Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    19. Rujan 2017. 08:52

Mono1111, ne znam što bi smo mi ovdje bez tebe, barem ja:) uvijek mi uliješ tračak nade! Uglavnom, da, ja sam ona koja je kupila otpakirane trakice...Nego, neznam da li mi dolazi M, da li sam trudna ili ću se razboljeti! Totalno sam zbunjena. Imam taj čudni osjećaj u trbuhu kao neki pritisak i dalje, kao kad dobijem M, već par dana. Jučer sam zbog tog prespavala cijeli dan, samo mi je pasalo da utoplim taj dio jer su me nešto i leđa bila zatezala u donjem dijelu. I mjerim temperaturu, kad ono 37.2?! Jutros opet temp 37,1. Ne želim se ničemu nadati, sve to može biti ništa, ali eto da podijelim svoje nedoumice sa vama. 

Lunaa
    19. Rujan 2017. 09:19

Ninochka ovaj mjesec nam je svima pun nedoumica.. evo tako kao što ti imaš bolove u leđima i povišenu temperaturu, a test ti je bio negativan ako se ne varam? Tako su meni do jučer svi negativni, a nekako mi je čudno jer prsa su mi stvarno duplo veća i jako bole, bradavice čudne .. a inače mi u toj mjeri to do sad nije bio pokazatelj dolazeće M. 

Cuker
    19. Rujan 2017. 09:21

Ninochka, u prvoj trudnoći sam imala iste simptome kao i ti.. Samo je razlika što je meni tad kasnila, tipa 2-3 dana.. Došla kod prijateljice koja je bila tada trudna i kažem joj da mi kasni, ona toplomjer, kad ono temp 37..prvi pokazatelj.. Tad je imala onaj maybe baby, kaže, ako si trudna, pokazati će kao da imaš ovulaciju.. Fakat tako i pokazalo.. Ja doma I napravim test, +.. Držim figeeee! Kad točno trebaš dobiti? Napisala si krajem mjeseca... A u ovoj trudnoći nikakvi simptomi, osim napuhanosti koja me još uvijek prati.. Izgledam kao da sam trudna 4-5 mjeseci.. A još skrivam dok ne odem kod doktora.. 

MartinaJu
    19. Rujan 2017. 10:00

Ja sam se pravila kao da me jako boli trbuh pa me zato sestra primila a dok sam dosla doktorici rekla sam joj kakva je prica. Da mi kasni evo sad 4 dana i da me pogleda.. danas vadim betu pa cemo vidjeti. Nadam se da je to sve oke samo ne znam jel normalno a zaboravila sam pitat doktoricu sto me boli trbuh dolje konstantno. I danju i nocu stalno

Ninnach
    19. Rujan 2017. 10:54

Lunaa

Ninochka ovaj mjesec nam je svima pun nedoumica.. evo tako kao što ti imaš bolove u leđima i povišenu temperaturu, a test ti je bio negativan ako se ne varam? Tako su meni do jučer svi negativni, a nekako mi je čudno jer prsa su mi stvarno duplo veća i jako bole, bradavice čudne .. a inače mi u toj mjeri to do sad nije bio pokazatelj dolazeće M.

Ej, Lunaa, nije moj test negativan. Ja još nisam radila test uopće. Meni je zadnja M. bila 25.8., sad 21.9. bi trebala biti slijedeća, ali s obzirom da mi je O. kasnila(sluz se pojavila s 7 dana zakašnjenja od predviđene O) pretpostavila sam da bi M trebala biti 14 dana od pojave te sluzi. Nadam se da ti nisam zakomplicirala... Uglavnom, ja sam to nekako izračunala da bi trebala (ne) dobiti nekad krajem ovog mjeseca! A koji točno dan, to neznam, pa sam mislila radit test 30.ako se M do tad daj boze ne pojavi. 

Ninnach
    19. Rujan 2017. 11:01

Cuker

Ninochka, u prvoj trudnoći sam imala iste simptome kao i ti.. Samo je razlika što je meni tad kasnila, tipa 2-3 dana.. Došla kod prijateljice koja je bila tada trudna i kažem joj da mi kasni, ona toplomjer, kad ono temp 37..prvi pokazatelj.. Tad je imala onaj maybe baby, kaže, ako si trudna, pokazati će kao da imaš ovulaciju.. Fakat tako i pokazalo.. Ja doma I napravim test, +.. Držim figeeee! Kad točno trebaš dobiti? Napisala si krajem mjeseca… A u ovoj trudnoći nikakvi simptomi, osim napuhanosti koja me još uvijek prati.. Izgledam kao da sam trudna 4-5 mjeseci.. A još skrivam dok ne odem kod doktora..

Tnx, Cuker, ako sam dobro izračunala, trebala bi dobiti krajem mjeseca, ali neznam točno kad jer mi je O. kasnila pa po tome koliko znam i M bi trebala biti kasnije. Zato sam ja zaključila da bi to trebao biti negdje kraj mjeseca. Ma samo nek ne dođe! :)) 

panda102
    19. Rujan 2017. 11:17

Joj Ninochka znaci isto. Grudi me bole na sami pogled. Umirem dok se oblacim. Inace su male i nikakve a sad su wao hahahaha dzaba mu kad ih ne smije ni dodirnuti koliko me bole . Ti si rekla da si imala 25.8. a ja sam dobila 26. Eto u dan smo. Zelim nam svima mnogo srece. Ja sve kao galamim na muza da mi ne uliva nadu bezveze a i sama sam takva, samo ja to krijem, pa to ovdje na forumu napisem. 

panda102
    19. Rujan 2017. 11:19

P.S. Martina cestitke

Jane_Doe
    19. Rujan 2017. 11:39

mono jako mi je drago da je sve ok, drzim fige da se tako nastavi 
    martina cestitam 
    ja sam jucer napokon uhvatila vremena i otisla ginekologu, nisam htjela preko telefona nago oci u oci.. i tako ja njemu kazem kako su mi rekli u bolnici da mu se javim da mi napravi briseve pa sam iducih 10 minuta slusala predavanje kako mi to nece nista pomoc, kako je nepotrebno i bezveze i da se pomirim s cinjenicom da se to jednostavno desava, ali ako bas zelim mogu se naruciti kod sestre. jer on meni moze uzet briseve i nakon dan dva ja mogu pokupit upalu, a nalazi ce bit ok..ne kuzim eto.. ali narucena sam 2.10.
    ja ne znam zasto je to njima takav bauk, ako nis drugo napravi to da sam ja mirna kad je po tebi to vec tako nepotrebno..
    izmedju ostalog rekla sam mu da su mi u bolnici rekli da je dobro sacekati 3 mj za novu T, a on mi je rekao da ne moram cekati toliko nego da mogu i sad nakon M pokusati opet, navodno da je dokazano da nema razlike nikakve ako se ceka 6,3 ili 1 mj.. svakako mislim da cu cekati bar jos jednu M jer ionako planiram sacekati nalaze briseva..
    napisala sam vam cijeli roman, ali morala sam se negdje izjadat.. bas sam razocarana.

ikyri
    19. Rujan 2017. 12:51

Jane_Doe

mono jako mi je drago da je sve ok, drzim fige da se tako nastavimartina cestitam
    ja sam jucer napokon uhvatila vremena i otisla ginekologu, nisam htjela preko telefona nago oci u oci.. i tako ja njemu kazem kako su mi rekli u bolnici da mu se javim da mi napravi briseve pa sam iducih 10 minuta slusala predavanje kako mi to nece nista pomoc, kako je nepotrebno i bezveze i da se pomirim s cinjenicom da se to jednostavno desava, ali ako bas zelim mogu se naruciti kod sestre. jer on meni moze uzet briseve i nakon dan dva ja mogu pokupit upalu, a nalazi ce bit ok..ne kuzim eto.. ali narucena sam 2.10.
    ja ne znam zasto je to njima takav bauk, ako nis drugo napravi to da sam ja mirna kad je po tebi to vec tako nepotrebno..
    izmedju ostalog rekla sam mu da su mi u bolnici rekli da je dobro sacekati 3 mj za novu T, a on mi je rekao da ne moram cekati toliko nego da mogu i sad nakon M pokusati opet, navodno da je dokazano da nema razlike nikakve ako se ceka 6,3 ili 1 mj.. svakako mislim da cu cekati bar jos jednu M jer ionako planiram sacekati nalaze briseva..
    napisala sam vam cijeli roman, ali morala sam se negdje izjadat.. bas sam razocarana.

Jao meni. Meni je ponovno radila briseve prije 7 dana i danas su došli i sve ok. A radila sam ih 2x u zadnjih godinu dana. Koji su to problemi. Uzas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.