ja si svako jutro zeznem mjerenje bazalne temp zato jer kad mom dragom zvoni alarm ja brzo poletim u wc piškiti
nestrpljenje raste a i nervoza, sva sreća pa nisam kupila test još jedva sam se odgovorila hehe čekati do ponedjeljka i onda ga kupiti.. kako se osjećate? ja sam sva uspavana, umorna, malo me glava boli prepisujem to vremenu ludom, i malo me hvata osjećaj mučnine.. možda je to samo u mojoj glavi.. sretno svima da ugledate svoje +
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Tako i meni, nemam grčeve nego me nešto pika svako malo, ne bih to nazvala ni probadanjem..
I glavobolju isto pripisujem vremenu. I cicke bole.
Ja mjerim bazalnu bez problema, moj alarm zvoni 5 minuta prije nego mužu, lijepo ga zgasim, stavim toplomjer i još malo odrijemam. Kad zvoni njegov, očitam temperaturu i ustajem I tako svaki dan, ko po špagici
Zato i vjerujem temperaturi i znam da ako je pala ispod crte, da je gotovo
tako je i meni samo me cicke ne bole, a inače me uvijek bole pred M ili su bar otečene i osjetljive a sada nula bodova a za 4 dana trebam dobiti, to mi je jako čudno s tim da imam osjećaj da mi je mučnina iz sata u sat sve veća a morati ću i ja tako samo ću čekati sad novi ciklus pa ispočetka
i da je li bolji digitalni ili živin? ja imam živin?
🙏👸👸🙏❤️
I ja imam živin. I mjerim temperaturu pod pazuhom. A čitam po raznim forumima da moraš mjeriti oralno, vaginalno ili rektalno te da moraš imati digitalni toplomjer sa barem dvije decimale.
Ja i ovako imam skok temperature nakon ovulacije i lijepo se vidi da je prije ovulacije temperatura snižena, a nakon nje povišena sve do menge kad padne. Ali pretpostavljam da ovisi od osobe do osobe te od ciklusa do ciklusa. Probaj s ovim koji imaš pa ćeš vidjeti kako će ići.
hmmm i ja mjerim ispod pazuha,samo što uvijek zeznem usred ciklusa.. moram baš sama svoj alarm si stavit prije njegovog :) vidjeti ćemo :) i hvala :)
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, svakako javi razvoj situacije. Ja ću vidjeti hoće li menga doći i kakva će biti temperatura sutra
Naravno da ću javiti tu sam s vama stalno sretno
🙏👸👸🙏❤️
Naravno da ću javiti tu sam s vama stalno sretno
🙏👸👸🙏❤️
Cure drzim vam fige..
ja odo danas kod doktora pa cemo vidjeti u kakvoj sam situaciji
Sortiraj odgovore
Najstariji