Lotus, žao mi je što još niste uspijeli ali za sve u životu postoji pravi trenutak pa tako i za bebu. Nama eto isto nejde baš i ja svog muža isto ovaj mjesec šaljem na spermiogram. Samo čekam da se vještica pojavi jer sumnjam da smo uspjeli ovaj mjesec zbog toga što te glupe trakice ništa nisu pokazale. Znači da ovulacije nije ni bilo. Tako da i mene čeka tretman s pretragama. No, naravno da sam ja već imala svakojakih simptoma dok čekam da se M pojavi.
Cure hvala
Lakse je kad se podjeli sve to s nekim..
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Nakon 4 pozitivna testa i kašnjenje M 3 dana ja sam danas otisla ginekologu koji mi je rekao da je zadebljanje maternice 21mm i da je to super ali da ona ne vidi plod do 5.tjedna trudnoce i da ne moze potvrditi da sam trudna.
Lotus,
Zaoo mi je radi neg.testa !!!! Navijam da uskoro bude plus !
Ninochka,
Ako ti je trakica bila neg, znaci ako nije bila iste jacine kao kontrolna mislim da O nije ni bilo...mislim makar su cure znale pisati o tim trakicama kad im uopce nije pokazalo, da su ostale T.
Da li si ti pisala da ti je ona cura donijela otpakirane trakice?? Sorry brkam nickove ovdje pa se ne sjecam vise....ali ako su trakice bile otpakirane, onda vjerovatno nisu dobre !
Mozda ti isto tako lh pik traje kratko?? Zato se mozda pozeljno testirati i do tri puta dnevno u takvim slucajevima, jer nekome lh pik traje cca par sati i gotovo...
Pokusaj iduci mjesec ako ovaj ne uspije, sa zapakiranim trakicama, rozim, te su meni bile jako pouzdane, i testiraj se dva puta dnevno minimalno, mozes i vise !
Martina,
Koliko ti sad kasni M? Tj koji si dc??
Znaci plod se jos nikako ne moze vidjeti, ali bi se mogla vidjeti GV, ali se na uzv sve vidi kada beta hcg iznosi preko 1000.
Tebi je ocito beta jos niska, zato se nista ne vidi.
Kako to da si tako rano isla na uzv?? Kad je prva T u pitanju i kad nema nikakvih komplikacija najcesce narucuju tek kasnije !
Cure,
Ja sam dns bila na uzv ! Opet !
Sve je ok, srce kuca, plod tocno odgovara 10 + 6!
Napokon sam malo mirnija, i valjda cu biti par dana !
Iduci uzv za 9 dana !!!

Martina,
Sad vidim ! Ne moze se nista rano ovako nista ni vidjeti ! Ne brini !
Vidjeti ce se kroz cca tjedan dana kad ce beta biti vislja !

Hvala Bogu da konacno imas lijepe vijesti. Evo da se konacno smiris i uzivas u trudnoci
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Mono1111, ne znam što bi smo mi ovdje bez tebe, barem ja:) uvijek mi uliješ tračak nade! Uglavnom, da, ja sam ona koja je kupila otpakirane trakice...Nego, neznam da li mi dolazi M, da li sam trudna ili ću se razboljeti! Totalno sam zbunjena. Imam taj čudni osjećaj u trbuhu kao neki pritisak i dalje, kao kad dobijem M, već par dana. Jučer sam zbog tog prespavala cijeli dan, samo mi je pasalo da utoplim taj dio jer su me nešto i leđa bila zatezala u donjem dijelu. I mjerim temperaturu, kad ono 37.2?! Jutros opet temp 37,1. Ne želim se ničemu nadati, sve to može biti ništa, ali eto da podijelim svoje nedoumice sa vama.
Ninochka ovaj mjesec nam je svima pun nedoumica.. evo tako kao što ti imaš bolove u leđima i povišenu temperaturu, a test ti je bio negativan ako se ne varam? Tako su meni do jučer svi negativni, a nekako mi je čudno jer prsa su mi stvarno duplo veća i jako bole, bradavice čudne .. a inače mi u toj mjeri to do sad nije bio pokazatelj dolazeće M.

Ninochka, u prvoj trudnoći sam imala iste simptome kao i ti.. Samo je razlika što je meni tad kasnila, tipa 2-3 dana.. Došla kod prijateljice koja je bila tada trudna i kažem joj da mi kasni, ona toplomjer, kad ono temp 37..prvi pokazatelj.. Tad je imala onaj maybe baby, kaže, ako si trudna, pokazati će kao da imaš ovulaciju.. Fakat tako i pokazalo.. Ja doma I napravim test, +.. Držim figeeee! Kad točno trebaš dobiti? Napisala si krajem mjeseca... A u ovoj trudnoći nikakvi simptomi, osim napuhanosti koja me još uvijek prati.. Izgledam kao da sam trudna 4-5 mjeseci.. A još skrivam dok ne odem kod doktora..

Ja sam se pravila kao da me jako boli trbuh pa me zato sestra primila a dok sam dosla doktorici rekla sam joj kakva je prica. Da mi kasni evo sad 4 dana i da me pogleda.. danas vadim betu pa cemo vidjeti. Nadam se da je to sve oke samo ne znam jel normalno a zaboravila sam pitat doktoricu sto me boli trbuh dolje konstantno. I danju i nocu stalno
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji