Meni još nije. Samo iščekujem... Rekla bih da kasni, ali zadnjih mjeseci su mi se nešto produžili ciklusi (prije su bili točno svakih 28 dana, a sada recimo 30) pa se ne usudim ništa govoriti.

Zdravo cure, evo vratila se ja..cestitke na npvim plusicima i da ih bude sve vise i vise.
Malo mi trebao odmak nakon soka zbog loseg spermiograma.. Svjesni smo da je los, ali srce se neda i bori za nas smotuljak.
Kako je Hrabrica napisala, generalku treba napravit!
Mm pije profertil, vitamin e i vrkutu, mjenjao je prehranu, smanjio pivice. Ja sam bila na folikulometriji i folikuli strasno sporo rasli, ali o bila ponedjeljak. Cetvrtak pocinjem piti duphaston i tako. Jedan dan sva nadobudna i uspjet cemo, drugi dan koma, ali sta cemo borimo se i dalje
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
takodjer jos nista.. znam da sam rekla da cu se opustiti i ne misliti, ali sam koma. neka depra me uhvatila, vikend nam je bio maksimalno stresan i evo tek danas se malo smirila situacija + s malom se stalno svadjam, vise ne znam kako na zelenu granu s njom i osjecam se kao ful losa mama jer ja ne kuzim kako da pomognem i sebi i njoj kad ju uhvati zuta minuta. sva sam si jadna danas, mozda je vjestica u dolasku pa me hvataju hormoni..

Joj, Jane, i meni je tako bila depra, koma. Danas sam malo (ali samo malo) bolje, ali vještica još nije došla.

Joj, Jane, i meni je tako bila depra, koma. Danas sam malo (ali samo malo) bolje, ali vještica još nije došla.
a ti si test radila jelda? mozda si ga prerano radila..

Nisam ga još radila, nisam htjela prerano, a cijelo vrijeme imam osjećaj da ću dobiti. Sad više ne znam.

Nisam ga još radila, nisam htjela prerano, a cijelo vrijeme imam osjećaj da ću dobiti. Sad više ne znam.
Drzim fige da ne dođe..da nas i ti razveselis plusicem.

All of God’s grace in one tiny face 💟
Lunaa, ciklusi mi traju 30 dana. Al ovulacije su mi potvrđene UZV, išla i prije ovulacije i poslije da se vidi dal je puko folikul, a i testiram LH trakicama. Evo primjer: 14.DC mi je pozitivna LH, 15 DC mi je ovulacija, 23 DC (8 DPO) imam te bolove i 31 DC (16 DPO) dobijem menstruaciju. Malo mi je duža samo lutealna faza.
Inače čestitam na plusiću!!!
Jesse, držim fige za plusić!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji