Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosee
    27. Studeni 2014. 14:54

Mare sretno, nadam se da će nalazi biti ok!  
    Javi se!

almS
    27. Studeni 2014. 17:42

Mare, kako prodje pregled? Ja iden u srijedu, to ce mi biti otprilike  14 dan ciklusa, hocu da vidim hoce li vidjeti naznake ovulacije.. to je ono sto me najviše zanima, inace ovo mi je generalni godišnji pregled. Ja se trudim da se ne opterecujem, doduše meni je ovo bio tek 4 ciklus poslije Yasmina. Nit mjerim temperaturu,  nit ista! Vidjet cu hocu li uzeti trakice ili stikove za  praćenje ovulacije,  ali i to cu posije razgovora sa dr. Btw, ja o mikroskopu nisam cula nista pozitivno, imala ga je sestra moje drugarice i nije joj bio pouzdan. 
    Curke koje (ne) iščekuju vješticu,  drzim vam palceve i svim srcem sam uz vas!

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• Mare117
    27. Studeni 2014. 19:00

Nije dobro
    Endometrij 4mm,oba ovarija povecana policisticnost na istimićnim djelu cx vidi se cisticno ukljucenje 11x14 te dvije manje cistice douglas slobodan
    -to pise u povijesti bolesti
    Salje me na ultrazvuk tvcd

mitakc02
    27. Studeni 2014. 21:00

Mare drž' se :) moja kolegica je sa sličnim tegobama, tj većim, uspjela uredno iznijeti trudnoću... morala je mirovat jedino i ne se prehladit... ovak je sve ostalo bilo u redu...samo pozitiva je bitna :) glavu gore i nadat se plusiću :) kao što se i sve nadamo ovdje..pozz svima..

mitakc02

• Mare117
    28. Studeni 2014. 07:47

Hvala vam kaj me podržavate. Držim fige svima :)
    Ja idem isprobati nešto drugo , našla sam na fb ženu iz Bugojna ima stranica na fb policistični jajnici. Čitala sam komentare na toj stranici svi ju hvale pa idem probat tak. Jedino kaj mogu izgubiti 40 eura.
    I idemo dalje..

NMareN
    28. Studeni 2014. 11:40

Eh curke moje, nama je došla gospodičnaM dva dana prije nego je nismo očekivala, trebala je ne doći 29. a ona nas iznenadila 27. . Drugi ciklus je iza nas, možda je naš 12.mjesec , lijepo kad ode bacamo se na uzivanja :). Sretno svima koje su u iščekivanju

Ja to mogu, ja to hoću....

kosee
    28. Studeni 2014. 13:42

Mare, potraži malo po internetu koje čajeve piti i slično, čitala sam da je dosta cura poboljšalo situaciju tako  

I moja vještica došla danas. Idući mjesec odmaram i pokušat ću ne bit opsesivna oko plodnih dana i dolazaka menge. Treba doći ravno na Božić pa ćemo vidjeti, plodni tjedan znam kad je pa ćemo iskoristiti i to je to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.