Ja sam vadila jednom spolne hormone i sve je bilo ok, a znala sam jako cesto imati spotting.
Mislim da se spolni hormoni vade zasebno od progesterona za kojeg se krv vadi posebno. Nek me netko ispravi ako grijesim! Nemoj me krivo shvatiti da navijam da je i kod tebe losejer evo Mono kaze da spotting ne znaci nuzno i hormonalni problem samo nebi htjela da te se zavlaci kao sto su mene a problem je relativno lako rjesiv! Samo sam stvarno puno procitala o tome i svagdje se spotting navodi kao simptom manjka prog.
Tako je.
Progesteron se vadi 7 dpo, znaci u ciklusu gdje je O bila 14 dc, p4 se vadi 21. Kao sto sam vec napisala, ukoliko O nije bila taj dan recimo, nego 18 dc, 21 dc nema smisla vaditi p4 jer ce biti prenizak i nalaz nece biti vjerodostojan.
A ostali spolni hormoni - lh, fsh, estradiol, prl....se vade na pocetku ciklusa, 3 - 5 dc. Prl se moze vaditi inace neovisno o ciklusu. Ali kad se sve vadi taj dan, na pocetku ciklusa onda se i prl vadi.
Tako je ! Bila sam, tj.jos uvijek jesam u kontaktu sa curom koja je uredno svaki mjesec prije M imala smedji spotting. A p4 je bio ok...tako da, jednostavno je kod nekoga tako...moze biti manjak p4, ali i ne mora biti.
Mlady,
Wauuuuuuuuu ! Pa cestitam ! Pa stvarno se dugooo nisi, javljalaaa ! Bas mi.je zao sto ces u Ljetne bebe otici, a ne kod nas Proljetnicaaa ! Mislim mozes slobodno, bez obzira na termin !!!!!!
Cestitke na plusicu!!!! 😊😊😊
Onda izgleda da nisam vadila progesteron jer sam vadila na pocetku ciklusa. Uf, nadam se da je to ok, valjda bi imala jos neke simptome 😐
POZ za sve koji me se sjecaju,evo da se malo javim...
Ja sam u 31 tt ,za 8tj dolazi moja curka(carski) vrijeme je prebrzo proslo,dobila sam 1 kg do sad ,curka je u petak na uzv tezila 1460gr.Mono ti si vec 16tt hvala Bogu,bas mi je drago,zelim ti trudnocu kao moju bez ijednog problema.Ostalim curama sto prije plusice o uredne trudnoce :-*.:-*
Suza, bok! Blago tebi, jos malo pa ces vidjeti svoju curicu :)
M.ladyja te se sjecam 😊cestitke na plusicu!!
Jeste otkrili neki tajni recept 😉 ili se samo sve napokon poslozilo?
Hvala ti😀 Nema nekog tajnog recepta, ocito se sve poslozilo. Iako sam bila sigurna da cu m dobit jer grudi su me ubijale i jos su a trbuh me bolio kao da svaki cas moram dobit m i eto nakon 6 dana izostanka plusic.
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Ja sam vadila jednom spolne hormone i sve je bilo ok, a znala sam jako cesto imati spotting.
Mislim da se spolni hormoni vade zasebno od progesterona za kojeg se krv vadi posebno. Nek me netko ispravi ako grijesim! Nemoj me krivo shvatiti da navijam da je i kod tebe losejer evo Mono kaze da spotting ne znaci nuzno i hormonalni problem samo nebi htjela da te se zavlaci kao sto su mene a problem je relativno lako rjesiv! Samo sam stvarno puno procitala o tome i svagdje se spotting navodi kao simptom manjka prog.
Tako je.
Progesteron se vadi 7 dpo, znaci u ciklusu gdje je O bila 14 dc, p4 se vadi 21. Kao sto sam vec napisala, ukoliko O nije bila taj dan recimo, nego 18 dc, 21 dc nema smisla vaditi p4 jer ce biti prenizak i nalaz nece biti vjerodostojan.
A ostali spolni hormoni - lh, fsh, estradiol, prl….se vade na pocetku ciklusa, 3 - 5 dc. Prl se moze vaditi inace neovisno o ciklusu. Ali kad se sve vadi taj dan, na pocetku ciklusa onda se i prl vadi.
Tako je ! Bila sam, tj.jos uvijek jesam u kontaktu sa curom koja je uredno svaki mjesec prije M imala smedji spotting. A p4 je bio ok…tako da, jednostavno je kod nekoga tako…moze biti manjak p4, ali i ne mora biti.
Mlady,
Wauuuuuuuuu ! Pa cestitam ! Pa stvarno se dugooo nisi, javljalaaa ! Bas mi.je zao sto ces u Ljetne bebe otici, a ne kod nas Proljetnicaaa ! Mislim mozes slobodno, bez obzira na termin !!!!!!
Hvala ti. Pa cestitam i ja tebiii eeeej, tek sam sad skuzila da si u proljetnim bebama 😀😀😀
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Drage moje cure,ako me se jos sjecate, nisam pisala odavno jer nisam imala sta pisat. Mono, elvira, riri i ostale kako ste mi vi? Ja evo nakon skoro godinu dana mucenja, plakanja depresije i svega ostaloga, jutros sam ugledala svoj plusic 😀😀😀 cijeli dan placem (od srece naravno). Zato cure moje stare, nove i sve koje cekate zelim da plusic docekate kao i ja ali i prije. Ljubim vas 😗😗😗
Ja te se sjecam pa cestitam ti draga.. nadam se da sve bude ok pa pisi kako si. Simptomi sve sve.. jesi malo prestala mislit o tom i onda plusic jelda 😁😚 drago mi je cestitam puno puno
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
M.lady cestitam na + i zelim ti skolsku trudnocu
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Suza i Mlady,
Tnxxx !
Suzaa, samo jednu kg si dobila?? Sto bi znacilo da si ti smrsavila u, T??
Suza i Mlady,
Tnxxx !
Suzaa, samo jednu kg si dobila?? Sto bi znacilo da si ti smrsavila u, T??
Da do sad samo 1 kg,ja se osjecam super,bitno da je sve u redu :-) Daj Boze da sam smrsavila ionako imam viška 10kg :O
Sortiraj odgovore
Najstariji