Jane,
Neka ti fino napise za hormone stitnjace uputnicu..i to lijepo izvadi.
Jesse,
Mozes betu vaditi u bilo koje doba, ali onda pricekaj s drugim vadjenjem bas 48 h...znaci ako vadis recimo dns u 17 h, izvadi i za dva dana u 17 h cca.
Cure jel luteinska faza bas uvijek 14 dana??
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Oko 14 dana, ali koliko sam citala moze biti od 12-16.
Trebala bi biti !
Meni traje toliko tocno !
Ali cure znaju pisati da im cak prekratko zna trajati....kako kod koga, ali u pravilu bi trebala kod svakoga trajati 14 dana.
A kada je njen pocetak ako nije bilo O??
Jucer su mi rekli da mi je prog.malo nizi nego bi trebao biti sto bi znacilo da nisam imala O ili je bila losa (zar ne?).
Prosli tjedan kad sam bila na uzv gin.je rekao O ce biti danas ili sutra, a to je bilo u cetvrtak, a ja jutros dobila na 23dc sto bi znacilo da je lut.faza trajala 8 dana!
Zapravo sad vise nisam ni sigurna 😕 jer je skoro prestalo! Ono sto me najvise iznenadilo, do te mjere da sam se jutros kad sam vidjela krv cak uplasila je da nisam imala smedjeg iscj.kako to vec dugo imam i to barem 2,3 dana prije M.
Ustala sam na wc oko 5 i nista nije bilo,a u pola 9 krv.
Koliko su djelotvorne terapije kojima se povisuje prog.?
A kada je njen pocetak ako nije bilo O??
Jucer su mi rekli da mi je prog.malo nizi nego bi trebao biti sto bi znacilo da nisam imala O ili je bila losa (zar ne?).
Prosli tjedan kad sam bila na uzv gin.je rekao O ce biti danas ili sutra, a to je bilo u cetvrtak, a ja jutros dobila na 23dc sto bi znacilo da je lut.faza trajala 8 dana!
Zapravo sad vise nisam ni sigurna 😕 jer je skoro prestalo! Ono sto me najvise iznenadilo, do te mjere da sam se jutros kad sam vidjela krv cak uplasila je da nisam imala smedjeg iscj.kako to vec dugo imam i to barem 2,3 dana prije M.
Ustala sam na wc oko 5 i nista nije bilo,a u pola 9 krv.
Koliko su djelotvorne terapije kojima se povisuje prog.?
Koliki ti je progesteron?? Ako je p4 malo nizi, to moze znaciti da O nije bila kvalitetna, da je losija j..s. a ako je p4 bas nizak, onda O nije ni bilo.
Da ti je nizi p4 cak bi dobila spotting prije M kao smedji iscjedak, prije nego M krene.
Ugl.cini mi se, pi ovome sto pises, bas cudna situacija ako inace imas smedji iscjedak, a i to da si kakti dobila M 8 dpo?? Da nije implantacijsko krvarenje??
Kod terapije daju se progesteroni, u Hr Duphastone najcesce koji je sintetski progesteron.
Pije se od O 10 dana, i kroz 3 dana po prestanku bi M trebala nastupiti.
Ma ovdje ne daju nalaze (onaj od krvi sto sam slikala mi je isprintao da uz pismo ponesem dok.opce pr.) samo telefonski kazu kako je i rekli su malo nizi neg bi trebalo bit i da 11dc opet dodjem i da cu vjerojatno dobit tab.
Ma ne mogu reci da mi nije i to palo na pamet pogotovo sto je bas krv, ali zar u tom slucaju prog.nebi bio vislji??
Ma ovdje ne daju nalaze (onaj od krvi sto sam slikala mi je isprintao da uz pismo ponesem dok.opce pr.) samo telefonski kazu kako je i rekli su malo nizi neg bi trebalo bit i da 11dc opet dodjem i da cu vjerojatno dobit tab.
Ma ne mogu reci da mi nije i to palo na pamet pogotovo sto je bas krv, ali zar u tom slucaju prog.nebi bio vislji??
A trebao bi biti vislji p4.....ali nikad ne znas....koliko znam, p4 ( pisem p4 jer je krace nego progesteron :))) ) da bi se T ostvarila mora biti iznad 35, da bi se smatrala uopce kvalitetna j.s.za oplodnju...ja znam da je meni p4 u 5 tt bio 49, znaci skroz na pocetku...to je nesto malo iznad ref.vrijednosti...
Ajde ti napravi test, ako zelis naravno preksutra...ako ti je ovo implant.krvarenje test ce ti pokazati sigurno !!
A trebao bi biti vislji p4…..ali nikad ne znas….koliko znam, p4 ( pisem p4 jer je krace nego progesteron :))) ) da bi se T ostvarila mora biti iznad 35, da bi se smatrala uopce kvalitetna j.s.za oplodnju…ja znam da je meni p4 u 5 tt bio 49, znaci skroz na pocetku…to je nesto malo iznad ref.vrijednosti…
Ajde ti napravi test, ako zelis naravno preksutra…ako ti je ovo implant.krvarenje test ce ti pokazati sigurno !!
Vidjet cu jos kako ce bit sutra, ali sumnjam! Hvala na pojasnjenju svakako!
Bas me nervira sto ne daju nalaz da i ja vidim.
Sortiraj odgovore
Najstariji