Nisam ga još radila, nisam htjela prerano, a cijelo vrijeme imam osjećaj da ću dobiti. Sad više ne znam.
Nisam ga još radila, nisam htjela prerano, a cijelo vrijeme imam osjećaj da ću dobiti. Sad više ne znam.
Drzim fige da ne dođe..da nas i ti razveselis plusicem.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Lunaa, ciklusi mi traju 30 dana. Al ovulacije su mi potvrđene UZV, išla i prije ovulacije i poslije da se vidi dal je puko folikul, a i testiram LH trakicama. Evo primjer: 14.DC mi je pozitivna LH, 15 DC mi je ovulacija, 23 DC (8 DPO) imam te bolove i 31 DC (16 DPO) dobijem menstruaciju. Malo mi je duža samo lutealna faza.
Inače čestitam na plusiću!!!
Jesse, držim fige za plusić!
Pozdrav ekipici trudilica i trudnica. Pročitala sam ovu temu uzduž i poprijeko i mogu vam samo čestitati na pozitivi, a pogotovo na svim plusićima.
Ja sam već mama, jedne predivne sedmogodišnjakinje, nažalost morala sam doslovno pobjeći iz tog braka zbog zlostavljanja i alkoholizma i uzeti svoj zivot u svoje ruke.
Danas nakon svega ruznog mogu reci da sam presretna jer uz sebe imam covjeka kojeg znam cijeli zivot i uz kojeg se osjećam kao da sam jedina zena na svijetu.
Da skratim priču, unazad 2 mjeseca odlučili smo da se nećemo štititi i da cemo pustiti da stvari idu svojim tijekom pa kad se poklopi, poklopit ce se.
Inace imam PCOS i neredovite cikluse (nekad 30 dc a nekad 60). Sve ostalo uredno.
I unazad 10 dana su me ulovile mucnine, umor, bolne i natecene grudi, napuhana sam toliko da su me ljudi vec poceli ispitivati da li sam trudna.
Napravila sam unazad 5 dana 3 testa (popodne), jedan od njih je pokazao blijeeedu jedva vidljivu crticu, ostali su bili neg. Zadnja vjestica je bila 13.09.
Ja i dalje imam mucnine, jedem nenormalno, grudi ne smijem ni dotaknut, smeta mi dim, mirise hrana koju nikad nisam voljela...
I ne znam sto da mislim nakon ta tri testa. Narucena sam tek 30.10. kod dr.
Moji PMS gadovi nisu nikad bili toliko znacajni i jedino sa cime te simptome mogu povezati je trudnoca. Tako mi je bilo i sa prvom trudnocom.
Nisam pametna, a jako bih voljela vidjeti plusic...
Jedan testic sam pripremila za sutra ujutro. :/
A prisutni su i blagi bolovi i napetost u d.dijelu trbuha.
Sretno sutra!!
Sortiraj odgovore
Najstariji