Jessy, od srca čestitam na plusiću! Baš mi je drago zbog tebe!!!! A i pokušavaš negdje ko i ja pa mi tvoj plusić daje dodatnu nadu za dalje..
Čestitke na plusiću!
Zene drage hvala na podrsci. Nadam se da ce me ujutro razveseliti i moj plusic.
Da, evo maloprije sam radila i odmah vam stavila sliku 😁
A kasni mi tek koji dan.
Jessy ajme, CESTITAM!!! Evo jezim se a mogla bi i zaplakati ❤ 😀 Ma veselite se! Ja bi na tvom mjestu isla vadit betu i ponovila ju za dva dana. To daje ogromno olaksanje kad se pravilno dupla. Iako je cekanje termina prvog pregleda briga i napetost kakogod...
Čestitke na plusiću!
Zene drage hvala na podrsci. Nadam se da ce me ujutro razveseliti i moj plusic.
Sna007 jako mi je zao zbog uzasnog iskustva iz prvog braka, hvala bogu i dobro je zavrsilo i ti si nasla pravu srecu! Zelim vam taj plus i zdravu bebu ❤ sretno!
Jessy cestitam od srca..bas mi je drago 😊
Sna007 dobrodosla, nadam se da je to to i da ces nam javiti sretnu vijest. Sretno!
All of God’s grace in one tiny face 💟
Kako je krenulo jos cu ostati sama na forumu 😂😂
Neka, hvala Bogu 💛
All of God’s grace in one tiny face 💟
Kad bi se trebala javiti ginekologu? Pretpostavljam da je sad jos prerano. Mozda eventualno da odem privatno betu vaditi.
A inace uopce nisam svjesna, imam osjecaj da sanjam. Nisam ni imala za sada nekih posebnih simptoma, samo mi neka hrana koju sam inace jela ne pase i kava mi je uzasno odbojna.
A inace uopce nisam svjesna, imam osjecaj da sanjam. Nisam ni imala za sada nekih posebnih simptoma, samo mi neka hrana koju sam inace jela ne pase i kava mi je uzasno odbojna.
Gin.ce te vjerovatno naruciti iza 6 tt, posto nema indikacija u tvom slucaju prije raditi uzv.
Betu mozes privatno izvaditi, ali svakako ju ponovi, jer jedan nalaz nazalost ne govori puno...a opet s druge strane, ni ne moras vaditi betu..to nije nuzno !
Jessy cestitam na plusicu
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji