Jel se tko razumije dali je ovo uredan nalaz, inače je pisalo sa ove desne strane koji antibiotik piti pa pretpostavljam pošto sad ne piše da bakterije više nema
Ne znam jel ti je dobar, Mono sigurno zna. :)
MM je pisalo sterilno na takvom nalazu, tak da ne znam kaj ovo znači.
Noa 💙
Da nena27, tu će ti Mono najbolje pomoći. Makar mislim da leukocita nebi ništa smjelo biti, a tu piše da ima nešto malo. To bi bila kao krv u ejakulatu, e sad neznam da li je to posljedica neke upalice ili što već.
Uglavnom mislim da to utječe na plodnost i treba riješiti, nekad sam nešto pročitala,ali nisam doktor. Znam samo da leukociti nigdje nisu dobar znak. Sretno i nadam se da će biti sve u redu.
Drage zene, evo i mene ovdje nakon prve trudnoce koja je nazalost zavrsila spontanim u 18 tjednu😳
Strah i tuga su prisutni, ali zelja da novu bebu drzim u narucju je jaca!
Nakon ove M krecem na posao!
Zelim svima ovdje srecu!
Pisale smo si vec ! Da li si rijesila upalu koja je bila?? Ponavljala si briseve??
Jane,
Ah…..srecom imam baby watcher pa cu i u tim trenutcima kad ju necu osjecati, slusati otkucaje, pa ce mi i stvarno mi je lakse s tim divnim uredjajem :)))
Da li vi planirate od ovog mjeseca ponovno??
da sam na tvom mjestu, bez baby watchera bi kampirala kod doktora
a mi se cini ili je curica u pitanju?
planiramo da. sad je bas M zavrsila i idemo polako i opusteno..tempirat cu samo taj jedan odnos kad po bolovima i iscjetku skuzim da ovuliram. jednostavno se ne zelimo opterecivat, ako bude bit ce..
za sad cemo se samo voliti
Dokt.misli da je curica, ali nije sigurna jos…mozda ce mi privatno reci iduci tjedan….tj.potvrditi spol.
Ajmee super !!!! Sretnooooo ! Vjerujem da ce ovaj put sve biti okkkk ! Javljajjj novostiii !
a znas da cu javit, svaki simptom koji nesto znaci i koji ne znaci cu ovdje prijavit.. vjerujem i ja da ce biti ok, nekako sam si slozila u glavi da nam taj put jednostavno nije bilo sudjeno i to je to..
a ti se cuvaj i uzivaj maksimalno
Ja sam mono vec rekla.. ona je nas ekspert. 😁😁
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Pa nemam pojma imao je tu neku bakteriju i pio je 2 ture antibiotika i ovo je sad nalaz poslije antibiotika, a kad je imao bakteriju pisalo je sa strane koja je bakterija i koji antibiotik treba piti sad toga nema pa pretpostavljam da je uredan
Mono molim te samo malo vremena da mi odgovoris...ipak sam odustala ovaj mjesec od VV, pokusat cu sa ginicem provjeriti sto mogu..evo danas bila po uputnicu za hormone i uredno mi dao bez ikakvih podpitanja, te me odmah sljedeci petak narucio za papu i briseve, a onda kad dođu nalazi toga odmah cemo i hsg ako bude nalaz uredan...uglavnom M mi je dosla jucer oko 13 sati, danas mi je drugi dan, a na uputnici mi pise 3.-5. dan, pa jel bi bilo dobro da odem odmah sutra kad mi je treci dan?
I napisao mi je sljedeće: TSH, T3, T4, LH, E2, FSH, PROGESTERON, DHEAS, SLOBODNI PROLAKTIN, TESTOSTERON, ANDROSTENDION, SHBG.
Ispricavam se na velikim slovima, prepisivala doslovce s uputnice 🙂 da li je to u redu sto je napisao?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
I jos jedno pitanje, trebam li se za vađenje posebno pripremiti? Mislim ima li veze koliko spavam noc prije, sjedim nakon dolaska itd...?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Nena,
Koliko vidim nije nikakva bakterija izolirana, ali su leukociti prisutni, po onome sto znam, kao da i dalje postoji neka upalica...ali nije ni jedna bakzerija izolirana, znaci antibiotik je pomogao u tom slucaju...
Sto se tice tih leukocita, znam da kod povisenih u bakterioloskom ejakulatu, kada dodje do T, moze cak i spontani biti....e sad, ovo mislim da je minimalno leukocita pronadjeno...najbolje da pitas urologa, oni ce ti najbolje reci...ali generalno mislim da je to ok nalaz...da li si ti briseve radila?? Posto je on imao bakteriju, da nije tebi slucajno prenio....znam da smo vec pisale o tome, tj.rekla sam da mozda u vrijeme te bakterije ste mozda trebali imati zasticene odnose......
Darliv,
Gdje to planiras vaditi??
Ovako, ovi prvi hormoni, tsh, t3, t4 su hormoni stitnjace, njih mozes bilo kada raditi....i ne trebas biti nataste...
Ovo ostali su spolni hormoni i njih vadis 3 - 5 dc,...osim progesterona, on se vadi 7 dana nakon O...ako ti je O 14 dc, onda progesteron vadis 21 dc, a ako ti nije tocno skolski 14 dc, onda mozda bi bilo dobro pratiti lh trakicama O i nakon poz.lh trakice vaditi progesteron 7 - 9 dana, znaci poslije poz.lh trakice, ili tocno 7 dana nakon O...
Ovo izvadi onda sutra, 3 dc....
Pitam te gdje to sve vadis, jer znam npr.da u Vg na Endokrinogiji mozes izvaditi sve to zajedno...i mislim i na VV isto....najbolje onda biti nataste za sve, makar za hormone stitnjace ne moras....
Ne znam da li ce ti trebati posebna uputnica za progesteeon, cak mislim da nece, nego ce ti oni dati internu i reci da dodjes 21 dc....ali ako ti je npr.O 18 dc, nema smisla vaditi progesteron 21 dc jer nalaz nece biti tocan, zato vadi 7 dana nakon O.
I jos jedno pitanje, trebam li se za vađenje posebno pripremiti? Mislim ima li veze koliko spavam noc prije, sjedim nakon dolaska itd…?
Bilo bi dobro sjediti prije vadjenja, iskljucivo radi prolaktina....ali sigurno ces cekati na red prije vadjenja...meni su rekli da minimalno sjedim cca 15 - 30 min prije vadjenja....trebala bi biti naspavana, i doci vaditi krv sto prije nakon budjenja, trebala bi spavati u kontinuitetu, znaci ne buditi se tokom noci....jer prl je hormon stresa, i cesto moze biti granicno povisen upravo radi " stresa "...
Sortiraj odgovore
Najstariji