Cure, kad bi trebalo nastupiti implatacijsko krvarenje? Imam zadnja dva dana lagane grceve u donjem dijelu trbuha, na mahove me i leda bole..i danas lagano smedi iscjedak, jucer bio zuti..danas bi bio oko 10dpo mozda i manje...

Pozdrav za sve vas. Nas dvoje radimo na bebi od marta, i jos uvijek nema nista. Prvih mjeseci se nismo opterecivali, kad se desi desit ce se. Cuvali smo se neke 3 godine, prirodnim putem. Nisam pila nikakve pilule. Menstruaciju sam imala 30.jula. Ovaj mjesec je ne ocekujem. Kao 27.(ne) bi trebala doci. Pokrili smo sve dane prije plodnih i sve plodne i onda svaki drugi dan :D
Zelim s nekim da cekam taj plusic... sretno nam

Panda dobrodošla, i ja trebam dobiti 27og
Tko još sitno broji ovaj mjesec???

Pozdrav cure! :)
Nova sam ovdje pa da podijelim svoju pricu s vama:D . Dragi i ja samo 3 g pokusavali dobit bebicu.Osnovne pretrage uredu.Jedino me stitna zezala i jos mi uz to otkrili inzulinsku rezistenciju.Vec smo se bili pomirili da cemo morat na mpo kad ono ja ostala trudna,no vrlo brzo sam prokrvarila,bila bikemijska trudnoca :(.
2.mj nakon toga opet mng kasni,al mislim si sigurno od stresa (imala sam smrtni slucaj u obitelji).Nakon 10 dana radim test ono ja trudna.Sve je naizgled bilo u redu.Cekali smo prvi pregled i veselili se bebi. U 7.tj krenula krvarenja.Prvo me uplasili da je vanmatericna t.Onda da se ne razvija dobro,pa sljed.pregled ipak ima nade.Da bi u 9.tj nastupio missed ab.Tad sam prvi put vidjela taj mali plodic koji se prestao razvijat.Srce mi je puklo.Par dana nakon toga nastupio je spontani.Rađen mi je hsc zbog zaostalog tkiva.Sad u principu cekamo da prođu godisnji pa cemo krenut s dodatnim pretragama.Pa bi pokusali ponovo.Ima li tko u slicnoj situaciji?Koje pretrage osim za trombofiliju obaviti?

kathryn86 moguce da je implantacijsko. ja sam npr. odmah nakon par dana od ovulacije osjetila bolove povremene i pomislila da se hvata i stvarno sam na kraju i ostala trudna. sjecam se da sam pisala ovdje bas za te bolove i da mi je mono rekla da je moguce da je to to, a bilo je iz prve.
držim ti fige da bude plus
Bulbi91 meni je 14.8. rađena kiretaža u 7 tt trudnoce. dijagnoza missed ab, a također se sumnjalo na vanmateričnu, još čekam patološki nalaz, al su mi rekli da se to dešava i da ne vide razlog zbog kojeg ja nebi već za par mjeseci mogla biti trudna ponovo. s tim da je meni to bila druga T i prva kiretaža. ja imam vec curicu od 2 godine i ta trudnoca je bila uredna osim krvaruckanja na početku.. a s obzirom da si izgubila dvije T mislim da bi ti najbolje bilo napraviti sve moguce nalaze, a to bi ti mogle savjetovati cure bas na ovoj temi jer sam vidjela da je bilo dosta price oko toga.. zelim ti svu srecu

Hvala ti puno .
Zao mi je sto si morala proci kroz nesto tako ruzno.
Bas je grozan osjecaj.Ja sam srecom izbjega kiretazu nje me bilo bas strah.Hsc -om je ipak uklonjen samo taj dio tkiva bez ikakvog struganja.Moj phd nalaz je gotov al u biti ne otkriva nista osim da se spontani desio.Dr.je rekao za pocetak pretrage ta trombofiliju.
Ponavljat cu naravno papu i sve briseve.meni je receno da je vazno da ne ostanem ovaj ciklus trudna i da posebno pazim,a sto se tice cekanja receno je da bi bilo ok pricekati 3 ciklusa.Ja jos uvijek nisam dobila prvu mng.

