    i usput sam je pitala za stitnjacu i dala mi je uputnicu za KKS, glukozu, stitnjacu i zeljezo. rekla je da ne vjeruje da je stitnjaca problem nego mi je vjerojatno nisko zeljezo jer smo se s tim vec borile dok sam dojila, ali bolje da sve provjerimo i jos se cudila kako mi to nije moj gin rekao da pregledam kad mi vec u bolnici nisu gledali..

ikyri
    31. Listopad 2017. 08:11

Jane_Doe

barbara to je bas puno i jako mi je drago da si napokon ugledala svoj plus. zelim ti skolsku T i zelim ti jedno malo zdravo cudo sljedece ljeto
    ja sam jucer bila kod svoje dokt. opce prakse jer mi je bris jezika i dalje pozitivan na candidu pa mi je htjela dati jednu kuru antimikotika i predlozila mi je da sacekamo sljedeci mj za bebu. odbila sam jer se nismo pazili od kad je zavrsila M i ne mogu bit 100 % sigurna da nam nije uspjelo iako mi nisu bili plodni dani.. ne zelim riskirat. rekla je da onda necemo nista nego cemo i dalje probati hranom to dovesti u red, a ako ne ostanem T ovaj mj da joj se javim pa cemo vidjeti sta dalje..
    i usput sam je pitala za stitnjacu i dala mi je uputnicu za KKS, glukozu, stitnjacu i zeljezo. rekla je da ne vjeruje da je stitnjaca problem nego mi je vjerojatno nisko zeljezo jer smo se s tim vec borile dok sam dojila, ali bolje da sve provjerimo i jos se cudila kako mi to nije moj gin rekao da pregledam kad mi vec u bolnici nisu gledali..

Mah. A trebala ti je dat kuru antimikotila dok još nisi radila na bebi i bila bi na miru. Pa daj bar daktarin gel malo cuclaj ... trebalo bi pomoć. Mislim da se jako malo sustavno apsorbira... 

baarbaraa29
    31. Listopad 2017. 08:19

Neno evo ti mail pa se javi rehbarbara@gmail.com
    Mono ma da zbog toga smo najvise i zvali u Njem.i nismo htjeli cekati da se vratimo sljedeci tjedan. Rekli su da mi da neke tab.koje pretpostavljam ovdje i ne postoje, ne znam zasto uopce govore konkretne, ali ne sekiram se jer znam da cu dobiti Duphastone. Sumnjam da ce mi ga dok.sad provjeravat. Eventualno izvadit krv zbog bete ili napravit uzv da vidi endo. Zpravo kad su mi tamo provjeravali prog.vec sam bila trudna samo naravno nismo jos mogli znati i tad je receno da je malo nizi neg bi trebao biti. Nadam se da je to sto nemam apsolutno vise nikakvog iscjetka dobar znakic! I da, cjepivo nisam primila jer mi je dok.op.prakse isto prvo htio izvadit krv, a pogodilo se da sam dan iza toga isla kod gin.na uzv koji mi je kad sam rekla da nisam dobila cjepivo rekao da onda ovaj mj.probamo i ako ne uspije nastavljamo dalje. On ima drugaciji pristup tom za razliku od doktorice koja mi je radila hsg i tad rekla za to cjepivo. I tamo nekad ne znas tko pije a tko placa, ali nadam se da zna sto govori obzirom da je on nositelj cijele klinike! Javim naravno!
    Jane Doe hvala! I je dosta dugo, ali zapravo kad kaze 2 godine nemam osjecaj da je tako puno vremena proslo, ali nek smo i mi docekali! 
    Za zeljezo mi je jucer bas prijateljica koja je rodila prije 2 mj.pricala.. strasno koliko problema kad je i ono nisko. Iako ona ga skoro nije ni imala, bila u bolnici 8 dana, dosla kuci i nakon toga ponovno zavrsi u bolnici! Nesto nevjerojatno! Kaze njena gina. joj rekla Od takve prekrasne trudnoce sta su ti napravili.. bas je prosla sito i reseto, a jedva ga docekali nakon puno godina braka, a vec je i debelo presla 30. Samo se ti ispregledavaj kad vec znas sta bi mogli bit problemi, tj.vec si ih imala!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Jane_Doe
    31. Listopad 2017. 08:22

ikyri

Jane_Doe

Mah. A trebala ti je dat kuru antimikotila dok još nisi radila na bebi i bila bi na miru. Pa daj bar daktarin gel malo cuclaj … trebalo bi pomoć. Mislim da se jako malo sustavno apsorbira…

trebala je da, ali je rekla da necemo nista jer vjerojatno planiram T uskoro i ja sam potvrdila.. a tad mi je bila dala rojazol gel i sad mi je rekla da niti to ne koristim, samo sa kaduljom ispirat i regulirat prehranu..
    gotovo sad, sta bude bit ce..
    ikyri ti si na pola vec, vrijeme ful brzo prolazi 

SunnyS
    31. Listopad 2017. 08:24

Drage žene, možete li dati osvrt na ovaj članak:
    http://www.centarzdravlja.hr/trudnoca-i-roditeljstvo/za-mame/zensko-zdravlje/polozaj-cerviksa-tijekom-ciklusa/
    Možete li potvrditi, za svoj slučaj, točnost tog članka?
    Moj cerviks gleda u nebo i totalno je mekan. Cijela unutrašnjost je kao neki mekani napuhani balončić.

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Jane_Doe
    31. Listopad 2017. 08:27

barbara ma mucila sam se sa zeljezom bas, nisam mogla funkcionirat. i stvano mi se cini da je i to sad slucaj..

baarbaraa29
    31. Listopad 2017. 08:43

E to je bas i ona rekla! Nije mogla funkcionirati! Otici sama na wc, drzati dijete..popucali joj nutarnji savovi, nije zarastalo zbog manjka zeljeza.. Iskreno nisam znala da je ono tako bitno! Stvarno se nije za zezati! Znaci sad cekamo dan za tvoj pis stapic!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ikyri
    31. Listopad 2017. 08:56

Jane_Doe

ikyri

Jane_Doe

Mah. A trebala ti je dat kuru antimikotila dok još nisi radila na bebi i bila bi na miru. Pa daj bar daktarin gel malo cuclaj … trebalo bi pomoć. Mislim da se jako malo sustavno apsorbira…

trebala je da, ali je rekla da necemo nista jer vjerojatno planiram T uskoro i ja sam potvrdila.. a tad mi je bila dala rojazol gel i sad mi je rekla da niti to ne koristim, samo sa kaduljom ispirat i regulirat prehranu..
    gotovo sad, sta bude bit ce..
    ikyri ti si na pola vec, vrijeme ful brzo prolazi

Ah da vec trbuščić i sve imam. Osjetim bebicu tu i tamo... ali ne često pa znam bit zabrinuta...

Jane_Doe
    31. Listopad 2017. 08:59

baarbaraa29

E to je bas i ona rekla! Nije mogla funkcionirati! Otici sama na wc, drzati dijete..popucali joj nutarnji savovi, nije zarastalo zbog manjka zeljeza.. Iskreno nisam znala da je ono tako bitno! Stvarno se nije za zezati! Znaci sad cekamo dan za tvoj pis stapic!

meni hvala bogu nisu savovi pukli, ali znam da mi je oporavak trajao jaaako dugo.. tek nakon 20 dana sam uspjela stat na noge sama, a na setnju nisam smjela pomislit jos mjesec dana.. a rodila u proljece, najbolje vrijeme za setnje 
    nadam se da cu vam se pridruzit uskoro na ljetnim bebama :)
    a di nam je mina? nije se dugo javljala..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani