Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    25. Rujan 2017. 18:58

Mono, ja pratim tvoje upute! Cekam sa testom, gravignost mini, O bila prije 10dana, nadam se najboljem! Ja sam protiv da se radi prije jer moze biti negativan a ne mora biti da nije T.! To sto nemam posebne simptome znam da ih nemaju svi u ranoj trudnoci, ali razumijem, ja sam se testirala vise puta prije od silne zelje, nekad ne mozes protiv sebe. 

Ninnach
    25. Rujan 2017. 18:59

Da, svjesna sam da će vjerojatno biti negativan, zato ću kupiti odmah dva komada da imam za 30.9.kad bi po svemu stvarno trebala kasniti bar koji dan,ako do tad već ne dođe M. 

• babyloading
    25. Rujan 2017. 19:10

Jao cure ..dobro sto vi necete spavati..nego vec se vidim ujutro da cu prvo na forum da vidim rezultate..da dignite se ranije tko ce docekati 10?! 😂😂😂 ne,nikako nam nije dosadno..
    Kod mene kao da je nestao kao vjetrom odnesen svaki simptom..muko moja..samo ne mogu shvatiti jel mi tako bolje ili gore?!😂😂😂
    Ma super ste drustvo..vise sam to puta rekla.. ❤❤❤

baarbaraa29
    25. Rujan 2017. 19:25

babyloading meni je inace provjera foruma medju prvim jutarnjim ritualima  a sutra ce definitivno zasjesti na tron! Hahaha!
    Znaci cekamo ranojutarnje slicice plusica od vas dvije, a onda i od kathryn86.
    Ja sam isto medju vama koje cekate kraj mjeseca za biti ili ne biti, a u cet.imamo prvi termin za razgovor sto i kako dalje i vec me hvata trema, a uopce ne znam zasto!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Ninnach
    25. Rujan 2017. 19:27

Babyloading, znaš i meni su nestali neki simptomi, ali bolucka me još tu i tamo trbuh, temp se i dalje drzi na 37.1,doduše imam digitalni toplomjer i neznam koliko su oni točni ali ujutro u ustima izmjerim, i od jučer me počele bolit sise što inače nije uobičajeno kod mene. Ja sam puna simptoma hehe, a kad jednog dana stvarno budem trudna neću imat ni jednog simptoma, sto posto! Tako to ide kod mene, ništa jednostavno kad može biti komplicirano. 

• babyloading
    25. Rujan 2017. 19:30

Baarbaraa znaci svi smo ujutro tu..cure nemojte slucajno zaspati😂😂😂
    Aaa i ti cekas kraj mjeseca..znaci i kod tebe se sitno broji..ma kazem ti i kod mene..samo nemam se za sto uhvatiti vise..😂😂😂
    Samo hrabro..nadam se da ce biti razumni dr koji ce ti znati pomoci❤😍

• babyloading
    25. Rujan 2017. 19:32

Ninochka

Babyloading, znaš i meni su nestali neki simptomi, ali bolucka me još tu i tamo trbuh, temp se i dalje drzi na 37.1,doduše imam digitalni toplomjer i neznam koliko su oni točni ali ujutro u ustima izmjerim, i od jučer me počele bolit sise što inače nije uobičajeno kod mene. Ja sam puna simptoma hehe, a kad jednog dana stvarno budem trudna neću imat ni jednog simptoma, sto posto! Tako to ide kod mene, ništa jednostavno kad može biti komplicirano.

Cuj ja da imam tu temperaturu stvarno bi se isto nadala..a kod tebe i cicke..ajme sad sam ljubomorna..podijeli koji simptom..😂😂😂

• Elviramagistic
    25. Rujan 2017. 19:35

Meni je first sign iz dm-a(onaj sa dvije trakice) pokazao sjenu i bio je u pravu..iza toga se svaki dan crtica pojacavala..svi su testovi pokazali osim clearblue jer ga nisam radila i onaj sa srcekom kako ikyri kaze na njemu sam samo ja vidjela crticu..ali ove trakice su zakon zato kada vidite sjenu ili crticu drugu kako god svjetla bila to je to 😗

Honey
    25. Rujan 2017. 19:44

Ninochka digitalni na dvije decimale i je najbolji za mjerenje!!! To sa temp je super! Ajme jedva cekam jutro, drzim vam obadvije fige! A nama ostalima jos strpljenja da izdrzimo ovih narednih par dana, da vjestica ne dode i da dode nas red za testiranje!!! 

Ninnach
    25. Rujan 2017. 19:44

babyloading

Ninochka

Cuj ja da imam tu temperaturu stvarno bi se isto nadala..a kod tebe i cicke..ajme sad sam ljubomorna..podijeli koji simptom..😂😂😂

Da, samo moj problem je što ja nijednom do sad nisam mjerila temperaturu u ciklusu i ovo može biti i moja standardna temp,koju imam svaki mj, a da ja to nisam ni znala ranije. Tako da svi ti simptomi su ništa, samo pozitivan test je važeći. Ali ja se tješim s tim da se nisam ovdje učlanila, nebi naučila toliko korisnih stvari, čula toliko korisnih savjeta i bolje upoznala samu sebe kako funkcioniram kroz ciklus. Tako da sve ovo mi je pozitivno iskustvo kako god okrenem, bio rezultat sutra pozitivan ili negativan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.