Naravno da ću javiti tu sam s vama stalno sretno
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Naravno da ću javiti tu sam s vama stalno sretno
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Cure drzim vam fige..
ja odo danas kod doktora pa cemo vidjeti u kakvoj sam situaciji
Mare, kako prodje pregled? Ja iden u srijedu, to ce mi biti otprilike 14 dan ciklusa, hocu da vidim hoce li vidjeti naznake ovulacije.. to je ono sto me najviše zanima, inace ovo mi je generalni godišnji pregled. Ja se trudim da se ne opterecujem, doduše meni je ovo bio tek 4 ciklus poslije Yasmina. Nit mjerim temperaturu, nit ista! Vidjet cu hocu li uzeti trakice ili stikove za praćenje ovulacije, ali i to cu posije razgovora sa dr. Btw, ja o mikroskopu nisam cula nista pozitivno, imala ga je sestra moje drugarice i nije joj bio pouzdan.
Curke koje (ne) iščekuju vješticu, drzim vam palceve i svim srcem sam uz vas!
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Nije dobro
Endometrij 4mm,oba ovarija povecana policisticnost na istimićnim djelu cx vidi se cisticno ukljucenje 11x14 te dvije manje cistice douglas slobodan
-to pise u povijesti bolesti
Salje me na ultrazvuk tvcd
Nije dobro
Endometrij 4mm,oba ovarija povecana policisticnost na istimićnim djelu cx vidi se cisticno ukljucenje 11x14 te dvije manje cistice douglas slobodan
-to pise u povijesti bolesti
Salje me na ultrazvuk tvcd
E u vraga.. draga, bas mi je zao, ali bolje i otkriti nepravilnosti pa traziti lijek nego ne znati sta se desava.. Budi jaka i cuvaj se.. nadam se da ces ubrzo raditi ultrazvuk.. ako mogu kako pomoci, javi.. ja sam u Italiji, pa ako neki lijek zatreba odavde, samo javi! :*
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Mare drž' se :) moja kolegica je sa sličnim tegobama, tj većim, uspjela uredno iznijeti trudnoću... morala je mirovat jedino i ne se prehladit... ovak je sve ostalo bilo u redu...samo pozitiva je bitna :) glavu gore i nadat se plusiću :) kao što se i sve nadamo ovdje..pozz svima..
mitakc02
Hvala vam kaj me podržavate. Držim fige svima :)
Ja idem isprobati nešto drugo , našla sam na fb ženu iz Bugojna ima stranica na fb policistični jajnici. Čitala sam komentare na toj stranici svi ju hvale pa idem probat tak. Jedino kaj mogu izgubiti 40 eura.
I idemo dalje..
Hvala vam kaj me podržavate. Držim fige svima :)
Ja idem isprobati nešto drugo , našla sam na fb ženu iz Bugojna ima stranica na fb policistični jajnici. Čitala sam komentare na toj stranici svi ju hvale pa idem probat tak. Jedino kaj mogu izgubiti 40 eura.
I idemo dalje..
ako koga zanima neka pročita https://www.facebook.com/groups/195265347226398/
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji