držim fige svima :)
meni kasni već 12 dana, a 2 testa su pokazala - . od jučer popodne su počele i mučnine, treći test je spreman i čeka u ormaru, a u četvrtak odoh doktoru.
voljela bih da su test trakice bile "pokvarene".
Svima vam držim najveće fige
diilb, nadam se da su testići krivo pokazali ili da je ovulacija bila kasnije pa su prerano rađeni kad radiš idući, sutra?
meni je dana pala bazalna, ali menge još nema.. računam da će doći do kraja dana ili sutra, iako se naravno dio mene nada da će sutra bazalna opet porasti i da još ima nade. Dok nema vještice, svaka nada je opravdana

idući test planiram raditi u subotu. bit ću sigurna u četvrtak, kad vidim što doktorica vidi ili ne vidi. :)
sjećam se laganih bolova u maternici oko 10.11. (kad sam prvi put ostala trudna, bolovi implementacije su bili strašni). tješim se svim onim komentarima na temi lažno negativan test :)
kosee, zadnja rečenica ti je super!!! slažem se s njom do zadnjeg slova
ja si svako jutro zeznem mjerenje bazalne temp zato jer kad mom dragom zvoni alarm ja brzo poletim u wc piškiti
nestrpljenje raste a i nervoza, sva sreća pa nisam kupila test još jedva sam se odgovorila hehe čekati do ponedjeljka i onda ga kupiti.. kako se osjećate? ja sam sva uspavana, umorna, malo me glava boli prepisujem to vremenu ludom, i malo me hvata osjećaj mučnine.. možda je to samo u mojoj glavi.. sretno svima da ugledate svoje +
ja si svako jutro zeznem mjerenje bazalne tempzato jer kad mom dragom zvoni alarm ja brzo poletim u wc piškiti
nestrpljenje raste a i nervoza, sva sreća pa nisam kupila test još jedva sam se odgovorila hehe čekati do ponedjeljka i onda ga kupiti.. kako se osjećate? ja sam sva uspavana, umorna, malo me glava boli prepisujem to vremenu ludom, i malo me hvata osjećaj mučnine.. možda je to samo u mojoj glavi.. sretno svima da ugledate svoje +
i da osjećam lagane grčeve u donjem dijelu trbuha kao kad trebam dobiti samo nježnije heh
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
🙏👸👸🙏❤️
Tako i meni, nemam grčeve nego me nešto pika svako malo, ne bih to nazvala ni probadanjem..
I glavobolju isto pripisujem vremenu. I cicke bole.
Ja mjerim bazalnu bez problema, moj alarm zvoni 5 minuta prije nego mužu, lijepo ga zgasim, stavim toplomjer i još malo odrijemam. Kad zvoni njegov, očitam temperaturu i ustajem I tako svaki dan, ko po špagici
Zato i vjerujem temperaturi i znam da ako je pala ispod crte, da je gotovo

tako je i meni samo me cicke ne bole, a inače me uvijek bole pred M ili su bar otečene i osjetljive a sada nula bodova a za 4 dana trebam dobiti, to mi je jako čudno s tim da imam osjećaj da mi je mučnina iz sata u sat sve veća a morati ću i ja tako samo ću čekati sad novi ciklus pa ispočetka
i da je li bolji digitalni ili živin? ja imam živin?
🙏👸👸🙏❤️
I ja imam živin. I mjerim temperaturu pod pazuhom. A čitam po raznim forumima da moraš mjeriti oralno, vaginalno ili rektalno te da moraš imati digitalni toplomjer sa barem dvije decimale.
Ja i ovako imam skok temperature nakon ovulacije i lijepo se vidi da je prije ovulacije temperatura snižena, a nakon nje povišena sve do menge kad padne. Ali pretpostavljam da ovisi od osobe do osobe te od ciklusa do ciklusa. Probaj s ovim koji imaš pa ćeš vidjeti kako će ići.

hmmm i ja mjerim ispod pazuha,samo što uvijek zeznem usred ciklusa.. moram baš sama svoj alarm si stavit prije njegovog :) vidjeti ćemo :) i hvala :)
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, svakako javi razvoj situacije. Ja ću vidjeti hoće li menga doći i kakva će biti temperatura sutra

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji