Drage zene, evo i mene ovdje nakon prve trudnoce koja je nazalost zavrsila spontanim u 18 tjednu😳
Strah i tuga su prisutni, ali zelja da novu bebu drzim u narucju je jaca!
Nakon ove M krecem na posao!
Zelim svima ovdje srecu!
Drage zene, evo i mene ovdje nakon prve trudnoce koja je nazalost zavrsila spontanim u 18 tjednu😳
Zelim svima ovdje srecu!
Zao mi je mogu mislit kako ti je bilo. Evo vibra na najjace za plusic sto prije i da bebica dode 😍
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Zelim svima ovdje srecu!
Zao mi je mogu mislit kako ti je bilo. Evo vibra na najjace za plusic sto prije i da bebica dode 😍
Hvala ti😘
Jane,
Pa ok sam…malo sam smirenija nego prije ! Svaki dan slusam otkucaje, pa mi je lakse, nego prije….
Inace,.meni vrijeme jakoo sporo prolazi ! Ali bas onak dan po dan…brojim i vrijeme kao da je stalooo.:/
Wannababy,
Mozes raditi, ali nije pouzdano…znaci lh bi ti poz.trebala biti, znaci dosta jaka crtica bi se trebala pojaviti, ali nije pouzdano skroz….
bas kako kaze wannababysomuch kad se pocne ritati bit ce lakse, ali samo malo lakse jer ces opet brinut kad ne bude ritanja.. ja sam tako u prvoj T znala panicarit bezveze. ali opet kazem, bolje i bezveze dizat paniku nego ne reagirat uopce.
bas mi je drago da je sve ok, a vrijeme sporo prolazi za sad. jednom kada rodis neces se ni okrenut vec ce vikat mama kaka mi se
Zelim svima ovdje srecu!
zao mi je zbog bebice
svu srecu ti zelim
Zelim svima ovdje srecu!
Suzana, strasno sto ti se dogodilo, jako mi je zao. Puno srece i cestitke na hrabrosti za dalje! Zelim ti plusic kao i svima cim prije i sebi i vama uredne trudnoce do kraja 😘
Zelim svima ovdje srecu!
Pisale smo si vec ! Da li si rijesila upalu koja je bila?? Ponavljala si briseve??
Jane,
Ah.....srecom imam baby watcher pa cu i u tim trenutcima kad ju necu osjecati, slusati otkucaje, pa ce mi i stvarno mi je lakse s tim divnim uredjajem :)))
Da li vi planirate od ovog mjeseca ponovno??
Zelim svima ovdje srecu!
Pisale smo si vec ! Da li si rijesila upalu koja je bila?? Ponavljala si briseve??
Jane,
Ah…..srecom imam baby watcher pa cu i u tim trenutcima kad ju necu osjecati, slusati otkucaje, pa ce mi i stvarno mi je lakse s tim divnim uredjajem :)))
da sam na tvom mjestu, bez baby watchera bi kampirala kod doktora
a mi se cini ili je curica u pitanju?
planiramo da. sad je bas M zavrsila i idemo polako i opusteno..tempirat cu samo taj jedan odnos kad po bolovima i iscjetku skuzim da ovuliram. jednostavno se ne zelimo opterecivat, ako bude bit ce..
za sad cemo se samo voliti
Zelim svima ovdje srecu!
Jane,
Ah…..srecom imam baby watcher pa cu i u tim trenutcima kad ju necu osjecati, slusati otkucaje, pa ce mi i stvarno mi je lakse s tim divnim uredjajem :)))
da sam na tvom mjestu, bez baby watchera bi kampirala kod doktora
a mi se cini ili je curica u pitanju?
planiramo da. sad je bas M zavrsila i idemo polako i opusteno..tempirat cu samo taj jedan odnos kad po bolovima i iscjetku skuzim da ovuliram. jednostavno se ne zelimo opterecivat, ako bude bit ce..
za sad cemo se samo voliti
Dokt.misli da je curica, ali nije sigurna jos...mozda ce mi privatno reci iduci tjedan....tj.potvrditi spol.
Ajmee super !!!! Sretnooooo ! Vjerujem da ce ovaj put sve biti okkkk ! Javljajjj novostiii !
Jel se tko razumije dali je ovo uredan nalaz, inače je pisalo sa ove desne strane koji antibiotik piti pa pretpostavljam pošto sad ne piše da bakterije više nema
Sortiraj odgovore
Najstariji