Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    20. Listopad 2017. 12:59

Jessy2009

Hocu, idem malo pogledati gdje mi je najblizi labaratorij koji to radi pa cu otici. Jel se to moze vaditi u bilo koje doba dana?

Mozes..😉

All of God’s grace in one tiny face 💟

Jane_Doe
    20. Listopad 2017. 13:04

mina joj, imam osjecaj da me boli 8 puta vise nego inace.. za svaki dan sto je kasnila hahah
    ti si jos s muzicem u austriji?

mina04
    20. Listopad 2017. 15:10

Jane_Doe

mina joj, imam osjecaj da me boli 8 puta vise nego inace.. za svaki dan sto je kasnila hahah

Jesam jesam..jos iduci tjedan. Taman poceli plodni dani 😆 sva sreca s njim sam do 19dc. Nadam se da ce do tad biti O i da cemo je pokriti 😉
    Ovaj mj vise ne pijem duphastone pa cemo vidjeti jel se regulirao sta ciklus. Tako je i meni sad kad je kasnila, kao da nadoknađuje propustene dane 😥

Jane_Doe
    20. Listopad 2017. 15:38

mina04

Jane_Doe

Jesam jesam..jos iduci tjedan. Taman poceli plodni dani 😆 sva sreca s njim sam do 19dc. Nadam se da ce do tad biti O i da cemo je pokriti 😉
    Ovaj mj vise ne pijem duphastone pa cemo vidjeti jel se regulirao sta ciklus. Tako je i meni sad kad je kasnila, kao da nadoknađuje propustene dane 😥

ajde super, drzim fige da ovaj mjesec bude dobitan 
    bas ih nadoknadjuje, samo cekam doc doma i zbuksat se na kauc..

mina04
    20. Listopad 2017. 15:46

Jane_Doe

mina04

Jane_Doe

ajde super, drzim fige da ovaj mjesec bude dobitan
    bas ih nadoknadjuje, samo cekam doc doma i zbuksat se na kauc..

Tu smo negdje ti i ja, neka nam bude dobitan..pa da zajedno brojimo do termina 😊
    Curke jel koja broji sta? Akciju ili neocekuje M?

Ana_Marija_2019
    20. Listopad 2017. 17:23

Ja sad brojim dane do bete 😁

mono1111
    20. Listopad 2017. 18:12

Jane,
    Neka ti fino napise za hormone stitnjace uputnicu..i to lijepo izvadi.
    Jesse,
    Mozes betu vaditi u bilo koje doba, ali onda pricekaj s drugim vadjenjem bas 48 h...znaci ako vadis recimo dns u 17 h, izvadi i za dva dana u 17 h cca.

baarbaraa29
    21. Listopad 2017. 14:39

Cure jel luteinska faza bas uvijek 14 dana??

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Ana_Marija_2019
    21. Listopad 2017. 16:04

baarbaraa29

Oko 14 dana, ali koliko sam citala moze biti od 12-16.

mono1111
    21. Listopad 2017. 16:57

baarbaraa29

Trebala bi biti !
    Meni traje toliko tocno !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani