Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchy_07
    21. Rujan 2017. 14:34

Nove trudilice dobrodosle i brzo donjele lijepe vijesti
    Babyloading drzim fige da je implantacijsko krvarenje u pitanju!

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Ana_Marija_2019
    21. Rujan 2017. 14:36

Honey očito onda svi ginekolozi imaju isti stav, ja sam mislila da su moji posebni :)
    Rekli su mi da oni za sada ne vide nište zabrinjavajuće, da su za sada svi nalazi ok te da nema potrebe za daljnjim pretragama. A ja luda hahaha
    I oni kažu da nisam stara pa da ni godine nisu problem. Imam 32 godine. Realno, ja se još osjećam kao tinejđerica, ali sam napokon shvatila da ako želim više od jednog djeteta da je krajnji trenutak za akciju!
    Babyloading držimo fige da je ono što mislimo te da će za koji tjedan biti veliki + :)))))

Honey
    21. Rujan 2017. 14:36

Babyloading, 
    Hvala dobro vas nasla! Znaci brojimo gotovo isto od ovulacije i do menge! Ovo krvarenje bi ti moglo biti ono implantacijsko, posebno ako ti je proslo cca 7 dana od ovulacije ako si tad imala seks toliko treba da se oplodena jajna stanica ugnijezdi!jos je i svijetlo! Ajme drzim ti palceve jako! Ja isto imam pritisak od jucer i grudi su mi nabujale al bojim se da je to pms :(

Honey
    21. Rujan 2017. 14:45

Jessy, mi smo zene uvijek lude, tko nama sta moze dokazat, haha 
    Ti nisi ni blizu izrazu "stara" sto ti je, onda sam i ja na rubu starosti, haha! Ma bit ce, samo pozitivno! 

Ana_Marija_2019
    21. Rujan 2017. 15:08

Honey

Jessy, mi smo zene uvijek lude, tko nama sta moze dokazat, haha
    Ti nisi ni blizu izrazu "stara" sto ti je, onda sam i ja na rubu starosti, haha! Ma bit ce, samo pozitivno!

Hvala :)
    Jel vi pričate kome u okolini da se 'trudite'? Ja nisam nikome rekla, a najbolje mi je što me svako malo netko nešto 'diskretno' pita. Nekako sam htjela efekt iznenađenja, ali umjesto da iznenadim druge, iznenadila sam sebe s tim što se ništa ne događa :D

Honey
    21. Rujan 2017. 15:17

Nema ni kod mene nitko pojma da se trudimo a zabranila sam i dragom da prica o tome. Samo mi treba pitanje od drugih koji NISU u tome "kako ide?" Ja sam dosta emotivna pa sam zakljucila postedit se tog stresa. I kad budem T sutit cu min 3-4mj. Valjda cu izdrzat :)

• babyloading
    21. Rujan 2017. 15:19

Hvala cure na podrsci..da tocno na taj dan ovulacije smo imali odnos i dva dana iza..pa eto ..postoji mogucnost!
    Jessy pa gle kada me pitaju ..direktno samo im kazem na tipa sto cekate i to..pa ne cekamo..netko drugi o tome odlucuje..jako se posrame..cesto nemaju sto dodati..i prebace temu! Sto mi odgovara jer mi se neda sa svima raspravljati o temi o kojoj ne shvacaju bas nista. Naravno imam neke osobe..mada je to sve dio mog obrambenog sistema gdje ne zelim biti tuzna i povrjeđena. Najiskrenija sam sama sa sobom..i sa vama! ❤ hvala vam sto postojite!

Cuker
    21. Rujan 2017. 15:20

Mi smo rekli da idemo na drugo dijete.. Ostala sam trudna nakon 2 mjeseca.. Al meni je najgore bilo što sam u međuvremenu saznala da mi je 4 bliskih prijateljica trudno.. I evo, pridruži se I ja njima.. Na kraju smo se sve poredale sa terminima u 2 mjeseca.. Baby boom.. Meni je bilo koma nakon 2 menge, mogu misliti kako je kad duže čekaš... Al stpljen, spašen... 

Honey
    21. Rujan 2017. 15:51

I ja sam se pridruzila ovdje jer ipak trebam nekoga tko je u istoj situaciji i mogu reci odmah mi je lakse. Jer u mojoj okolini kolegice nisu u toj fazi iako su sve oko 34g, ali ne razmisljaju jos o djeci pa mi je nezgodno s njima o toj temi. Ovako je lijepo veselit se i tudim plusicima! 

Ana_Marija_2019
    21. Rujan 2017. 16:00

Ma grozno je ovako duže čekati jer imam osjećaj da mi je cijeli život 'na čekanju', odlučila sam se okupirati drugim stvarima da ne razmišljam toliko, ali stvarno nije lako. Najgore je to što ne znaš da li možda nešto nije u redu pa se nikada ni neće dogoditi ili hoće, a ne znaš kada niti na to možeš utjecati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI