Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    19. Rujan 2017. 13:03

Martina,
    Normalni su bolovi ! Mene cijelo vrijeme boli i osjecam pritisak..par dana je bilo stalo i opet pocelo ! Javi mi betu !!!
    Ninochka,
    Tako je ! Test bi trebala raditi 14 dp te sluzi koja je bila prisutna ! Sretnooo i drzim figee i tebi i ostalim curamaaa !
    Jane,
    Pa necu komentirati uopce ovako nesto glupo sto je tvoj ginekolog rekao ! Ali potpuno to ignoriraj, odi na briseve, iskoristi maksimalno sto mozes dobiti od naseg zdravstva.
    A obzirom na kiretazu, uvijek postoji mogucnost da se pobere neka infekcija, sumnjam da je kod tebe bila upala neka koja je izazvala spontani, ali radi svega, je dobro napraviti briseve !
    Mozes planirati i priie, nije nuzno cekati 3 ili cak 6 mjeseci, to je stara skola !
    Pricekaj briseve j samo hrabro dalje ! Sretno !

Jane_Doe
    19. Rujan 2017. 13:05

ikyri vidis, muke su to. doktor u bolnici mi je otvoreno rekao kako on to mrzi radit..
    a da budem iskrena ne sjecam se da mi je to ikad radio, mozda u prvoj trudnoci ali nisam ni to sigurna..al ajde bar cu bit mirna ako je s te strane sve ok..
    ti si dobro, nadam se? vidim da si vec 13 tt, ide vrijeme 

Ana_Marija_2019
    19. Rujan 2017. 13:13

Bok cure, da se i ja pridružim... Mi već 10 mjeseci pokušavamo, ali za sada bez uspjeha. Nalazi su nam do sada svi bili ok pa mi je moja ginekologica rekla da misli da 'nešto krivo radimo', tj. da sigurno to radimo prečesto pa da se zbog toga ništa ne događa... Da nije tužno, bilo bi smiješno :D
    U svakom slučaju, svaki mjesec je bilo novo razočaranje (vjerojatno i same znate kako je), a nikome od obitelji i prijatelja nismo ni rekli da pokušavamo pa evo da bar s nekim podijelim :)
    Već mi je i muka od konstantnih 'što čekate' pitanja...

• Lolypop
    19. Rujan 2017. 14:36

Evo malo vas čitam i mogu reci da su mene također u dvije ginekološke ordinacije odbili za briseve i uvjerili da je to nepotrebno....međutim evo proslo je 7dana od pozitivne ovulacijske trakice i pojavila mi se bol na lijevoj strani ali vise kao da me boli živac nekako te se ta bol siri malo i na nogu..malo boli par sati pa stane i onda opet tako, odem jutros u ginekologa i kaze da se vidi žuto tijelo te da od njega moze biti ta bol ://ima li itko iskustva s tim ovo je vec drugi put da me tako boli 

• Lolypop
    19. Rujan 2017. 14:38

Jessy dali pratiš ovulacije nekim metodama...

ikyri
    19. Rujan 2017. 14:42

Jane_Doe

ikyri vidis, muke su to. doktor u bolnici mi je otvoreno rekao kako on to mrzi radit..
    a da budem iskrena ne sjecam se da mi je to ikad radio, mozda u prvoj trudnoci ali nisam ni to sigurna..al ajde bar cu bit mirna ako je s te strane sve ok..
    ti si dobro, nadam se? vidim da si vec 13 tt, ide vrijeme

Ide polako. Sporo mi nekako sve prolazi, ti vidim odbrojavaš cikluse. Sve je ok za sad...nadam se da ce tako i ostat. 

Ana_Marija_2019
    19. Rujan 2017. 14:45

Lolypop

Jessy dali pratiš ovulacije nekim metodama…

Imam trakice i pratim s njima cikluse, prilično su mi pravilni tako da redovito pokaže ovulaciju na sredini ciklusa (čitala sam da nekim ženama to zna biti jako pomaknuto).

Ana_Marija_2019
    19. Rujan 2017. 14:49

Uf, u zadnjih tjedan dana više ne znam za koliko sam žena iz okoline saznala da su trudne, uključujući TRI kolegice za koje sam danas saznala (a koje pričaju da uopće nisu planirale).

Ninnach
    19. Rujan 2017. 15:15

Jessy2009

Uf, u zadnjih tjedan dana više ne znam za koliko sam žena iz okoline saznala da su trudne, uključujući TRI kolegice za koje sam danas saznala (a koje pričaju da uopće nisu planirale).

Je li tvoj suprug napravio spermiogram?

Ninnach
    19. Rujan 2017. 15:18

Mono1111, imam pitanje za tebe... Ti si rekla da si pila maca prah. Ja sam ga isto pila zadnjih mjesec dana i nešto sitno ali sada si mislim možda da napravim pauzu dok ne vidim hoće li se M pojaviti ili neće? Jesi ti pila i dalje kad si sumnjala na trudnoću? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.