Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    almS
    25. Studeni 2014. 13:25

Kosee sacekaj sa odlukama, ja se nadam da cemo u cetvrtak svi zajedno slaviti tvoj veliki + Meni je cudni ciklus upravo zavrsio, pa cu kod dr. sljedece sedmice. Vidjeti cu sta ona misli o ovim trakicama i testovima pa cu ti javiti.. Ja cu vjerovatno pokusati s nekom jeftinijom varijantom, jer znam nekoliko cura koje su nakon dugo vremena uspjele bas na ovaj nacin ostati trudne! Naravno sve zavisi od toga sta ce mi doktorica reci na pregledu. Znam da je teško,  ali okupiraj se necim i pokusaj biti pozitivna. Ovo ti govori osoba kojoj je kasnilo 4 dana, tako da vjeruj mi znam kako ti je..

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

StellaMaris
    25. Studeni 2014. 13:35

Nije me bilo par dana, danas mi 16.dc, nisam sigurna oce li ista biti od ovog ciklusa, nisam sigurna ni u ovulaciju (isto sam razmisljala o kupnji testova za dokazivanje O), prosli mjesec sam ju prepoznala, bas je bila izrazena, a ovaj mjesec ni sama nisam sigurna. uglavnom pokrili smo 9. 11. i 13.dc, a onda MM nenajavljeno morao na sluzbeni put . Mislim da mi testovi neće trebati. 
    Arria i Bebach cestitam vam na trudnoci, nek sve lijepo napreduje do kraja.
    Kosee i Minnieme iscekujemo iscekujemo vase ++ u cetvrtak
    BabyGirl svaka cast na pozitivi...i sve dok vjetica ne stigne postoji nada ;)
    LitlleG tvoji simptomi svi mirisu na trudnoću ali još je prerano...drzim fige da ce se i plus pojaviti.

<3 2/2013 <3

almS
    25. Studeni 2014. 14:27

StellaMaris ja u svakom slucaju drzim fige,  sa nasim organizmom se nikad ne zna.. i koristim priliku da ti se zahvalim na ohrabrivanju na nekoj drugoj temi gdje sam se javila kada mi je kasnilo.. zaista mi je mnogo znacilo!

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

kosee
    25. Studeni 2014. 14:30

Cure, puno vam hvala na potpori

I meni je prije 2 mjeseca kasnila 5 dana, bila sam 100% sigurna da je to to. Naravno, čim sam napravila test i vidjela minus, drugi dan je došla vještica

Ovaj ciklus zapravo više nisam sigurna kad je bila ovulacija, pouzdala sam se u bazalnu prema kojoj je sad 13dpo, no baš na taj dan ovulacije sam bila kod ginićke i ona je rekla da će nastupiti kroz dan-dva, možda bih se ipak trebala pouzdati u to što je ona vidjela, a onda mi je tek cca 11dpo.
    Hvatam se za slamke

U svakom slučaju, u četvrtak bih trebala dobiti pa ću se strpiti do tada. Javim se svakako i držim fige svim curama koje se trude

alm S, svakako javi saznanja

Pepita2109
    25. Studeni 2014. 15:26

Još 6 dana do mjesečnice, već sam spremna na moguće kašnjenje zbog antibiotika koji pijem. Trbuh me boli kao da trebam dobiti, stalno sam umorna i nemam apetit što je začuđujuće, i grudi me ne bole što je još čudnije jer inače po tome uvijek znam da trebam dobiti, ali o tom potom... sretno svima

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

mare27
    25. Studeni 2014. 16:37

držimo fige pepita21 javi se

kosee
    26. Studeni 2014. 11:08

Meni danas krenulo malo smeđe tako da mislim da ništa ovaj ciklus.. A tako smo lijepo pogodili plodne, nekako sam bez volje za idući ciklus..

Možda kroz koji dan skupim opet entuzijazam pa krenem proučavati te uređaje i trakice.

StellaMaris
    26. Studeni 2014. 13:36

AlmS drago mi je ako sam imalo olaksala, javi nam obavezno misljenje tvog Dr. 
    Pepita21, jos malo pa testiranje. Meni jos 10-11 dana da se ne pojavi.
    Kosee jesi li čula za onaj mikroskop koji na baze sline detektira plodne dane i ovulaciju?
    Stavit cu link članka, valjda smijem: http://www.zenskikutak.hr/procitaj/saznajte-kada-su-vam-plodni-dani-putem-mikroskopa/536

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    26. Studeni 2014. 13:40

Evo još bolji članak:
    http://www.24sata.hr/ljubav-seks/test-za-ovulaciju-maybe-baby-sada-u-jednostavnijem-izdanju-286574

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.