Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    24. Studeni 2014. 12:59

Miki a nista onda, laku noc i lijepe snove :D samo spavaj, do poroda, dobrooo se naspavaj :))) sretno :*

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

LittleG
    24. Studeni 2014. 13:44

Hvala Baby.....zajedno smo jači...

kosee
    24. Studeni 2014. 13:53

Ja trebam dobiti u srijedu, mislim da će tada biti taman 14dpo, dakle to bi moralo biti to. Rekla sam si da ću u četvrtak raditi test ako menga ne dođe, ali danas mi se taj četvrtak čini toliko daleko, baš sam nekako nervozna i bezvoljna i imam osjećaj da sam pms-ična pa bih najradije odmah znala na čemu sam. Opet, ako napravim test prerano imam velike šanse da i dalje neću ništa znati.

Oprostite što kukam, takav mi je dan

baby♡girl
    24. Studeni 2014. 14:22

Cure samo pozitivno i sto manje razmisljajte o tome :) znam da je lako za reci, a tesko za izvesti, ali ipak pokusajte :) mi smo prvi put ostali trudnu kad smo se najmanje nadali :) do tad sam vec mislila da smo neplodni :D ali kako nismo bas bas radili na bebi, nisam se opterecivala time :) nisam neki vjerski fanatik, ali 20-tak dana prije trudnoce sam bila na duhovnoj obnovi kod jednog svecenika :) mozda ima nesto i u tome :) ne znam ni sama sto da mislim :)

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• minnieme
    24. Studeni 2014. 15:54

Kosee, i ja (ne) trebam dobiti u srijedu. Ovulacija mi je bila 14.11., (ciklus 24 dana), ciljane odnose smo imali pred, na dan ovulacije i iza. Naravno, ne mogu ni ja docekati srijedu a kamoli cetvrtak.
    Ne bi rekla da sam pms-icna, ali sta me kriza ubijajuuuu...tupa neka bol, nije niti bol, nego pritisak. A kako izdrzati do cetvrtka, pojma nemam.
    Jucer sam se jedva suzdrzala od kupnje testa.

kosee
    25. Studeni 2014. 09:21

Meni je jutros još porasla bazalna pa me uhvatio optimizam i napravila sam test, negativan  

Kupila sam one u dm-u još prošli ciklus, First Sign Duo, kako su dva u paketu onda sam si mislila da ništa ne gubim ako jednog napravim danas, sad bih voljela da nisam  

Danas 26dc, mislim da je 13dpo. Prošli ciklus je trajao 25 dana, inače su uglavnom bili 27.

minnieme, držim fige da ti ovo bude dobitni ciklus, nadam se da ćemo do kraja tjedna obje znati na čemu smo

• Mare117
    25. Studeni 2014. 10:17

Meni je prošla m i nakon dva dana (jučer) me počelo grčiti u trubuhu i pojavila mi se krv jel to možda zbog jajnika pošto imam pcos?

poisonivy2604
    25. Studeni 2014. 11:17

Pozdrav, drage moje.
    Evo mene k vama na forum. Imam toliko toga u glavi, pa ne znam od kud da počnem. Pa ukratko, krajem prošle godine sam neplanirano ostala trudna, naravno bila sam presretna, ali onda mi je trudnoća isto tako, nakon par mjeseci, neplanirano prekinuta. Bila sam trudna 17 tjedana kada mi je pukao vodenjak i inducirali mi porod i kada sam izgubila svoju curicu.  Poslije su mi svi nalazi bili uredni i nikada nisam saznala razlog svoje nesreće.
    Sada je prošlo već 10 mj od tada. Muž i ja jako želimo bebu, ali htjela bi se dobro pripremiti na trudnoću, napravit potrebne pretrage (za papu i briseve već čekam nalaze), možda TORCH, piti folnu kiselinu, napravit sistemski kod dr. opće prakse, popravit zube (i pokvareni zubi mogu dovest do spontanog!)...Možda malo pretjerujem i to će sve potrajati nekoliko mjeseci, ali nije mi problem čekati, želim napraviti sve što je u mojoj moći i na što mogu utjecati da smanjim mogućnost ponovnog gubitka i da konačno primim u ruke to malo biće!

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

almS
    25. Studeni 2014. 12:08

Pozdrav drage dame, da vam se i ja pridruzim ovdje. Suprug i ja zelimo dijete i " radimo " na istom vec neko vrijeme.  Posljednji ciklus mi je kasnio 4 dana i kada sam se spremala sva ushicena da uradim test, pojavila se vještica. Bila je totalno drugacija od prethodnih, jako oskudna i samo 2 dana je bila normalna, preostala dva dana je bila vise kao smedjkasti iscjedak, jako oskudan,  toliko da sam stavljala dnevni uložak. Nisam radila test,  jer nemam nikakvih simptoma trudnoće,  a nisam bila spremna da ponovo vidim -.
    Sljedeće sedmice imam generalni godišnji pregled pa cemo vidjeti sta ce mi reći doktorica. Dugo sam pila Yasmin pa moze biti i do toga, mada se ciklus nakon prekida bio ustalio i vratio u normalu, na 29. dana kao i prije pilula. Htjela bih znati sta vi mislite o testovima za ovulaciju. Znam da mi se desava,  jer mi je to dr. potvrdila ali simpotme jako slabo osjećam.  Nikad ni nisam, isto kao sto slabo osjecam  i simptome mjesecnice. Drugarica mi je savjetovala da uzmem jedan i da probam s njim, ali ja ne bih da se opterecujem mada bih je voljela upratiti. Sta mi vi savjetujete? Veliki pozdrav i svima nama koje želimo  bebca, os srca zelim da  sto prije vidimo veliki+
    izvinte na dugom postu, ljubac

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

kosee
    25. Studeni 2014. 12:27

alm S, i ja razmišljam o testovima za detektiranje ovulacije. Čitala  sam (ima i ovdje tema) o lh trakicama pa premišljam uzeti njih ili kupiti baš uređaj, nisam ni sama sigurna što je bolje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.