Nikako ti stic cestitat na plusicu!!
I namjerno sam trazila bas ovaj tvoj post! Eto tko je sretnica!
Haha onda nam fali jos plusica!! Ja sam jos u fazi nevjerice, jos cekam misljenje doktora.
vjerujem da jesi, pogotovo ako bas dugo cekas, ali sigurna sam da ce sve biti ok! Hoces vadit betu?
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
ikyri, mono zvala sam jucer doktoricu jer su mi trebali stici nalazi brisa jezika pa sam joj spomenula da bi htjela stitnjacu provjeriti. kako mi nalazi jos nisu stigli, kad stignu idem tamo pa cu se s njom dogovoriti.
vadila sam nakon prve trudnoce krv svakih mjesec dana jedno vrijeme jer sam imala nisko zeljezo i sve ostalo je bilo ok. kad mi se zeljezo unormaliziralo rekla je da nema potrebe vise tako cesto kontrolirati pa kako sam prestala dojiti sam prestala i kontrolirati..
i samo jos da prijavim da mi je nocas stigla crvena vjestica napokonjessy kad izvadis betu, ponavljas nakon 2 dana opet da se vidi dali se pravilno dupla. beta ti je najsigurniji pokazatelj trudnoce, ali kod tebe nema sumnje jer ono je bas lijepi plus
Konacno! Super..jos malo pa u akciju 😊
All of God’s grace in one tiny face 💟
Hocu, idem malo pogledati gdje mi je najblizi labaratorij koji to radi pa cu otici. Jel se to moze vaditi u bilo koje doba dana?
Hocu, idem malo pogledati gdje mi je najblizi labaratorij koji to radi pa cu otici. Jel se to moze vaditi u bilo koje doba dana?
Mozes..😉
mina joj, imam osjecaj da me boli 8 puta vise nego inace.. za svaki dan sto je kasnila hahah
ti si jos s muzicem u austriji?
mina joj, imam osjecaj da me boli 8 puta vise nego inace.. za svaki dan sto je kasnila hahah
Jesam jesam..jos iduci tjedan. Taman poceli plodni dani 😆 sva sreca s njim sam do 19dc. Nadam se da ce do tad biti O i da cemo je pokriti 😉
Ovaj mj vise ne pijem duphastone pa cemo vidjeti jel se regulirao sta ciklus. Tako je i meni sad kad je kasnila, kao da nadoknađuje propustene dane 😥
Jesam jesam..jos iduci tjedan. Taman poceli plodni dani 😆 sva sreca s njim sam do 19dc. Nadam se da ce do tad biti O i da cemo je pokriti 😉
Ovaj mj vise ne pijem duphastone pa cemo vidjeti jel se regulirao sta ciklus. Tako je i meni sad kad je kasnila, kao da nadoknađuje propustene dane 😥
ajde super, drzim fige da ovaj mjesec bude dobitan
bas ih nadoknadjuje, samo cekam doc doma i zbuksat se na kauc..
ajde super, drzim fige da ovaj mjesec bude dobitan
bas ih nadoknadjuje, samo cekam doc doma i zbuksat se na kauc..
Tu smo negdje ti i ja, neka nam bude dobitan..pa da zajedno brojimo do termina 😊
Curke jel koja broji sta? Akciju ili neocekuje M?
Sortiraj odgovore
Najstariji