To sve vadim u Osijeku u bolnici jer sam inace iz okolice Os, samo se nadam da su oni dovoljno upućeni pa da će mi tako i reći za progesteron..mislim nema nikakvog smisla njega sutra vaditi, jel tako? Svakako cu ja i pitati cim uđem unutra da ih preduhitrim 🙂
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
To sve vadim u Osijeku u bolnici jer sam inace iz okolice Os, samo se nadam da su oni dovoljno upućeni pa da će mi tako i reći za progesteron..mislim nema nikakvog smisla njega sutra vaditi, jel tako? Svakako cu ja i pitati cim uđem unutra da ih preduhitrim 🙂
Nema smisla vaditi progesteron sutra ! Vazno ga je vaditi znaci 7 dana nakon O.....javi sto su ti rekli !
Nema smisla vaditi progesteron sutra ! Vazno ga je vaditi znaci 7 dana nakon O.....javi sto su ti rekli !
Hvala na informaciji Mono 😘
Ja '88., mm '78.
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
Kad smo vec kod vadjenja krvi.. Dosla sam u bolnicu darivati krv, ali nisu mi dali jer imam premalo zeljeza. I dalje ne mogu vjerovati - svaki dan jedem ciklu, umjereno popijem casu vina, jedem puno voca.. I nemam zeljeza ni za najmanju prihvatljivu granicu darivanja krvi. Kako se to odrazava na zacece?
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Kad smo vec kod vadjenja krvi.. Dosla sam u bolnicu darivati krv, ali nisu mi dali jer imam premalo zeljeza. I dalje ne mogu vjerovati - svaki dan jedem ciklu, umjereno popijem casu vina, jedem puno voca.. I nemam zeljeza ni za najmanju prihvatljivu granicu darivanja krvi. Kako se to odrazava na zacece?
Uzmi si neki preparat sa zeljezom...mislim da njje veliki problem za zacece, alj svakako jos u T su vece potrebe zeljeza.
mono1111
Uzmi si neki preparat sa zeljezom...mislim da njje veliki problem za zacece, alj svakako jos u T su vece potrebe zeljeza.
Da, hvala ti na savjetu. Nabavila sam aroniju, maline, jagode, paprike. Vidjet cemo, ici cu opet za dva tjedna..
A vidi tvoje mrvice u potpisu, kako raste.. Jesi li svjesna da nosis malu bebicu? Znam da te cure zezaju za tjedne, ali meni je to stvarno proletilo.. Drzi se i dalje!
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
mono1111Kad smo vec kod vadjenja krvi.. Dosla sam u bolnicu darivati krv, ali nisu mi dali jer imam premalo zeljeza. I dalje ne mogu vjerovati - svaki dan jedem ciklu, umjereno popijem casu vina, jedem puno voca.. I nemam zeljeza ni za najmanju prihvatljivu granicu darivanja krvi. Kako se to odrazava na zacece?
Uzmi si neki preparat sa zeljezom…mislim da njje veliki problem za zacece, alj svakako jos u T su vece potrebe zeljeza.
Da, hvala ti na savjetu. Nabavila sam aroniju, maline, jagode, paprike. Vidjet cemo, ici cu opet za dva tjedna..
A vidi tvoje mrvice u potpisu, kako raste.. Jesi li svjesna da nosis malu bebicu? Znam da te cure zezaju za tjedne, ali meni je to stvarno proletilo.. Drzi se i dalje!
Provjeri si i feritin. On je pravi pokazatelj zeljeza u krvi...ovo obicno Fe ti ovisi i o tome sto si jela dan prije....to je vrlo promjenjivo !
Pa jojjj....da li sam svjesna?? Haha, dobro pitanje...jesam, na neki nacin sam svjesna, ali opet mi se to sve cini toliko nestvarno....ne znam ni kako bi opisala...taj strah me sprijecava valjda da sama sebi i priznam da sam skoro na polovici T ( Ikyri, hahah )...
Hvalaaaaaaaa :)))❤
Pričaj mi o darivanju krvi, ja sam išla u tri navrata, i pomirila se da nikad neću moći dati krv jer sam niskotlakašica, a imam krvnu grupu 0. Šteta. Što se tiče unosa željeza, ako se ono ne apsorbira, možeš ti njega unositi koliko želiš ali ništa od toga. Trebaš gledati da unosiš i dovoljne količine vitamina C, jer on pomaže apsorpciji željeza, a trebaš isto tako vidjeti koje namirnice ti npr. poništavaju tvoj unos vitamina C. Ja sam imala manjak željeza, ono, vrijednost mi je bila 2. Dok nisam dobila preparat od stručnjaka, nisam riješila problem. Tako da najbolje u ljekarnu i tražiti neki koktel. Po mom, sve može utjecati na začeće, kako je moj gin rekao, što smo zdraviji prije T to je bolje za bebu kasnije. Sretno!
Moje vađenje hormona danas:
nažalost spavala sam jedva tri sata jer od uzbuđenja da nešto radim nisam mogla zaspati i onda od straha da ne zaspim ujutro ustanem jos u 5, mislim katastrofa...sad koliko ce to utjecati na rezultat...zatim sam sjedila pola sata u čekaonici i otišla izvaditi, prije toga prosetala par koraka jer su me slali iz jedne sobe u drugu, pa se nadam da to ne narusava onih pola sata sjedenja prije toga...kad sam pitala za progesteron, komentar je bio da doktor nije napisao na uputnici da se vadi 21. dan pa da ga ne mogu iz tog razloga tada vaditi, ali mogu doci s novom uputnicom taj dan...i onda šok, nalaz je gotov za 2 (DVA?!?) mjeseca...ne znam da li je to i dalje tako po klinikama ili Osijek stvarno spada u najgore klinike...tako da cu progesteron otici izvaditi u polikliniku sunce gdje ce mi nalaz biti gotov u jednom danu, ne planiram za bolnicu pa cekati jos dva mjeseca naknadno i to..
Ja '88., mm '78.
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
A vidm da se piše o darivanju krvi, to toliko silno zelim i također sam krvna grupa 0, no imam 52 kg i u Os ne zele primiti ako nemas 55...da li je i kod ostalih tako?
Ja '88., mm '78.
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji