Nijedno pitanje nije glupo, bog zna i cure s foruma da sam ih ja imala poprilično i još ih imam hehe! Nego, ta sluz koliko ja znam se pojavljuje na početku plodnog razdoblja i kad je zadnji dan plodne sluzi tad nastupa ovulacija. Sad bi bilo dobro da koristiš one lh trakice da utvrdiš kad će točno nastupiti ovulacija. Ako ih nemaš, pokrijte barem svaki drugi dan da si mirna da ste sve pokrili i tako dok god ima sluzi. Evo tako sam ja radila, pa sad nek me isprave cure koje znaju više.
Joj ja bi ih rado pokrila al mi nema muža, radi vani 😔
Pokrili smo 12-13 dc al se bojim da nista od toga. Vec sam i ovako luda od svega, a sad jos i njega nema. Nadam se da ce ujutro tu biti lijepih novosti 😙
A joooj zao mi je da ga nema, ali nikad neznaš, te male beštijice od spermića prežive u nama i po par dana. Možda uspije, ne uzrujavaj se. Ali definitivno ti preporučam te lh trakice ako ih već ne koristiš. Samo nemoj kupit raspakirane kao što sam ja biser kupila, hehe
mina meni tako bude na pocetku O razdoblja, a koliko znam ovulacijska sluz je prozirna i jako rastezljiva, bar meni tako bude! Ne podcjenjuj razdoblje prije ovulacije , sve se moze dogoditi
Pozdrav! Evo, muz i ja pokusavamo napraviti bebu malo vise od godinu…i nikako. Oboje smo odluclili otici kod doktora da vidimo jeli sve u redu. Kad su nalazi dosli, njegov spermiogram je bio katastrofa. Samo 5 % progresivno pokretnih spermća. To je strasno utjecalo na njega nakon dva mjeseca i 6 razlicitih tableta uspjelo se dici na 10% . Ne zvuci puno ali tjesimo se da je i to nesto. Ovaj mjesec smo u suradnji sa ginekologom bas tempirali pucanje folikula. Za 4 dana trebam dobiti ali uz sve nalaze i to sto me bas boli stomak kao inace prije menstruacije, ne nadam se bas puno
Opaaaa...pa fino ce mi biti jutarnje stivo!! Meni je inace ritual jutarnji uz kavu da skoknem tu i vidim sta ima..😂
Ma sad cemo sve prijavljivat pozitivne testove,vjerujem ja u to...😄😄
njaknjak ne gubi nadu, ti moras imati najvise snage i vjere. Bit ce, ima nacina jos! Imaj vjere znas, dovoljan je samo jedan pravi plivac!
njaknjak,nije sve tako crno...ima onih koji sa losijim spermiogramom ostvare trudnocu prije nego sa dobrim..i da,samo je jedan dovoljan i eto plusica! Samo pozitivne misli i sve ce kad tad doci na svoje...
Nijedno pitanje nije glupo, bog zna i cure s foruma da sam ih ja imala poprilično i još ih imam hehe! Nego, ta sluz koliko ja znam se pojavljuje na početku plodnog razdoblja i kad je zadnji dan plodne sluzi tad nastupa ovulacija. Sad bi bilo dobro da koristiš one lh trakice da utvrdiš kad će točno nastupiti ovulacija. Ako ih nemaš, pokrijte barem svaki drugi dan da si mirna da ste sve pokrili i tako dok god ima sluzi. Evo tako sam ja radila, pa sad nek me isprave cure koje znaju više.
Pokrili smo 12-13 dc al se bojim da nista od toga. Vec sam i ovako luda od svega, a sad jos i njega nema. Nadam se da ce ujutro tu biti lijepih novosti 😙
A joooj zao mi je da ga nema, ali nikad neznaš, te male beštijice od spermića prežive u nama i po par dana. Možda uspije, ne uzrujavaj se. Ali definitivno ti preporučam te lh trakice ako ih već ne koristiš. Samo nemoj kupit raspakirane kao što sam ja biser kupila, hehe
Narucila sam s ebaya al radim po 12 sati svaki drugi dan pa ne mogu na poslu testirati se..tak da nikako ne ulovim.
Daj Boze da jedan malac je prezivio i ceka il je vec docekao 😆
Reci ce mi muz, ja otisao u Austriju a ti odmah ostala trudna nesto je tu cudno 😂😂😂
All of God’s grace in one tiny face 💟
Narucila sam s ebaya al radim po 12 sati svaki drugi dan pa ne mogu na poslu testirati se..tak da nikako ne ulovim.
Daj Boze da jedan malac je prezivio i ceka il je vec docekao 😆
Reci ce mi muz, ja otisao u Austriju a ti odmah ostala trudna nesto je tu cudno 😂
Hahaha, ova ti je dobra:))) ma preživio je i sad čeka u zasjedi
Njak,
Ako imate tempirane odnose vec dugo i ne uspjeva...s takvim spermiogramom, asthenozoo mozda da rade odete na mpo....mislim moguce da se prirodno dogodi, ali ako do sad nije...nemojte gubiti vrijeme ! To ti je moj savjet....ima nacina !
Cure,4h su ujutro! naravno da nisam mogla spavati... Napravila sam test. Ja mislim da je....pozitivan! Još ne vjerujem samoj sebi, ne znam da li dobro vidim ili sam umislila. Šaljem sliku!
Sortiraj odgovore
Najstariji