Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jane_Doe
    29. Listopad 2017. 16:17

ikyri vjeruj mi da nisam tako razmisljala. naradit cu se da, tesko meni a jos teze muzu hahahaha 😂😂

mono ja sam isto nestrpljiva, ali ne zelim se razocarat pa se trudim istrpit :)

baarbaraa29
    29. Listopad 2017. 19:58

Petra ako si bas jako nestrpljiva ajde na pretrage ako te gin.hoce slati. Ako nesto nije ok nema smisla cekati, a ako je barem ces bit mirna i onda znas da samo trebas pricekati da se kazaljke poklope!
    Mono mi se ukorjenile posto poto
    Sta trudnice smiju piti od tableta? Paracetamol samo? Znam da je Lupocet uvijek nekako prvi izbor, al gledam i Lekadol je cisti paracetamol, a pise da samo uz odobrenje lijecnika ili tak nesta..
    Kao da ce me prehlada, a i inace imam migrene koje ne znam kakve ce sad bit pa cisto da znam.

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mina04
    29. Listopad 2017. 21:16

baarbaraa29

Petra ako si bas jako nestrpljiva ajde na pretrage ako te gin.hoce slati. Ako nesto nije ok nema smisla cekati, a ako je barem ces bit mirna i onda znas da samo trebas pricekati da se kazaljke poklope!
    Sta trudnice smiju piti od tableta? Paracetamol samo? Znam da je Lupocet uvijek nekako prvi izbor, al gledam i Lekadol je cisti paracetamol, a pise da samo uz odobrenje lijecnika ili tak nesta..
    Kao da ce me prehlada, a i inace imam migrene koje ne znam kakve ce sad bit pa cisto da znam.

Mene je u prvoj trudnoci ukljestio vrat..u ljekarni mi je dala lekadol..pa mislim da mozes i bez lijecnika. Al provjeri za svaki slucaj

All of God’s grace in one tiny face 💟

mono1111
    29. Listopad 2017. 22:19

baarbaraa29

Samo paracetamol, ili Lupocet ili Lekadol...ili bilo koji drugi naziv kod tebe za kupiti, ali glavno da je cisti paracetamol.

Petraaa
    29. Listopad 2017. 23:05

Bas tako cure doci ce i nasi pluseki a dotad cekamo i radujemo se drugima 😚😚😚...meni nekako svaki plusic koji tu stigne da elana i pozitive da krenem borbu opet ispocetka i da se opet nadam barem, tako da  jane doe i deug curke koje iscekuju, drzim fige sad da nam popravite raspolozenje 🤞🤞🤞

Barbaraa ma ja sam po prirodi nestrpljiva i volim sve znat, pa nek onda znam i rezultate pretraga kakvi god bili, to sto kazes bar cu znat na cemu sam a i sam osjecaj da nesto poduzimam me malo podigne isto 😉

Jane_Doe
    30. Listopad 2017. 06:50

ali cure, znate da cete se do mog testa nacekati.. tekvza nekih 20ak dana ga piskim ako bude srece 😊
    barbara znam da si vec dugo na ovoj temi, ali koliko tocno ste se trudili do ovog plusa?

nena27
    30. Listopad 2017. 08:43

Barbara blizančice moja   pa čestitam ti baš mi je drago kao da sam ja trudna napokon si dočekala sve mi piši simptome sve, sve 

m.girl6
    30. Listopad 2017. 12:40

nena27

Barbara blizančice moja pa čestitam ti baš mi je drago kao da sam ja trudna napokon si dočekala sve mi piši simptome sve, sve

nena27, u kojoj ste vi fazi? Mi smo ostale stare tu i nikako da se napokon maknemo.. 
    Barbara, još jednom iskrene čestitke draga 

Noa 💙

darliv
    30. Listopad 2017. 15:56

"Poštovana,

proslijeđen mi je Vaš upit vezan uz izradu laboratorijske dijagnostike na
    Zavodu za kliničku laboratorijsku dijagnostiku u kojem pitate za duljinu
    izrade većine laboratorijskih nalaza u našem laboratoriju.

Zavod za kliničku laboratorijsku dijagnostiku u svom svakodnevnom programu
    ima preko 1000 različitih redovnih laboratorijskih pretraga od kojih
    većinu izdaje isti dan a hitnu laboratorijsku dijagnostiku izdaje u
    vremenu do 60 minuta.

Očigledno je iz Vašeg upita da se ovdje radi o specijalističkoj i
    subspecijalističkoj laboratorijskoj dijagnostici vezanoj uz imunološke i
    alergološke pretrage gdje postoji dulje čekanje na izradu laboratorijskih
    nalaza što ima opravdanje u metodološkim i ekonomskim razlozima. Iskreno
    se trudimo da vrijeme izrade i najzahtjevnih laboratorijskih pretraga iz
    našeg programa bude u prihvatljivim granicama za naše korisnike

p.s. Volio bih da mi pošaljete informaciju u kojim to laboratorijima se ta
    dijagnostika izdaje sutradan.

Srdačan pozdrav,

doc.dr.sci. Vatroslav Šerić, spec.med.biokemije"

Ovo je bio odgovor na moje pitanje zasto se u kbc Osijek nalazi čekaju dva mjeseca...
    Mono ti si mi rekla da si hormone dobila isti ili sljedeći dan, a kako je u drugim gradovima djevojke koje ste radile analizu hormona? 
    Nisam mu jos nista odgovorila jer ne znam sto bih uopce rekla, mislim ne zelim ispasti neka nenormalna ludaca, ali nekako me onaj dio 'ekonomskih razloga' bas strecnuo 🙈

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

blossom
    30. Listopad 2017. 17:06

za hormone ne znam - nisam jos vadila no prvo pitanje ce svakako biti koliko se ceka 

savjetujem svim curama koji god nalaz radite obavezno pitajte koliko se čeka - ako je dugo zamolite uputnice za negdje gdje znate da ce biti brzo gotovo -
    sigurno cure ovdje znaju sta se gdje i koliko ceka

imam iskustva sa papom - običaj je bio ako te za 1mj ne nazovu sve je ok, i tako mi i rekli i tog sam se i drzala
    da bi me sestra nakon 5mj nazvala i rekla nalaz nije dobar kada mozete doci sutra, prekosutra? reko sta nije dobro - ne mogu vam reci, morate doci kod dr...

izbezumila sam se, odmah sutradan sam otisla i dignula galamu - pa sta treba toliko za nalaz?
    dr. mrtva hladan da sta dizem paniku nije nista opasno - reko sva sreca moje stanje nije alarmanto ali ima zena kojima mjesec znaci sve - jesu oni normalni

i kaze to je sada tako i biti ce - sve se salje u drugi grad i oni ne mogu na to utjecati (bit je da je njima tako manji trošak)
    pa reko valjda imate toliko savjesti da napomenete da se dugo ceka - pa otisla bi negdje drugdje ili privatno 
    - je.... 5 mjeseci čekati nalaz koji može biti gotov za mjesec dana a i prije (i pitam se koliko su ti nalazi uopće relevanti nakon 5 mj) - od tada idem privatno na papu

i darliv nisi nenormalna ludača 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.