Hocu, idem malo pogledati gdje mi je najblizi labaratorij koji to radi pa cu otici. Jel se to moze vaditi u bilo koje doba dana?
Mozes..😉

All of God’s grace in one tiny face 💟
mina joj, imam osjecaj da me boli 8 puta vise nego inace.. za svaki dan sto je kasnila hahah
ti si jos s muzicem u austriji?

mina joj, imam osjecaj da me boli 8 puta vise nego inace.. za svaki dan sto je kasnila hahah
Jesam jesam..jos iduci tjedan. Taman poceli plodni dani 😆 sva sreca s njim sam do 19dc. Nadam se da ce do tad biti O i da cemo je pokriti 😉
Ovaj mj vise ne pijem duphastone pa cemo vidjeti jel se regulirao sta ciklus. Tako je i meni sad kad je kasnila, kao da nadoknađuje propustene dane 😥

Jesam jesam..jos iduci tjedan. Taman poceli plodni dani 😆 sva sreca s njim sam do 19dc. Nadam se da ce do tad biti O i da cemo je pokriti 😉
Ovaj mj vise ne pijem duphastone pa cemo vidjeti jel se regulirao sta ciklus. Tako je i meni sad kad je kasnila, kao da nadoknađuje propustene dane 😥
ajde super, drzim fige da ovaj mjesec bude dobitan
bas ih nadoknadjuje, samo cekam doc doma i zbuksat se na kauc..

ajde super, drzim fige da ovaj mjesec bude dobitan
bas ih nadoknadjuje, samo cekam doc doma i zbuksat se na kauc..
Tu smo negdje ti i ja, neka nam bude dobitan..pa da zajedno brojimo do termina 😊
Curke jel koja broji sta? Akciju ili neocekuje M?

Jane,
Neka ti fino napise za hormone stitnjace uputnicu..i to lijepo izvadi.
Jesse,
Mozes betu vaditi u bilo koje doba, ali onda pricekaj s drugim vadjenjem bas 48 h...znaci ako vadis recimo dns u 17 h, izvadi i za dva dana u 17 h cca.

Cure jel luteinska faza bas uvijek 14 dana??

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Oko 14 dana, ali koliko sam citala moze biti od 12-16.

Trebala bi biti !
Meni traje toliko tocno !

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji