Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    17. Listopad 2017. 08:25

Samo di su ti testići... ja očekivala neke testiće danas ujutro a ono ništa.

Ana_Marija_2019
    17. Listopad 2017. 09:17

Tko radi testiće ovih dana?

ikyri
    17. Listopad 2017. 09:23

Jessy2009

Tko radi testiće ovih dana?

Kad tebi treba doć ili je već došla?

Ana_Marija_2019
    17. Listopad 2017. 10:04

Meni danas treba doći.
    Jučer me tolika depresija ulovila, došla sam doma i plakala pola poslijepodneva. Imam i nekih drugih (loših) stvari koje se događaju pa se valjda skupilo, ali ova razočaranja svaki mjesec su me dotukla. I onda famozne izjave od MM-a u stilu 'riješit će se to', 'pa uvijek možemo na umjetnu oplodnju' (kao da je to kao otići do dućana), 'pa ni ne pokušavamo toliko dugo' (svaki mjesec smanji koliko mjeseci pokušavamo), 'možda smo krivo nešto radili' (kao da je baš tolika filozofija). Njemu je valjda lakše tješiti se time da još možemo nešto promijeniti pa će se nešto dogoditi, a ja svaki mjesec sve više potonem. Čak je počeo i o posvojenju pričati, a meni došlo da ga gađam s nečim. Znam ljude koji su krenuli u to i koliko je to mukotrpan proces, a on u oblacima.

baarbaraa29
    17. Listopad 2017. 10:21

Jessy a joj bas si me sad rastuzila, ali srecom jake smo mi i vidjet ces da ces opet naci snage i hrabro krenut dalje! Znas da se za ono naaaajbolje valja malo strpit i pomucit!
    Ovo muzevo smanjivanje vremena i teorija o krivom seksu  mi je poznata, ali gle to je njihov obrambeni mehanizam. Vjerojatno u svojoj smotanosti hihi misle da ce nas na taj nacin utjesit, sta ja znam, ali znas da su oni malo blesaviji od nas po tom pitanju! Zaista nas ima puno ovdje i nisam sigurna jeste bili na nekim pretragama, ali mozda krenete jer gle mozda vas nesto lako rjesivo zeza, a tu se depresiras svaki mjesec! (ako te vec bili, sorry!)
    Znas kako ja kad sam tako neraspolozena? Jednostavno si priustim taj luksuz da se osjecam lose! Jednostavno! Kazem si e danas tuguj, budi lose, ne pokusavaj se na silu utjesit, osjecat krivnju sto ti nije dosta ona "a joj kakvih ljudi sve imaju problema, tvoj je nista".. meni je tad moj najveci i gotovo!
    Ne znam koliko si religiozna, ali ako i nisi pokusaj se malo pomolit, smirit, skrusit..odmoc ne moze! <3
    Jane Doe a sto nas ti doktori znaju gledat samo kao broj, strasno, ali bitno da su brisevi dobri! A za tebe sad vrijedi ona kao i za plusic - kad se najmanje budes nadala doci ce 
    Jel ti se umnjak smirio?
    Lunaa gdje si ti sa ponovljenim? 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ikyri
    17. Listopad 2017. 10:24

Jessy2009

Meni danas treba doći.
    Jučer me tolika depresija ulovila, došla sam doma i plakala pola poslijepodneva. Imam i nekih drugih (loših) stvari koje se događaju pa se valjda skupilo, ali ova razočaranja svaki mjesec su me dotukla. I onda famozne izjave od MM-a u stilu 'riješit će se to', 'pa uvijek možemo na umjetnu oplodnju' (kao da je to kao otići do dućana), 'pa ni ne pokušavamo toliko dugo' (svaki mjesec smanji koliko mjeseci pokušavamo), 'možda smo krivo nešto radili' (kao da je baš tolika filozofija). Njemu je valjda lakše tješiti se time da još možemo nešto promijeniti pa će se nešto dogoditi, a ja svaki mjesec sve više potonem. Čak je počeo i o posvojenju pričati, a meni došlo da ga gađam s nečim. Znam ljude koji su krenuli u to i koliko je to mukotrpan proces, a on u oblacima.

