Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M.lady
    23. Listopad 2017. 12:56

wannababysomuch

M.lady

Drage moje cure,ako me se jos sjecate, nisam pisala odavno jer nisam imala sta pisat. Mono, elvira, riri i ostale kako ste mi vi? Ja evo nakon skoro godinu dana mucenja, plakanja depresije i svega ostaloga, jutros sam ugledala svoj plusic 😀😀😀 cijeli dan placem (od srece naravno). Zato cure moje stare, nove i sve koje cekate zelim da plusic docekate kao i ja ali i prije. Ljubim vas 😗😗😗

Ja te se sjecam pa cestitam ti draga.. nadam se da sve bude ok pa pisi kako si. Simptomi sve sve.. jesi malo prestala mislit o tom i onda plusic jelda 😁😚 drago mi je cestitam puno puno

Pa jos sam u soku al pozitivnome. Pa iskreno nije da san bas pristala mislit o tome al ocito se sve poklopilo. Zasad je sve dobro samo me grudi bole od ostaloh simptoma nemam nista

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

wannababysomuch
    23. Listopad 2017. 23:54

Bas mi je drago..jesi isla na kakve pretrage ili se sve samo od sebe bas slozilo

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Elviramagistic
    24. Listopad 2017. 03:57

M.Lady stvarno se nisi dugo javljala i eto te sada s najljepsom vjestii...cestitam tiii 😙😙😙 slobodno navrati na proljetnice nekad..
    Suza meni ovo vrijeme leti..vec 31 tt?? Kao da sam jucer tvoj test gledala

• M.lady
    24. Listopad 2017. 08:31

wannababysomuch

Bas mi je drago..jesi isla na kakve pretrage ili se sve samo od sebe bas slozilo

Taman smo iduci mj mislili ic na pretrage kad ono supriseee. Sve se samo poslozilo

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

suza4
    24. Listopad 2017. 09:45

Elviramagistic

M.Lady stvarno se nisi dugo javljala i eto te sada s najljepsom vjestii…cestitam tiii 😙😙😙 slobodno navrati na proljetnice nekad..
    Suza meni ovo vrijeme leti..vec 31 tt?? Kao da sam jucer tvoj test gledala

ELVIRA,leti,leti ja se uvijek sjetim tvojih dudica na kraju posta :-) evo i to vec 20tt ...supeeerrrr

Jane_Doe
    24. Listopad 2017. 09:47

M.lady cestitam 
    mono pa jos malo i pola puta si prosla. kako se drzis? 
    valjda cemo se i mi pridruziti klubu trbuscica uskoro 

wannababysomuch
    24. Listopad 2017. 11:27

M lady vidis kako to ide. Cuda su moguca. 😍 trudnice moje kazete brzo leti vrijeme. Tak i moja najbolja prijateljica. Ko da mi je juce poslala pozitivan test.. a sad vec 36 tj.. jos malo i stize nam beban.. isto joj kazem kak mi je proletilo vrijeme. Ali uz nju mi je puno lakse bilo ta njena trudnoca.. kao da sam ju s njim prozivljavala i zato nisam mislila na to da ja ostanem trudna 😂 zato me nije ovdje bas bilo. Al eto dodem ovdje. A tu plusica ko u prici. 😍

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

wannababysomuch
    24. Listopad 2017. 16:18

Pitanje jel se moze napravit test s onim ovulacijskim trakicama. Ako nemam test da ovo napravim.. hoce li sto pokazati?

14.06.2015. M

mono1111
    24. Listopad 2017. 16:56

Jane,
    Pa ok sam...malo sam smirenija nego prije ! Svaki dan slusam otkucaje, pa mi je lakse, nego prije....
    Inace,.meni vrijeme jakoo sporo prolazi ! Ali bas onak dan po dan...brojim i vrijeme kao da je stalooo.:/
    Wannababy,
    Mozes raditi, ali nije pouzdano...znaci lh bi ti poz.trebala biti, znaci dosta jaka crtica bi se trebala pojaviti, ali nije pouzdano skroz....

wannababysomuch
    24. Listopad 2017. 17:04

Mono proletit ce to. Jos kad se pocne aktivno ritat bebac.. dok nebude dala spavat.. hehe.. pa ces jedva cekat da prode. 😂😋

14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.