Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    19. Rujan 2017. 22:50

Znam kako je, ali 2 mjeseca je stvarno malo vremena! Ja sam se počela brinuti nakon 6 :(
    Ja sam inače išla na briseve i hormone (spolne i štitnjače), papa test i ultrazvuk - to sam ionako trebala ići preko sistematskog pa srećom nisam morala tražiti uputnice, a dragi je išao na spermiogram. Koliko su mi rekli, još bi uz to jedino mogla na HSG.

mina04
    19. Rujan 2017. 23:19

Jessy2009, nije LiliputD napisala 2 mjeseca nego godinu i dva mjeseca. Znam kako ti je, skoro pa istoj smo situaciji samo smo mi godinu i pol poslije gubitka prve trudnoce. 
    Mono super vijesti, hvala dragom Bogu.
    MartinaJu cestitam od srca. 
    Jane samo ti napravi briseve pusti njega i njegove price. I nakon prve M u akciju, naravno ako se osjecas spremnom sto i je najvaznije. Meni su rekli u bolnici a i citala sam da se po novom istrazivanju bolje da se ostane unutar 6 mj.

All of God’s grace in one tiny face 💟

Ana_Marija_2019
    20. Rujan 2017. 00:04

Sorry, nisam vidjela ovih 'god' :(
    U svakom slučaju, ako već niste, napravite sve nalaze bar da imate neku polazu točku,.

panda102
    20. Rujan 2017. 08:17

Ovulacija je bila 14.dan. 8.9.2017 u petak. Ja skepticna ...

Ninnach
    20. Rujan 2017. 08:50

panda102

Ovulacija je bila 14.dan. 8.9.2017 u petak. Ja skepticna …

Blago tebi, još malo pa možeš napraviti test!  Ja imam još čekanja.. Temperatura mi i dalje ne pada ispod 37,ali navodno je to normalno u drugoj fazi ciklusa koliko sam čitala, pa eto ni to nije neki pokazatelj, može past bilo kad, još je daleko 30. Jedino me leđa bole, al to pripisujem opet nečem drugom. Ne želim se prerano ponadati. 

• LiliputD
    20. Rujan 2017. 09:02

E pa onda polako cu sve uraditi...a ako nista folikulometrija opet sa stimulacijom klomifena. 
    Prvi put sam ostala trudna posle drugog pokusaja,a sad sipak haha. 
    Naigore je kad pocne se zivit za plodne dane i dan kad treba da (ne) dobijes, pa sve ispocetka. 

Ninochka temperarura je dobra sve dok ne opada , isto i bol ledja ti je simptom ,samo polako i da ugledas plusic

Ana_Marija_2019
    20. Rujan 2017. 09:33

Cure, jedan doktor mi je preporučio profertil. Ne znam koliko je to dobro i pomaže li išta... Imate li vi kakvih iskustava? Ili znate da li možda postoje neki drugi 'pripravci'? Hvatam se za slamke :D
    Također, ako netko ima ginekologa za preporučiti, neka javi (Zagreb).

Lunaa
    20. Rujan 2017. 11:30

Jeesy ja čula da je dobro piti astaksantin to je prirodni antioksidant. Da pomaže i ženama i muškarcima kod plodnosti. Uglavnom javljam da sam dobila M. Nisam toliko tužna jer znam da je bio minus, al bar znam da s novom M mogu za tjedan dana u nove pobjede- pa listopade srećo naša donesi nam +++++.

mono1111
    20. Rujan 2017. 11:45

Odredjenu vitamini kao sto su selen, vit C, vit D, q10 i ostalo navodno dokazano utjecu na kvalitetu j.s.
    Ja sam pila 10 razlicitih vitamina dnevno, i to sve u velikim kolicimama kako bi j.s.bile kvalitetnije...e s ad, da li je to rezultiralo time da sam dobila puno j.s.u postupku i dosta embrija, ne znam, ali sam sigurna da je pomoglo.
    Mislim da stvarno nije na odmet koristiti razne vitamine !
    Jesse,
    Ja bi ti toplo preporucila Radoncica, on je stvarno super !!! Radi privatno u Repromedu...Kos ako ces kod.njega voditi T, osobno smatram da Kos nije za ovu pripremu prije T. Ali u T svakako Kos.

Ana_Marija_2019
    20. Rujan 2017. 11:45

Uzimaš li ti nešto?
    Ja sam dobila još u nedjelju, očekivano, ali svejedno malo tužno :(
    Neka nam listopad bude sretan!!!
    I još jedno pitanje - mi smo obično to radili svaki drugi dan oko plodnih dana i na sam plodni dan, a onda mi je ginekolog rekao da je to previše i da tako nikada nećemo uspjeti jer da spermiji nisu 'zreli' i da treba to raditi svaka 4 dana! To mi se čini ipak malo preveliki razmak... Koje vi informacije imate?
    I jedan mi je ginekolog rekao da kad lh trakica pokaže peak, da je to pravo vrijeme jer znači da treba doći uskoro do ovulacije (kako sam i čitala), a drugi da je tada već kasno, da treba ranije... :D :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.