ej cure svaka vam čast….s ovim vasim pozitivnim vibracijama i željama se već osjećam kao da mi čestitate ako bude pozitivan nemogu vam učitati sliku,ili mogu???
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
pozdrav trudilice, čitam vas redovito, manje tipkam. Držim fige i šaljem vibrice curama koje trebaju piškit test ovih dana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi smo cijeli u pretragama. Mužu je spermiogram savršen, sva sreća!! Ja sam u iščekivanju nalaza za briseve i hormone... tek krajem tjedna . Dva tjedna se čekaju nalazi za hormone, koma!
I ja sam uz vas curke, iscekujem lijepe vijesti sutra.. Lelo, sigurna sam da ce sve biti ok. Be positive! Ja sutra navecer imam pregled, trebala sam ga imati u srijedu ali mi je pomjerila. Bit ce mi 13. dan ciklusa, sta mislite moze li se vidjeti naznake ovulacije, ili je rano? Ne znam vam reci koliko mi traje ciklus, jer sam imala samo 4 ciklusa poslije pilula i trajeli su od 29-33 dana. Sad sam se bas uznervozila, nadam se da ce sve proci dobro..
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Hvala almS! ;)
Čini mi se da mi je dr. na zadnjem pregledu, taman 13. ili 14. dc vidio lijepi folikul, i rekao slijedi ovulacija. Ja inače ovuliram 15. ili 16. dc, tako da možda i nije rano.
Upravo mi je danas / sutra ovulacija, više sam izgubila povjerenje u prirodni ciklus, ne da mi se niti pokušavat. Dalje samo slijedim upute doktora.
almS mislim da bi trebala vidjeti naznake ovulacije, sretno na pregledu...
Cure evo i ja šaljem još pozitivne energije za sutrašnje testove.
Lela držim fige za dobre nalaze
<3 2/2013 <3
mene frka negativnog testa......jeli mi pametno da ga popodne napravim ili da cekam ujutro...ipak je 40-ti dc
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
moj dragi odlazi na teren sutra 7 dana pa sam sad izgubila volju i za raditi test dok ga nema, jedino da pričekam još tjedan dana dok se ne vrati, možda i dođe do tada M kažu da je normalno da zbog antibiotika kasni a ja sam pila jaki antibiotik i to dva tjedna i sad više ne znam što mi je činiti.. temperatura mi je lagano povišena, trbuh me boli onako s probadanjem lagano na momente, cijeli dan me svrbe grudi, trbuh, pa čak i lice pa se samo bojim da mi osip neki ne izbije ajmeee ne znam šta da radimmm...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sretno curke, i samo pozitiva!!!!! :-* i meni uskoro dolaze PD pa se bacamo na posao... mogli bi mi imat lijepe poklone za ovaj Božić :)
mitakc02
Sortiraj odgovore
Najstariji