Bulbi91 mene su valjda kiretirali jer sam jednom vec rodila. tesko mi je palo proci kroz nesto takvo, ubiti najgore mi je bilo dok su sumnjali na vanmatericnu. i zapravo me tek neki dan puklo sta mi se desilo i sta se moglo desit. evo me tulim vec par dana i nitko me ne kuzi, svi samo ponavljaju kako sam mlada i kako cu imat jos djece..
sad kad citam sta su cure sve prosle i sve vi koje ste imale vise spontanih, bas me pogodi.
iskreno se nadam da ces imati trecu srecu, od sveg srca ti to zelim. a sto se trombofilije tice, jedna moja poznanica je prvu bebu izgubila jako rano i nisu radjene nikakve pretrage jer se ona tad nije ni vodila kao trudnica, nije stigla ni na prvi pregled da se trudnoca potvrdi od strane doktora. drugu bebu je rodila 3 mj ranije i sad je vec velika cura :) nakon toga su joj otkrili da ima trombofiliju i u trecoj trudnoci se bockala od kad je srce prokucalo i hvala bogu sve se zavrsilo super i za bebu i za mamu. to je sve sto ti mogu reci na tu temu..
ovaj moj roman je imao neku svrhu 😂 zelim ti reci da mi je bas zao sto si to sve prosla i zelim ti da ti svaka sljedeca trudnoca prodje savrseno 😘

Bulbi91 mene su valjda kiretirali jer sam jednom vec rodila. tesko mi je palo proci kroz nesto takvo, ubiti najgore mi je bilo dok su sumnjali na vanmatericnu. i zapravo me tek neki dan puklo sta mi se desilo i sta se moglo desit. evo me tulim vec par dana i nitko me ne kuzi, svi samo ponavljaju kako sam mlada i kako cu imat jos djece..
sad kad citam sta su cure sve prosle i sve vi koje ste imale vise spontanih, bas me pogodi.
iskreno se nadam da ces imati trecu srecu, od sveg srca ti to zelim. a sto se trombofilije tice, jedna moja poznanica je prvu bebu izgubila jako rano i nisu radjene nikakve pretrage jer se ona tad nije ni vodila kao trudnica, nije stigla ni na prvi pregled da se trudnoca potvrdi od strane doktora. drugu bebu je rodila 3 mj ranije i sad je vec velika cura :) nakon toga su joj otkrili da ima trombofiliju i u trecoj trudnoci se bockala od kad je srce prokucalo i hvala bogu sve se zavrsilo super i za bebu i za mamu. to je sve sto ti mogu reci na tu temu..
ovaj moj roman je imao neku svrhu 😂 zelim ti reci da mi je bas zao sto si to sve prosla i zelim ti da ti svaka sljedeca trudnoca prodje savrseno 😘
Draga, cekaj pa nisam procitala da si izgubila bebicu? 🙁

All of God’s grace in one tiny face 💟
Bulbi91 dobrodošla!
Žao mi je što je sve tako krenilo, ja se isto trudim 2god do trudnoce nije doslo isto imam problem sa štitnom, a šta sa tom inzulinskom? Ja otkad pijem lijekove za štitnu pijem puno vode sumnjam na šećer ali mi je malo povišen pa si me baš zainteresirala. I kažeš 3god ništa i onda krenilo što je bio povod. Ja se takodjer spremam na inseminaciju

Nove cure, dobrodosle.
Kathryn, meni to zvuci obecavajuce....napravi test kroz par dana ako zelis. Trebao bi pokazati.
Jane, sve se to prebrzo izdogadjalo u biti, pa si vjerovatno svjesna tek sad postala..ne znam kako da te utjesim. Moj prvi spontani je bio nesto najgore sto mi se dogodilo, svaki put, ali bas svaki kad bi to spomenula naglas ili me netko pitao vezano za to, plakala bi. To nikad nisam preboljela, nit necu...svi ostali su mi lakse pali, koliko god to glupo mozda zvuci. Ali super je to sto imas vec curicu koja je tu kraj tebe i samo je pitanje vremena kad ce doci sestra ili brat !
Bulbi, ja sam imala 3 spontana, pa sto se tice pretraga sve znam :/ e sad...ja cu ti napisati i ako imas ok ginekologa dati ce ti uputnice, ako nemas, bolje da odes nekome da ti napise preporuki za pretrage, mozes kod nekog privatnog ici...iako, jesam li dobro skuzila da je kod tebe u tim T kasnilo s razvojem?? Vrlo cesto se dogadjaju krom.greske tako rano...ili.jednostavno losa sreca.
Od pretraga sam ja radila : briseve, papa test, uk, kks, ogtt, spolne hormone ukljucujuci prolaktin obavezno, hormone stitnjace ( tsh, ft 3 i ft 4, anti tpo ), genetske testove trombofilije, antifosfolipidna antitijela ( isto je vezano za trombofiliju i jako je vazno i to napraviti ), homocistein, protein s i protein C, faktor XIII, TORCH, kariogram oboje...ne znam jesam li nesto zabb ali mislim da nisam.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji