Ovako...zanimaju me vaša iskustva! Pila sam Triquilar cca 4 godine...prekidala na mjesec- dva...pa počinjala iako znam da se to ne radi.Sada ne pijem oko 6 mjeseci. Ciklusi naravno pobrkani od 18-28 dana....jednom čak 30...a jednom uspjela imati neka 2 krvarenja u mjesecu. Nikada ne znam koji je točno prvi dan mjesečnice jer mi se prvih par dana pojavljuje u tragu...a onda pravo kao traje 3 dana oskudnije. Zadnja M bila 7.11...završila 9.11....odnos imala 11.11. Odmah nakon toga primjetila bistru sluz u trajanju oko 3 dana, rastezala se kao bjelanjak. Moguće da mi je to bio plodni dan? Od tada više nikakve sluzi cijeli mjesec. Sada me grudi peckaju...bradavice osjetljive na dodir i također peku. Mogu li se nadati trudnoći????
Kao trebala bih dobiti 3.12. ako razmak bude 25 dana od prošlog ciklusa. I da btw...već mi je 35 godina...nikad trudna...niti pokušavala biti.
Ali sada bih jako htjela ...sorry na davljenju.

Obzirom da mi je ginekologica malo mrzovoljna i bezobrazna, narucila bi me tek za 15 dana na pregled, jer po njoj ako je test negativan nema potrebe za vađenjem krvi -.- . Proslu trudnocu vodila kod privatnika, ali mi je ovaj tjedan nespretno s bebom ići kod njega, daleko je, MM radi. Napravila jos jedan test, i on je negativan. Ako ne dobijem kroz dva-tri dana idem na pregled sigurno, mozda mi je dojenje poremetilo cikluse. Uglavnom za Bozic ce biti plus sigurno! Bit cemo vrijedni, svaka 2 dana, opusteni jesmo, zeka peka heh ostalim curama isto zelim plusic kao zgrada velik
i moja pesica je njuskala trbuh, ali obzirom da smo jako rano saznali zahvaljujuci prijateljici prorocici, koja je tek bila rodila pa smo mislili da prica gluposti (kao sad ona ima bebu i svi moramo odmah imati hehe) znali smo zasto njuska busicu ;) :*
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
LittleG nadam se da je trudnoca u pitanju, ja se bas ne razumijem u pilule, nisam ih nikad koristila. Javit ce se curke s malo vise iskustva :)
Drzim ti fige :)))
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Miki a nista onda, laku noc i lijepe snove :D samo spavaj, do poroda, dobrooo se naspavaj :))) sretno :*
Ja trebam dobiti u srijedu, mislim da će tada biti taman 14dpo, dakle to bi moralo biti to. Rekla sam si da ću u četvrtak raditi test ako menga ne dođe, ali danas mi se taj četvrtak čini toliko daleko, baš sam nekako nervozna i bezvoljna i imam osjećaj da sam pms-ična pa bih najradije odmah znala na čemu sam. Opet, ako napravim test prerano imam velike šanse da i dalje neću ništa znati.
Oprostite što kukam, takav mi je dan

Cure samo pozitivno i sto manje razmisljajte o tome :) znam da je lako za reci, a tesko za izvesti, ali ipak pokusajte :) mi smo prvi put ostali trudnu kad smo se najmanje nadali :) do tad sam vec mislila da smo neplodni :D ali kako nismo bas bas radili na bebi, nisam se opterecivala time :) nisam neki vjerski fanatik, ali 20-tak dana prije trudnoce sam bila na duhovnoj obnovi kod jednog svecenika :) mozda ima nesto i u tome :) ne znam ni sama sto da mislim :)
Kosee, i ja (ne) trebam dobiti u srijedu. Ovulacija mi je bila 14.11., (ciklus 24 dana), ciljane odnose smo imali pred, na dan ovulacije i iza. Naravno, ne mogu ni ja docekati srijedu a kamoli cetvrtak.
Ne bi rekla da sam pms-icna, ali sta me kriza ubijajuuuu...tupa neka bol, nije niti bol, nego pritisak. A kako izdrzati do cetvrtka, pojma nemam.
Jucer sam se jedva suzdrzala od kupnje testa.
Meni je jutros još porasla bazalna pa me uhvatio optimizam i napravila sam test, negativan
Kupila sam one u dm-u još prošli ciklus, First Sign Duo, kako su dva u paketu onda sam si mislila da ništa ne gubim ako jednog napravim danas, sad bih voljela da nisam
Danas 26dc, mislim da je 13dpo. Prošli ciklus je trajao 25 dana, inače su uglavnom bili 27.
minnieme, držim fige da ti ovo bude dobitni ciklus, nadam se da ćemo do kraja tjedna obje znati na čemu smo

Meni je prošla m i nakon dva dana (jučer) me počelo grčiti u trubuhu i pojavila mi se krv jel to možda zbog jajnika pošto imam pcos?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji