Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    22. Listopad 2017. 11:09

Jessy ja sam svojoj rekla da po 3 dana prije imam iscj.njoj je to bilo savrseno normalno, tako da je tvoj sa "samo" jednim danom iscj.totalno ocekivano zakljucio isto, ali po meni to nije normalno, nikad nije ni bilo i ispostavilo se da je ono sto tupim vise od 2 god.tocno-manjak prog.!
    Svakak bi ti preporucila izborit se da te posalje provjerit ga!
    Elvira svaka cast da postoji dok.kao sto je tvoj!! Evo, njemu nije bio problem poslat te na obicno vadjenje krvi i time ti ustedio i hrpu vremena i sto je jos bitnije i zivaca!!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Marijeta0801
    22. Listopad 2017. 11:13

Pokušat ću još jednom ako bude kasnila, nadam se. Mislim da je bilo 8 ili 10 dpo, ali nisam s trakicama provjeravala ovaj mjesec već s onim aparatićem za slinu koji me totalno zbunio pa više ništa ne znam kad mi je.

SunnyS
    22. Listopad 2017. 12:03

mono1111

Elvira,
    Sjecam se da si ti bas u tom dobitnom ciklusi pila Duphastone.
    Inace, taj spotting prije M neke cure imaju uvijek, cijeli zivot…moze biti da je to kod manjka p4, ali i ne mora biti….
    Marijeta,
    Test napravi ako znas kad ti je O 12 dpo….mozda je prerano ako ne znas kad ti je bila O…i ako nije bila tocno skolski 14 dc.
    Sunny,
    Tu sam i ja :)
    Bolje pratiti lh, jer taj kalendar ne moze pokazati tocno….pogotovo ako ti ciklusi setaju !
    Meni nije tako bilo nikad, mozda je pocetak neke viroze?? Inace temp.skoci nakon O, nikad prije….koji ti je dc?

Pratim paralelno s LH trakicama i kalendarom. Ovaj mjesec su usklađeni. Pratit ću i dalje da vidim hoće li ostati tako. M je bila od 10. - 14.10., dakle jučer kad sam se "zacrvenila" je bio 12 DC.

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

• Elviramagistic
    22. Listopad 2017. 12:12

Sunny da :)) jako mi se vidi vec trbuh..kao da sam vec u 7 mjesecu hahaa..sve je ok i nadam se da ce tako i ostati

SunnyS
    22. Listopad 2017. 12:23

Elviramagistic

Sunny da :)) jako mi se vidi vec trbuh..kao da sam vec u 7 mjesecu hahaa..sve je ok i nadam se da ce tako i ostati

Bravo za tebe i malu mrvicu!
    I tebi i mono i svima ostalima želim lijepe preostale dane u iščekivanju..

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

mono1111
    22. Listopad 2017. 12:57

Tnx Sunny !
    Pisale su cure da su imale i normalan p4 pa su znale imati spotting, zelim reci nije im bio snizen...stvarno zavisi valjda kako kod koga...

Ana_Marija_2019
    22. Listopad 2017. 13:01

Ja sam vadila jednom spolne hormone i sve je bilo ok, a znala sam jako cesto imati spotting.

baarbaraa29
    22. Listopad 2017. 13:46

Jessy2009

Ja sam vadila jednom spolne hormone i sve je bilo ok, a znala sam jako cesto imati spotting.

Mislim da se spolni hormoni vade zasebno od progesterona za kojeg se krv vadi posebno. Nek me netko ispravi ako grijesim! Nemoj me krivo shvatiti da navijam da je i kod tebe lose  jer evo Mono kaze da spotting ne znaci nuzno i hormonalni problem samo nebi htjela da te se zavlaci kao sto su mene a problem je relativno lako rjesiv! Samo sam stvarno puno procitala o tome i svagdje se spotting navodi kao simptom manjka prog.

• M.lady
    22. Listopad 2017. 19:44

Drage moje cure,ako me se jos sjecate, nisam pisala odavno jer nisam imala sta pisat. Mono, elvira, riri i ostale kako ste mi vi? Ja evo nakon skoro godinu dana mucenja, plakanja depresije i svega ostaloga, jutros sam ugledala svoj plusic 😀😀😀 cijeli dan placem (od srece naravno). Zato cure moje stare, nove i sve koje cekate zelim da plusic docekate kao i ja ali i prije. Ljubim vas 😗😗😗

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

baarbaraa29
    22. Listopad 2017. 19:57

M.lady ja te se sjecam 😊 cestitke na plusicu!!
    Jeste otkrili neki tajni recept 😉 ili se samo sve napokon poslozilo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.