Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribica1212
    18. Listopad 2017. 20:37

Jessy, od srca čestitam na plusiću! Baš mi je drago zbog tebe!!!! A i pokušavaš negdje ko i ja pa mi tvoj plusić daje dodatnu nadu za dalje.. 

• sna007
    18. Listopad 2017. 21:07

Čestitke na plusiću! 

Zene drage hvala na podrsci. Nadam se da ce me ujutro razveseliti i moj plusic. 

Honey
    18. Listopad 2017. 21:11

Jessy2009

Da, evo maloprije sam radila i odmah vam stavila sliku 😁
    A kasni mi tek koji dan.

Jessy ajme, CESTITAM!!! Evo jezim se a mogla bi i zaplakati ❤ 😀 Ma veselite se! Ja bi na tvom mjestu isla vadit betu i ponovila ju za dva dana. To daje ogromno olaksanje kad se pravilno dupla. Iako je cekanje termina prvog pregleda briga i napetost kakogod...

Honey
    18. Listopad 2017. 21:16

sna007

Čestitke na plusiću!

Zene drage hvala na podrsci. Nadam se da ce me ujutro razveseliti i moj plusic.

Sna007 jako mi je zao zbog uzasnog iskustva iz prvog braka, hvala bogu i dobro je zavrsilo i ti si nasla pravu srecu! Zelim vam taj plus i zdravu bebu ❤ sretno!

mina04
    18. Listopad 2017. 22:43

Jessy cestitam od srca..bas mi je drago 😊
    Sna007 dobrodosla, nadam se da je to to i da ces nam javiti sretnu vijest. Sretno!

All of God’s grace in one tiny face 💟

mina04
    18. Listopad 2017. 22:48

Kako je krenulo jos cu ostati sama na forumu 😂😂
    Neka, hvala Bogu 💛

All of God’s grace in one tiny face 💟

Ana_Marija_2019
    18. Listopad 2017. 22:57

Kad bi se trebala javiti ginekologu? Pretpostavljam da je sad jos prerano. Mozda eventualno da odem privatno betu vaditi.

Ana_Marija_2019
    18. Listopad 2017. 22:58

A inace uopce nisam svjesna, imam osjecaj da sanjam. Nisam ni imala za sada nekih posebnih simptoma, samo mi neka hrana koju sam inace jela ne pase i kava mi je uzasno odbojna.

mono1111
    19. Listopad 2017. 01:16

Jessy2009

A inace uopce nisam svjesna, imam osjecaj da sanjam. Nisam ni imala za sada nekih posebnih simptoma, samo mi neka hrana koju sam inace jela ne pase i kava mi je uzasno odbojna.

Gin.ce te vjerovatno naruciti iza 6 tt, posto nema indikacija u tvom slucaju prije raditi uzv.
    Betu mozes privatno izvaditi, ali svakako ju ponovi, jer jedan nalaz nazalost ne govori puno...a opet s druge strane, ni ne moras vaditi betu..to nije nuzno !

Tinchy_07
    19. Listopad 2017. 05:35

Jessy cestitam na plusicu

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.