Darliv,
Za Zg Vinogradska se ceka isti dan nalaz, tj isti dan se dobije nalaz...
Ovo mi je apsurdno cekanje 2 mjeseca...!!!
Mono zapravo znala sam ali sve volim provjerit. Od sub.smo u Hr.pa sam se opskrbila Lupocetom a i evo uhvatila me neka prehlada. Grlo me boli, koza..a moram na milion strana! Kud bas sad!
Sutra idem ovdje dok.jer su mi ovi iz Njem.rekli da zbog prog.odem ovdje iako iscjetka nema jos prije neg sto sam test radila, ali bolje sprijecit, a i vjerujem da ce me pregledat iako jasno mi je da se nis ne vidi jos.
Blizancice hvala nemam simptoma. Test napravila jer sam skuzila da sam 99% imala impla.i nekako sam znala! Tu i tamo me zgrci u stomaku i sise malkice bole.
Petra ma joj i ja sam! Znam kako ti je, ali zapravo time nista ne pozurujes samo se trosis, ali znam da to bude jace od covjeka, ali zato mozda napravis pretragice i znat ces vec puno vise!
Jane Doe joj pa kalendarski 2 god., ali kad oduzmem vrijeme oko operacije, selidbe..mogu sigurno oduzet 6 mj.mozda i vise! Ja mislim da je kod nas uspjelo zbog propuhivanja jajovoda!
E sad zasto sam i dosla sad na forum.
Jedna jako dobra dusa sa Klok.ciji plus zeljno cekamo, m.girl , mi je poslala LH trakica i testice za T pa obzirom da mi ne trebaju saljem kome trebaju!
Napisite mi mail pa vam se javim, date mi adresu i ja ih sibnem!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Neno ajde ako ti se da javi se pa da se povezemo mimo Klokanice da te ne vijam ovdje jer od vas dvije posebno cekam +!
Od ostalih naravno isto, ali mi smo ovdje relativno dugo..ali naravno svuma sretno!!💖
Barbara,
Bas sam razmisljala o tvom progesteronu...hoces mozda saznati sutra koliki ti je?? Mozes mozda pitati?? Jer zna se dogoditi da ne moze doci do T radi niskog progesterona. Vidis, kod tebe je doslo...mozda onda ni nije tako nizak. Ovisno sto oni smatraju niskim. Jesi se na kraju cijepila protiv Rubeole?
Ako je nizak, mislim da bi trebala dobiti neki progesteron, ne znam koji tamo daju, ali ovdje Utrogestan i Duphastone su od progesterona...
Rano je da se vidi ista, even.GV. ajde bas javi sto su rekli...
m.girl ja sam u fazi da mislim da ću sredinom 11. mj na inseminaciju napokon osim ako se ne desi čudo :)
Barbara jučer sam baš tražila i čitala tvoje postove pa sam i ja skužila da si imala impla., kako da ti se javim mail,mobitel?
barbara to je bas puno i jako mi je drago da si napokon ugledala svoj plus. zelim ti skolsku T i zelim ti jedno malo zdravo cudo sljedece ljeto
ja sam jucer bila kod svoje dokt. opce prakse jer mi je bris jezika i dalje pozitivan na candidu pa mi je htjela dati jednu kuru antimikotika i predlozila mi je da sacekamo sljedeci mj za bebu. odbila sam jer se nismo pazili od kad je zavrsila M i ne mogu bit 100 % sigurna da nam nije uspjelo iako mi nisu bili plodni dani.. ne zelim riskirat. rekla je da onda necemo nista nego cemo i dalje probati hranom to dovesti u red, a ako ne ostanem T ovaj mj da joj se javim pa cemo vidjeti sta dalje..
i usput sam je pitala za stitnjacu i dala mi je uputnicu za KKS, glukozu, stitnjacu i zeljezo. rekla je da ne vjeruje da je stitnjaca problem nego mi je vjerojatno nisko zeljezo jer smo se s tim vec borile dok sam dojila, ali bolje da sve provjerimo i jos se cudila kako mi to nije moj gin rekao da pregledam kad mi vec u bolnici nisu gledali..
