Ajme, ja se bojim uopće razmišljati da se ne razočaram. A crta se pojavila ODMAH i nakon ovog slikanja još potamnila.
Čestitam!!!
Ajme, ja se bojim uopće razmišljati da se ne razočaram. A crta se pojavila ODMAH i nakon ovog slikanja još potamnila.
To još dnevni urin?
Super!
Da, evo maloprije sam radila i odmah vam stavila sliku 😁
A kasni mi tek koji dan.

A kasni mi tek koji dan.
Reci mužu da ništa od posvajanja
Ahahaha reći ću mu. Pokazala sam mu test i on ne vjeruje, kaže da pričekamo još tjedan dana, da se ništa ne veselim. Uf, čekanje...

Sna i cure,
Sretnooo !!
Jesseeeee,
Pa ovo je divnooooo !!!! Wauuuu, to je sigurnoooo plussss !!! Cestitam !! Jako mi je dragooooo!!!!!!❤

Jessy, od srca čestitam na plusiću! Baš mi je drago zbog tebe!!!! A i pokušavaš negdje ko i ja pa mi tvoj plusić daje dodatnu nadu za dalje..
Čestitke na plusiću!
Zene drage hvala na podrsci. Nadam se da ce me ujutro razveseliti i moj plusic.
A kasni mi tek koji dan.
Jessy ajme, CESTITAM!!! Evo jezim se a mogla bi i zaplakati ❤ 😀 Ma veselite se! Ja bi na tvom mjestu isla vadit betu i ponovila ju za dva dana. To daje ogromno olaksanje kad se pravilno dupla. Iako je cekanje termina prvog pregleda briga i napetost kakogod...

Čestitke na plusiću!
Zene drage hvala na podrsci. Nadam se da ce me ujutro razveseliti i moj plusic.
Sna007 jako mi je zao zbog uzasnog iskustva iz prvog braka, hvala bogu i dobro je zavrsilo i ti si nasla pravu srecu! Zelim vam taj plus i zdravu bebu ❤ sretno!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji