E to je ta caka..sve moze i ne mora biti T..positive vibes za sve! A upravo tako..svakim danom ucimo i pomazemo jedna drugoj..❤
Baarbaraa znaci svi smo ujutro tu..cure nemojte slucajno zaspati😂😂😂
Aaa i ti cekas kraj mjeseca..znaci i kod tebe se sitno broji..ma kazem ti i kod mene..samo nemam se za sto uhvatiti vise..😂😂😂
Samo hrabro..nadam se da ce biti razumni dr koji ce ti znati pomoci❤😍
Mislim da ce biti budne ranom zorom!
Aha.. aplikacija kaze nedjelja, ali mislim da mi je O bila cca.2 dana prije tako da bi mogla vec u petak dobiti. Ma ni ja nemam nikakvih simptoma.. Zapravo uvijek postoji sumnja jer se hvatam za svasta, ali ne nadam se puno!
Kako god, sretno nam svima! Pogotovo jutarnjim kenguricama
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Meni je danima bila muka i temperatura oko 37.2-3... ja sam to prepisala nekoj virozi...e sad bas nista osim sto mi je i dalje takva temperatura i bas jako osjetim mirise...moze bit svasta...a i ne mora😅😅
Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
i zauvijek znaj to!!!
Meni je danima bila muka i temperatura oko 37.2-3… ja sam to prepisala nekoj virozi…e sad bas nista osim sto mi je i dalje takva temperatura i bas jako osjetim mirise…moze bit svasta…a i ne mora😅😅
Već vidim da ćeš biti pozitivna hehe
Hhahahah dobre ste. Sreca pa ustajem u 5 na posao pa cu da budem u toku. Reci cu mu ove sedmice ne mogu cekat godisnjicu ima jos mjesec. Sebicno bi bilo, znam da ce plakat od srece kad sazna. Znaci odoh sad spavaz da sto prije dodje jutro da docekam plusice. Hhhhaha ja jos kod svakog osjecaja dole trcim na wc da vidim ima li sta. I naravno samo bijele gacice one velike hhahahahahaha pamuk 😀😀😀
Ninochka, potpuno te razumijem. Meni je moja na jedvite jade bila dala uputnicu i to zato jer mi se bio poremetio ciklus. A inače za ništa ne da. Bila sam nedavno da pitam za savjet i neke pretrage s obzirom da za sada ne možemo zatrudniti i ništa mi nije htjela dati, isto me oprala da je ona završila medicinu i bla. Nisam se uopće usudila više pitati za ponovno hormone ni briseve, nisam dovoljno hrabra :D
Pokušavam se prebaciti već duže vrijeme, ali ne mogu naći nekoga da prima i da sam čula dobre stvari :(
Ne znam iz kojeg si dijela grada..moja je ginekologica super samo ima dosta pacijentica pa se malo duze ceka na pregled. U Sesvetama je.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Imam "glupo" pitanje..nisam nikad tako obracala pažnju na tu O, nego sam onakokao opusteno cemo pa kad se ulovi. Al danas sam primjetila, sto ne znam jesam ikad imala bijeli iscjedak rastezljiv. Da li to znaci da je O danas il je bila il ce biti? 14dc mi je danas..
Ninochka, potpuno te razumijem. Meni je moja na jedvite jade bila dala uputnicu i to zato jer mi se bio poremetio ciklus. A inače za ništa ne da. Bila sam nedavno da pitam za savjet i neke pretrage s obzirom da za sada ne možemo zatrudniti i ništa mi nije htjela dati, isto me oprala da je ona završila medicinu i bla. Nisam se uopće usudila više pitati za ponovno hormone ni briseve, nisam dovoljno hrabra :D
Pokušavam se prebaciti već duže vrijeme, ali ne mogu naći nekoga da prima i da sam čula dobre stvari :(
Ne znam iz kojeg si dijela grada..moja je ginekologica super samo ima dosta pacijentica pa se malo duze ceka na pregled. U Sesvetama je.
Hvala ti na prijedlogu, ja sam na kvatriću, nije mi baš usput ali ako bude neophodno ići ću i na takve drastične poteze:)
Nijedno pitanje nije glupo, bog zna i cure s foruma da sam ih ja imala poprilično i još ih imam hehe! Nego, ta sluz koliko ja znam se pojavljuje na početku plodnog razdoblja i kad je zadnji dan plodne sluzi tad nastupa ovulacija. Sad bi bilo dobro da koristiš one lh trakice da utvrdiš kad će točno nastupiti ovulacija. Ako ih nemaš, pokrijte barem svaki drugi dan da si mirna da ste sve pokrili i tako dok god ima sluzi. Evo tako sam ja radila, pa sad nek me isprave cure koje znaju više.
Nijedno pitanje nije glupo, bog zna i cure s foruma da sam ih ja imala poprilično i još ih imam hehe! Nego, ta sluz koliko ja znam se pojavljuje na početku plodnog razdoblja i kad je zadnji dan plodne sluzi tad nastupa ovulacija. Sad bi bilo dobro da koristiš one lh trakice da utvrdiš kad će točno nastupiti ovulacija. Ako ih nemaš, pokrijte barem svaki drugi dan da si mirna da ste sve pokrili i tako dok god ima sluzi. Evo tako sam ja radila, pa sad nek me isprave cure koje znaju više.
Joj ja bi ih rado pokrila al mi nema muža, radi vani 😔
Pokrili smo 12-13 dc al se bojim da nista od toga. Vec sam i ovako luda od svega, a sad jos i njega nema. Nadam se da ce ujutro tu biti lijepih novosti 😙
Sortiraj odgovore
Najstariji