barbara to je bas puno i jako mi je drago da si napokon ugledala svoj plus. zelim ti skolsku T i zelim ti jedno malo zdravo cudo sljedece ljeto
ja sam jucer bila kod svoje dokt. opce prakse jer mi je bris jezika i dalje pozitivan na candidu pa mi je htjela dati jednu kuru antimikotika i predlozila mi je da sacekamo sljedeci mj za bebu. odbila sam jer se nismo pazili od kad je zavrsila M i ne mogu bit 100 % sigurna da nam nije uspjelo iako mi nisu bili plodni dani.. ne zelim riskirat. rekla je da onda necemo nista nego cemo i dalje probati hranom to dovesti u red, a ako ne ostanem T ovaj mj da joj se javim pa cemo vidjeti sta dalje..
i usput sam je pitala za stitnjacu i dala mi je uputnicu za KKS, glukozu, stitnjacu i zeljezo. rekla je da ne vjeruje da je stitnjaca problem nego mi je vjerojatno nisko zeljezo jer smo se s tim vec borile dok sam dojila, ali bolje da sve provjerimo i jos se cudila kako mi to nije moj gin rekao da pregledam kad mi vec u bolnici nisu gledali..
Mah. A trebala ti je dat kuru antimikotila dok još nisi radila na bebi i bila bi na miru. Pa daj bar daktarin gel malo cuclaj ... trebalo bi pomoć. Mislim da se jako malo sustavno apsorbira...
Neno evo ti mail pa se javi rehbarbara@gmail.com
Mono ma da zbog toga smo najvise i zvali u Njem.i nismo htjeli cekati da se vratimo sljedeci tjedan. Rekli su da mi da neke tab.koje pretpostavljam ovdje i ne postoje, ne znam zasto uopce govore konkretne, ali ne sekiram se jer znam da cu dobiti Duphastone. Sumnjam da ce mi ga dok.sad provjeravat. Eventualno izvadit krv zbog bete ili napravit uzv da vidi endo. Zpravo kad su mi tamo provjeravali prog.vec sam bila trudna samo naravno nismo jos mogli znati i tad je receno da je malo nizi neg bi trebao biti. Nadam se da je to sto nemam apsolutno vise nikakvog iscjetka dobar znakic! I da, cjepivo nisam primila jer mi je dok.op.prakse isto prvo htio izvadit krv, a pogodilo se da sam dan iza toga isla kod gin.na uzv koji mi je kad sam rekla da nisam dobila cjepivo rekao da onda ovaj mj.probamo i ako ne uspije nastavljamo dalje. On ima drugaciji pristup tom za razliku od doktorice koja mi je radila hsg i tad rekla za to cjepivo. I tamo nekad ne znas tko pije a tko placa, ali nadam se da zna sto govori obzirom da je on nositelj cijele klinike! Javim naravno!
Jane Doe hvala! I je dosta dugo, ali zapravo kad kaze 2 godine nemam osjecaj da je tako puno vremena proslo, ali nek smo i mi docekali!
Za zeljezo mi je jucer bas prijateljica koja je rodila prije 2 mj.pricala.. strasno koliko problema kad je i ono nisko. Iako ona ga skoro nije ni imala, bila u bolnici 8 dana, dosla kuci i nakon toga ponovno zavrsi u bolnici! Nesto nevjerojatno! Kaze njena gina. joj rekla Od takve prekrasne trudnoce sta su ti napravili.. bas je prosla sito i reseto, a jedva ga docekali nakon puno godina braka, a vec je i debelo presla 30. Samo se ti ispregledavaj kad vec znas sta bi mogli bit problemi, tj.vec si ih imala!
Mah. A trebala ti je dat kuru antimikotila dok još nisi radila na bebi i bila bi na miru. Pa daj bar daktarin gel malo cuclaj … trebalo bi pomoć. Mislim da se jako malo sustavno apsorbira…
trebala je da, ali je rekla da necemo nista jer vjerojatno planiram T uskoro i ja sam potvrdila.. a tad mi je bila dala rojazol gel i sad mi je rekla da niti to ne koristim, samo sa kaduljom ispirat i regulirat prehranu..
gotovo sad, sta bude bit ce..
ikyri ti si na pola vec, vrijeme ful brzo prolazi
Drage žene, možete li dati osvrt na ovaj članak:
http://www.centarzdravlja.hr/trudnoca-i-roditeljstvo/za-mame/zensko-zdravlje/polozaj-cerviksa-tijekom-ciklusa/
Možete li potvrditi, za svoj slučaj, točnost tog članka?
Moj cerviks gleda u nebo i totalno je mekan. Cijela unutrašnjost je kao neki mekani napuhani balončić.
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Sortiraj odgovore
Najstariji