Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    19. Listopad 2017. 07:26

Koje su indikacije za raniji ultrazvuk? 

19. Listopad 2017. 08:17

Prodajem mikroskop za određivanje ovulacije, korišten svega nekoliko puta. Plačen je 275 kn. Ako nekoga zanima kontakt na 099/4358350

19. Listopad 2017. 08:25

Nisam napisal cijenubua 150 kn prodajem

Jane_Doe
    19. Listopad 2017. 08:35

Jessy pa cestitam 
    na ultrazvuku ti se sad nebi nista ni vidjelo jer je to jos jako mala trudnoca.. imas li razloga misliti da nesto nije ok? 
    menstrualni bolovi su sasvim normalni, to neka te ne brine. mozes radi svoje neke sigurnosti ici vaditi betu pa ponoviti za dva dana da vidis dali se pravilno dupla. a najbolje bi ti bilo na utrazvuk otici u 6. ili cak 7. tjednu jer ako odes ranije i ne vidi se vrlo vjerojatno ces se bezveze brinuti.

Jane_Doe
    19. Listopad 2017. 08:37

mina04

Kako je krenulo jos cu ostati sama na forumu 😂😂
    Neka, hvala Bogu 💛

ja i ti cemo skupa na ljetne 
    meni jos nije dosla 

Ana_Marija_2019
    19. Listopad 2017. 08:44

Hvala svima na čestitkama!!
    Za sada nemam nekih simptoma, to me jedino brine. Jutros me uhvatila mučnina, ali mislim da je to više psihički bilo. Ma toliko sam čitala o raznim problemima (da, ne treba pretraživati sve po internetu) da se jako brinem i bilo bi mi lakše da se nekako mogu malo uvjeriti da je ok.

ikyri
    19. Listopad 2017. 08:52

Jessy2009

Hvala svima na čestitkama!!
    Za sada nemam nekih simptoma, to me jedino brine. Jutros me uhvatila mučnina, ali mislim da je to više psihički bilo. Ma toliko sam čitala o raznim problemima (da, ne treba pretraživati sve po internetu) da se jako brinem i bilo bi mi lakše da se nekako mogu malo uvjeriti da je ok.

Cijela trudnoća ti je čekanje. Svih sad 8mj. ces čekat da se uvjeriš da je sve ok. 

ikyri
    19. Listopad 2017. 09:01

Jane_Doe

mina04

Neka, hvala Bogu 💛

meni jos nije dosla

Preskočio ti je ciklus. Meni su zbog dojenja znale ovulacije bit 31.dan. i znala sam da 2 tj.nakon ću tek dobit. A ti si ipak nedavno bila trudna. Ali sam ja i dalje potrošila 14 testova za trudnoću. (Ebay za kunu komad)

Jane_Doe
    19. Listopad 2017. 09:24

ikyri

Jane_Doe

mina04

Neka, hvala Bogu 💛

meni jos nije dosla

Preskočio ti je ciklus. Meni su zbog dojenja znale ovulacije bit 31.dan. i znala sam da 2 tj.nakon ću tek dobit. A ti si ipak nedavno bila trudna. Ali sam ja i dalje potrošila 14 testova za trudnoću. (Ebay za kunu komad)

a ne znam, mozda se desi cudo pa ostanem trudna iako ne dodje hahaa
    meni je isto neko vrijeme bilo sve poremeceno dok sam dojila (ali samo sam jedan test potrosila tad) i onda se sve lijepo poslozilo unatoc tome sto sam dojila do skoro 2. rodjendana.. 
    dobila sam savjet od prijateljice da si provjerim stitnjacu, jel postoje kakvi simptomi koji mogu ukazat da imam problem sa stitnjacom?

ikyri
    19. Listopad 2017. 09:37

Jane_Doe

ikyri

Jane_Doe

mina04

Neka, hvala Bogu 💛

meni jos nije dosla

a ne znam, mozda se desi cudo pa ostanem trudna iako ne dodje hahaa
    meni je isto neko vrijeme bilo sve poremeceno dok sam dojila (ali samo sam jedan test potrosila tad) i onda se sve lijepo poslozilo unatoc tome sto sam dojila do skoro 2. rodjendana..
    dobila sam savjet od prijateljice da si provjerim stitnjacu, jel postoje kakvi simptomi koji mogu ukazat da imam problem sa stitnjacom?

Imaš puno simptoma...jedni su za hiper drugi za hipo... Kad ti pojačano radi onda si ubrzana, malo spavaš, puno jedeš a mršaviš, nervozna, ne podnosiš vrućinu a nikad ti nije hladno, imaš tople ruke i unojme dlanove, često ti se tresu ruke, srce ti lupa itd... Kod smanjenog rada si umorna, bezvoljna, bez apetita a debljaš se, dugo spavaš ali po buđenju si i dalje pospana, stalno ti je hladno a nikad toplo, hladne ruke i noge, usporen rad srca....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.