Ste krenuli s kakvom obradom? Reci mu da ode po uputnicu za spermiogram ako to nije obavio. 

ikyri
    17. Listopad 2017. 10:27

Jessy2009

Meni danas treba doći.

Ali još nije došla? Kad dođe muža na pretrage pa nek malo on paničari... Pa mu reci dragi ako je u tebi problem uvijek možemo uzet donora sperme. Hahahaha! Pa bolje od posvajanja 😂😂

ikyri
    17. Listopad 2017. 10:28

baarbaraa29

Jessy a joj bas si me sad rastuzila, ali srecom jake smo mi i vidjet ces da ces opet naci snage i hrabro krenut dalje! Znas da se za ono naaaajbolje valja malo strpit i pomucit!
    Ovo muzevo smanjivanje vremena i teorija o krivom seksumi je poznata, ali gle to je njihov obrambeni mehanizam. Vjerojatno u svojoj smotanosti hihi misle da ce nas na taj nacin utjesit, sta ja znam, ali znas da su oni malo blesaviji od nas po tom pitanju! Zaista nas ima puno ovdje i nisam sigurna jeste bili na nekim pretragama, ali mozda krenete jer gle mozda vas nesto lako rjesivo zeza, a tu se depresiras svaki mjesec! (ako te vec bili, sorry!)
    Znas kako ja kad sam tako neraspolozena? Jednostavno si priustim taj luksuz da se osjecam lose! Jednostavno! Kazem si e danas tuguj, budi lose, ne pokusavaj se na silu utjesit, osjecat krivnju sto ti nije dosta ona "a joj kakvih ljudi sve imaju problema, tvoj je nista".. meni je tad moj najveci i gotovo!
    Ne znam koliko si religiozna, ali ako i nisi pokusaj se malo pomolit, smirit, skrusit..odmoc ne moze! &lt;3
    Jane Doe a sto nas ti doktori znaju gledat samo kao broj, strasno, ali bitno da su brisevi dobri! A za tebe sad vrijedi ona kao i za plusic - kad se najmanje budes nadala doci ce
    Jel ti se umnjak smirio?
    Lunaa gdje si ti sa ponovljenim?

Luna je ponovila ... rekla je to u ljetnim bebama. 

Ana_Marija_2019
    17. Listopad 2017. 10:44

Jesmo, bili smo na nekim pretragama. Bio je on i na spermiogramu (paničario je danima oko toga), ja sam bila na brisevima i hormonima, ultrazvuku i to je sve bilo ok. Možda su mi se eventualno poremetili hormoni od nerviranja kasnije :D
    Doktori su nam rekli da s obzirom na nalaze, najbolje da još pokušavamo jer - citiram - 'ne želite da vas stavimo u postupak'. Ne razumijem što to znači, oni kao da u zagonetkama pričaju.
    Ovih dana ću se prebaciti kod drugog ginekologa (nadam se da će me primiti) pa mi možda da još neke uputnice, to je toliko teško izvući, kao da sebi od usta otkidaju.
    Nismo nikome uopće rekli za sve ovo, jedino sam ja svojim roditeljima, a možda bi bilo bolje da smo njegovim jer oni su doktori.
    Barbara, da, inače sam se pokušavala svaki mjesec tješiti s nečim i glumiti sreću. Teško mi se čak tješiti s tim da ima većih problema. Ima, ali nije ni ovo mali problem. Ovaj mjesec se ne mogu utješiti pa se ni ne trudim.

mina04
    17. Listopad 2017. 10:51

Jane_Doe

ja sam bila sinoc kod gin. brisevi su u redu i sve je ok.. sestra mi je dala nalaze i rekla da pricekam doktora da popricam s njim, udjem ja kod njega i kad je pogledao nalaze bilo je jesam vam rekao da necete nista saznat tako..smrad
    uglavnom pozalila sam se da mi kasni i ne vjeruje mi da nisam trudna pa je rekao ako bude kasnila jos tjedan dana da dodjem na ultrazvuk..
    uglavnom ljuta sam i jadna. cekali smo ovu M kao kisu poslije suse i sad evo vec 5 dana kasni

Super sto su brisevi u redu..a da krenete u akciju, doci ce ova kad tad. Malo ti je to sve sad od stresa..

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.