Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petraaa
    29. Listopad 2017. 11:40

Jane doe i darliv dosla M da, jutros, tocna da tocnija ne moze biti 😠😠
    Barbaraa a bit ce valjda, prestajem pit sve ovaj mjesec i sutra idem kod dr po uputnice za vadit hormone pa cemo vidjet sta cemo dalje...

darliv
    29. Listopad 2017. 11:49

baarbaraa29

Jane Doe, Honey hvala! Jutros sam ga ponovila i to je to!
    Petra zao mi jeBit ce, strpljivo!

Čestitam 😘
    Petra doci ce kad tad i nas mjesec 😘

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

wannababysomuch
    29. Listopad 2017. 13:10

Doci ce i nasi plusici.. 

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

ikyri
    29. Listopad 2017. 13:21

Jane_Doe

ikyri

Jane kad ti ne očekuješ M?

18. ili 19.
    a ako kasni test ce pricekat jedno 5 do 7 dana jer mi je ova kasnila 8 dana..

Hehe onda ti i ovulacija može bit od 7-8 dana pomaknuta... Naradit ćeš se! 😉 Si vadila hormone štitnjače?

mono1111
    29. Listopad 2017. 14:07

Amina,
    MM je prvenstveno koristio Maca prah. Ja sam pila skup s njim. Ali pazi, ako imas problema sa stitnjacom, ne bi trebala, ili samo jednu cajnu zlicicu onda...smije se maksimalno 3 dnevno, ujutro nataste.
    Petraa,
    Zao mi je radi M...vise srece drugi put.
    Barbara,
    Pa vidis mene...ja se ne micem :))))

mono1111
    29. Listopad 2017. 14:09

Jane,
     Cekamooo s tobom plusss !!!!
    Jojj, ne znam kako mozes izdrzati toliko dugo da ne radis test, haha, ja sam inace jako nestrpljiva.
    Divim se vama koje mogu cekati !:)

Jane_Doe
    29. Listopad 2017. 16:17

ikyri vjeruj mi da nisam tako razmisljala. naradit cu se da, tesko meni a jos teze muzu hahahaha 😂😂

mono ja sam isto nestrpljiva, ali ne zelim se razocarat pa se trudim istrpit :)

baarbaraa29
    29. Listopad 2017. 19:58

Petra ako si bas jako nestrpljiva ajde na pretrage ako te gin.hoce slati. Ako nesto nije ok nema smisla cekati, a ako je barem ces bit mirna i onda znas da samo trebas pricekati da se kazaljke poklope!
    Mono mi se ukorjenile posto poto
    Sta trudnice smiju piti od tableta? Paracetamol samo? Znam da je Lupocet uvijek nekako prvi izbor, al gledam i Lekadol je cisti paracetamol, a pise da samo uz odobrenje lijecnika ili tak nesta..
    Kao da ce me prehlada, a i inace imam migrene koje ne znam kakve ce sad bit pa cisto da znam.

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mina04
    29. Listopad 2017. 21:16

baarbaraa29

Petra ako si bas jako nestrpljiva ajde na pretrage ako te gin.hoce slati. Ako nesto nije ok nema smisla cekati, a ako je barem ces bit mirna i onda znas da samo trebas pricekati da se kazaljke poklope!
    Sta trudnice smiju piti od tableta? Paracetamol samo? Znam da je Lupocet uvijek nekako prvi izbor, al gledam i Lekadol je cisti paracetamol, a pise da samo uz odobrenje lijecnika ili tak nesta..
    Kao da ce me prehlada, a i inace imam migrene koje ne znam kakve ce sad bit pa cisto da znam.

Mene je u prvoj trudnoci ukljestio vrat..u ljekarni mi je dala lekadol..pa mislim da mozes i bez lijecnika. Al provjeri za svaki slucaj

All of God’s grace in one tiny face 💟

mono1111
    29. Listopad 2017. 22:19

baarbaraa29

Samo paracetamol, ili Lupocet ili Lekadol...ili bilo koji drugi naziv kod tebe za kupiti, ali glavno da je cisti paracetamol.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani