Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jane_Doe
    19. Listopad 2017. 10:27

ikyri

Jane_Doe

ikyri

Jane_Doe

mina04

Kako je krenulo jos cu ostati sama na forumu 😂😂
    Neka, hvala Bogu 💛

ja i ti cemo skupa na ljetne
    meni jos nije dosla

Preskočio ti je ciklus. Meni su zbog dojenja znale ovulacije bit 31.dan. i znala sam da 2 tj.nakon ću tek dobit. A ti si ipak nedavno bila trudna. Ali sam ja i dalje potrošila 14 testova za trudnoću. (Ebay za kunu komad)

a ne znam, mozda se desi cudo pa ostanem trudna iako ne dodje hahaa
    meni je isto neko vrijeme bilo sve poremeceno dok sam dojila (ali samo sam jedan test potrosila tad) i onda se sve lijepo poslozilo unatoc tome sto sam dojila do skoro 2. rodjendana..
    dobila sam savjet od prijateljice da si provjerim stitnjacu, jel postoje kakvi simptomi koji mogu ukazat da imam problem sa stitnjacom?

Imaš puno simptoma…jedni su za hiper drugi za hipo… Kad ti pojačano radi onda si ubrzana, malo spavaš, puno jedeš a mršaviš, nervozna, ne podnosiš vrućinu a nikad ti nije hladno, imaš tople ruke i unojme dlanove, često ti se tresu ruke, srce ti lupa itd… Kod smanjenog rada si umorna, bezvoljna, bez apetita a debljaš se, dugo spavaš ali po buđenju si i dalje pospana, stalno ti je hladno a nikad toplo, hladne ruke i noge, usporen rad srca….

ja jesam stalno umorna, bezvoljna i stalno mi je hladno a i primjetila sam da se jako brzo umaram. kad npr. se penjem po stepenicama vec nakon trece stepenice se oajecam da sam ih prosla 20 a ne tri..
    nista zvat cu danas doktoricu i reci cu joj da bi htjela provjerit stitnjacu..
    je moguce da mi kasni zbog toga?

wannababysomuch
    19. Listopad 2017. 10:32

darliv

Drage trudilice i trudnice,
    neke 'starije' forumasice me se sjecaju, uglavnom citam redovito, ali ne pisem jer samu sebe bacam u depru kad dodje M..
    Evo doslo i tri godine kako se trudimo, i vise ustvari, no bilo je ciklusa kad nismo imali volje za nista, tako da smo definitivno odlucili da se javljamo u VV i idemo drugim nacinima ako ne ide ovako..
    Vidim da ima jako jako puno novih trudnica, pravi baby boom na temi i to me jako veseli 😍❤️
    U zelji za pupom svi pokusavamo svasta, doslovno svašta 😂 pa evo jedna fotkica nekih biljnih pripravaka koje je objavio Nikola Gelencir u svojoj knjizi Prirodno lijecenje biljem jos davne '89., mozda a netko ima volje pokusati 🙂
    Mono ti si kraljica, bas pomognes savjetima drugim djevojkama, zenama ❤️
    Wannababy nadam se da si i ti dobro, rijetko vidim da pises 💗
    I svima ostalima saljem samo dobre vibre 😘😘

Hihi darliv tebe dugo nije bilo.. ha cuj iza mene je isto tako 2 i pol godine. Sta cemo moramo svasta probat taman naglavacke sa susjedove bandere visit. Svasta za bebe 😂😂

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

wannababysomuch
    19. Listopad 2017. 10:44

Mina to sam i ja sad pomislila da cu doc na forum vamo a paucina se po uglovima skupila jer su svi otisli na trudnicke teme 😂😂 samo ja ostanem ovdi. 

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

bella1234
    19. Listopad 2017. 10:54

Ima nas još ...niste same...ma dočekat  ćemo  i mi naše plusiće 😊

Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
    i zauvijek znaj to!!!

Jane_Doe
    19. Listopad 2017. 11:12

ja se dodjem pozalit i onda kad vec napisem post da mi je tesko skuzim da su neke cure ovdje vec stvarno jako dugo i bude me sram sto se zalim uopce..
    svaka vam cast cure, nemojte odustat. moja kuma je postala mama nakon 9 duuugih godina pokusavanja, nadam se da ce vama trebati puno puno manje 

wannababysomuch
    19. Listopad 2017. 11:22

Bella, Jane zajedno smo jace 😘💪 meni je ono opet lakse jer znam da nisam sama. Ovako bi vec izludila. I to me i drzi. Znam da je medicina napredovala i da su neki i puno duze pokusavali nego ja s time da ja vec unazad evo skoro godinu dana sam prestala pratit to sve.. nema tempiranih odnosa i tog svega. Jer to uistinu ubija intimu. Ja sam sad u off modu. Ak se desi dobro doslo. Ako ne nema veze. Kad se dragi i ja odlucimo vjencat onda cemo bas bas zapet i pretrage i sve. Al ovako.. samo laganini. 😁

14.06.2015. M

mina04
    19. Listopad 2017. 11:59

Jane_Doe

mina04

Kako je krenulo jos cu ostati sama na forumu 😂😂
    Neka, hvala Bogu 💛

ja i ti cemo skupa na ljetne
    meni jos nije dosla

Potpisujem odmah, samo reci di 😘😜

All of God’s grace in one tiny face 💟

Hrabrica
    19. Listopad 2017. 12:44

Cure evo dobila sam nalaze hormona štitnjače i tsh je 0,96. Doktorica kaže da je to super nalaz ali me buni što me nisu slali na kontrolu T3 i T4. Je li sam nalaz tsh dovoljan da zaključim da hormoni štitnjače nisu ti koji me koče jer već par mj nije došlo do trudnoće? Sad me još čeka punkcija štitnjače ali mi je rečeno da taj čvor i ciste unutra ne utječi na oplodnju...

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Eglantine32
    19. Listopad 2017. 15:19

Lijep pozdrav svima. Evo mi planiramo da nam zločesta menga nećee doći za sedam dana. Neznam što misliti, jajnici me bole od jučer (glupa tupa bol), to mi je 6 dan od ovulacije i mogućeg začeća. Bradavice bole, a prošlo je tek sedam dana od ovulacije. Možda sam si sve umislila ili jednostavno, ovo su  simptomi menge. Vaša iskustva, simptomi?

Ana_Marija_2019
    19. Listopad 2017. 15:27

Bok Eglantine, dobro došla!
    Ja sam jučer radila test za trudnoću - pozitivan, ali od simptoma nemam ništa specijalno. Bila sam uvjerena da mi dolazi vještica, bila sam baš u nekom PMS-u, a ono nema je. Jedino što mi je bilo čudno je to što su mi neke stvari imale užasno čudan okus, kao da su pokvarene, a drugima nisu, a inače sam ih voljela jesti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.