NMareN, žao mi je što je došla, nadam se da će idući mjesec biti dobitan
Mare, ja sam porijekom bosanka, doduse iz Sarajeva i za ovu gospodju sam čula davno.. dok sam jos bila djevojčica moja rodica je isla kod nje.. sada ta rodica ima dvije cerckice, ne znam ima li veze sa njom konkretno, ali ja da otkrijem da ima nesto sto ne funkcionise, sve bih probala, nesto ce vec upaliti.. a citala sam i ja kometare i nisam nasla nijedan negativan, tako da go girl!
Kosee, bas mi je zao, ovaj se mjesec opusti i uzivaj sa porodicom i svojim dragim, ipak je mozak najmoćniji organ u nasem tijelu.
NMareN, that' s the spirit.. samo naprijed...
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
pozdrav svima...i naravno na početku vam želim puuuno +++ ...nova sam na forumu imam pitanjce... ciklusi su mi većinom 28 -30 dana...prošli mjesec je bi 26 dana( 23.11.)...s mužem sam se naravno družila ..... po nekom prosjeku sam trebala dobiti... nisam dobila još, čemu sam se jako obradovala ali prije dva dana sam radila test i negativan je.... jeli moguće da sam imala kasniju ovulaciju pa mi je rano testom otkrit trudnoću????
Inače imam već 2 djece al sad mi je sve nekako zbrčkano i toliko sam zbunjena kao da mi je prvo...pleaseee help ..ja se nekako još uvijek nadam da je bilo rano za test!!
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
pozdrav nika. naravno da je moguće da je test bio negativan. i meni su zadnja dva bili negativni. sutra ću ponoviti test.
na uputama tog testa sam pročitala da je najbolje napraviti test 19 dana nakon nezaštićenog odnosa... eto, možda ti to pomogne.
imaš i temu lažno negativan test pa pročitaj što cure tamo pišu.
I moja gospođica M stigla jutros. Već sam postala nestrpljiva, kako je test već pokazao - , nije mi bilo jasno zasto kasni... znači ciklus trajao 40 dana... više ne kužim ni kako pratiti plodne dane... :D ali kad završi, bacamo se na posao :) svaka dva dana, primit` se mora nekak ;) ;) ;) samo pozitivno curke :) ja ovaj mjesec neću toliko razmišljati, ipak imamo nekoliko fešti, pa Božić pa putovanje, s minimalnim stresom vjerujem da ću ugledati svoj plusić :)
opušteno, samo to je važno...
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Osjećam se kao da me traktor pregazio, iscrpljena, umorna, cijelo vrijeme mi je muka i imam osjećaj kao da ću povratiti i malo me ali jaaaako malo glava boli skoro pa ne boli :( a zaista se ne opterećujem time jesam nisam da bi mogla reći da si umišljam simptome, i da temp jutros mjereno 36.9, .. nije mi ni do čega, ili sam trudna ili ću se razboljeti.. još 3-4 dana čekanja...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Prosli sam misec full ufurala da jesam...stvarno ali stvarno povracala sam imala mucnine grudi da ne govorim ...kad ono...još mi uranilo 4 dana...psiha cuda cini..a cure javim se...ili me nesto opako zekiii ili možda.... <3 malo...
Da vas jos nesto pitam(dosadna sam) ali.... 4.11. Znači 13 dc zabolio me desni jajnik i uz bjelanjkastu sluz(skroz prozirnu) primjetila sam tragove sukrvice to je trajalo par sati i nestalo...pravilo je da.14-16 dana nakon ovulacije dobijem ( ako je to bila ovulacija)...kako nisam,a test pokaziva ni da sam trudna..
Sortiraj odgovore
Najstariji